Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Ο "άσωτος" Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ "Επιστρέφει" Κέρκυρα; Το ΔΡΥικό φάντασμα τον... έδιωξε! Τον... επιστρέφουν: Διάσπαση Β' + "αυτοδυναμία" ΣΥΡΙΖΑ!

Ο "άσωτος"  
Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ 
"Επιστρέφει" 
στην Κέρκυρα;
 
Το  ΔΡΥικό , 2004,
φάντασμα τον... έδιωξε! 
Τον... επιστρέφουν  
νέα... φαντάσματα: 
Διάσπαση Β' Αθήνας 
"Αυτοδυναμία" ΣΥΡΙΖΑ!


Τι θα γίνει με... εκτροφείς και... σιτευτούς;


Ασυνήθιστες και ιδιαίτερα πυκνές οι παρεμβάσεις Ν. Δέδια για κεντρικά προβλήματα της Κέρκυρας αξιοποιώντας και τις... αδύναμες ΝΔπαρουσίες αλλά και... προκάνοντας (πριν...ψηλώσει)   τον ανατέλλοντα   νέο... ηγέτη... επόμενο βουλευτή, αν..!

Ήδη, τοπικά ΜΜΕ, αποδεικνύουν ότι δεν είναι... αχάριστα!

Επίσης, κινήσεις... τακτικής και με τα... εμπορεύσιμα προϊόντα/κατασκευάσματά του στους Απόδημους Αττικής! 

Ως... πολύ καλός Δεξιός (και με τη... βοήθεια του "Άγιου", βεβαίως) , ο Ν. Δένδιας  ξέρει να οργανώνει την... αλλοίωση της μνήμης και τη... θολούρα στην ιστορία!
Άλλωστε, ως νομικός, έχει την... ικανότητα να θεμελιώνει ότι   είναι αντισυνταγματική η ΜΗ διάπραξη... εγκλημάτων! 

Οι γενικές λοιπόν πολιτικές και σημαντικές εξελίξεις, η διάσπαση της Β' Αθήνας   και ο διαφαινόμενος... κίνδυνος  για πολύ μακρά πορεία της ΝΔ στην... Αξιωματική, τον προβληματίζουν και πιθανόν   οραματίζεται  τους...  σιτευτούς  Κέρκυρας!      

Βέβαια, τον προβληματίζουν οι... εκτροφείς!

Περιμένουμε!


(Λέγεται πως, εκτός του ότι το "ΝΔΓκερέκουGate"  βόλεψε,   τον ενθαρρύνουν  η...μέτρια ΣΥΡΙΖΑική βουλευτική παρουσία και μάλιστα με... νοοτροπία δεξιοπαραγοντισμού. Και βέβαια τα... σκουπίδια στα οποία η Δεξιά έχει... αδυναμία!).



Προηγούμενη σχετική ανάρτηση:

.....ΝΔ 17 Ιαν 2015 - Το ΔΡΥικό φάντασμα του 2004 έζωσε το Νίκο Δένδια αυτενεργοςautenergos.blogspot.com/2015/01/gate-2004-2015.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: