Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Προς

Την ηγεμονική (υποτελή) ΓΕΝΟΠικη Ελίτ:

  1. Υπάρχει και δεύτερη ανάγνωση της κατάληψης στην Χαλκοκονδύλη: Να γνωρίζατε ότι βγαίνουν τα στοιχεία και τρέξατε να κρεμάσετε τους βασανισμένους εναερίτες για να αποπροσανατολίσετε,να πιέσετε (να μην βγουν) ή να εμφανιστείτε ως θύματα!

  2. Σωστά λέτε ότι τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα πήρατε με υπογραφές όλων των κυβερνήσεων και διοικήσεων: Αφού τις υπηρετείτε όλες! Και πιστά! Και... αυτές είναι συνεπείς στις... υποχρεώσεις τους! Βέβαια, στην κατάλληλη στιγμή, και για να σας υπενθυμίσουν τις δίκες σας υποχρεώσεις ως... ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΩΝ και... ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΈΝΩΝ για να ασκείτε... αγαθοεργίες και στο εξωτερικό, τους... ξεφεύγει και κάτι από τα συμφωνημένα!

Ακούστε προκλητική Ελίτ: Τα γαβγίσματα (περί δήθεν αγώνων για τις ιδιωτικοποιήσεις και θυματοποίησης) αφήστετα για δημοσιογραφίσκους που είτε τους... χρησιμοποιούν οι προστάτες σας για να σας εκβιάζουν (βγάζοντας τα άπλυτα) είτε τους χρησιμοποιείτε εσείς για να εκβιάζετε τους προστάτες σας ότι θα τους βγάλετε τα άπλυτα!

Το... κόλπο για αέναη σιωπή των καταπιεσμένων εκπροσωπούμενων είναι μια από τις πρωταρχικές υποχρεώσεις των “διορισμένων” υποτακτικών!

Επαναλαμβάνουμε: Αυτοκάθαρση όσο είναι καιρός!

  • Να ξεκινήσει αύριο η διαδικασία (με κάθε νομικό και πολιτικό μέσο) δήμευσης όλης της περιουσίας της ΔΕΗ ως μέρος της ασφαλιστικής περιουσίας εργαζόμενων-συνταξιούχων! Η περιουσία αυτή να περιέλθει στον ενιαίο ασφαλιστικό φορέα.

  • Να δοθεί αύριο το ΕΣΧΕΣ και κυρίως το ΠΟΘΕΝ όσων διετέλεσαν την τελευταία 20ετία: Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι, Γραμματείς ή αναπληρωτές, Ταμίες και Υπεύθυνοι Τύπου της ΓΕΝΟΠ και όλων εν γένει των Συλλογικοτήτων των Εργαζόμενων και Συνταξιούχων της ΔΕΗ.

  • Να δημοσιοποιηθούν αύριο (και στην ιστοσελίδα της) οι ισολογισμοί 10ετίας της ΓΕΝΟΠ, των Σωματείων της και -βέβαια- του ΟΚΔΕ!

  • Να κλείσει αύριο ο ΟΚΔΕ, προστατεύοντας τα στοιχεία που πρέπει να ελεγχθούν!

  • Να δημοσιοποιηθούν: Οι μορφές συνεργασίας-εταιρείες για την κινητή τηλεφωνία και τις ασφάλειες. Τα έσοδα και που αναγράφονται στους ισολογισμούς.

  • Να δημοσιευθεί αύριο που χρησιμοποιήθηκαν όλες οι ενισχύσεις και (ψευτο)δάνεια!

  • Να δοθούν στη δημοσιότητα αύριο ποιοι, που και γιατί ταξίδεψαν και πόσο κόστισε κάθε... αποστολή!

  • Να ανασταλεί, αύριο, η λειτουργία όσων σχετίζονται με “εμπορικές δραστηριότητες”, αυτών που εκδηλώνουν συμπεριφορά: διαφθοράς, τρομοκράτησης, τραμπουκισμού, προβοκατόρων...!

  • Να ανακοινωθεί τι έγινε με την ποινή φυλάκισης (για σκάνδαλο του ΟΚΔΕ;;;;) ενός έτους στο πρώην Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ.

  • Να επιστρέψει αύριο ο προστατευόμενος (πρώην... πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-κουνητός επιχειρηματίας) τα 3 εκατομμύρια ευρώ που παρακρατεί από εργαζόμενους και συνταξιούχους οι οποίοι θα υποχρεωθούν να τα πληρώσουν ως... οφειλές!

Σύντομα: ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΆΘΑΡΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΠ!

Σημείωση: Αλήθεια, γιατί τόση σιγή από το... ΠΑΜΕ; Τι συμβαίνει; Ζητά... αυτοκάθαρση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: