Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΚΤΙΡΙΟ Ο.ΚΕ.Σ.Α. και Πρόγραμμα του Υπ. Περιβάλλοντος για ανάπλαση της περιοχής Πλ. Βάθης..!

Προς 1.ΔΣ-Εξ. Επ. ΟΚΕΣΑ-Συλλόγους Απόδημων Κερκυραίων.

2.Βουλευτές, Δήμο, Φορείς, ΜΜΕ Κέρκυρας

Συμπατριώτισσες/Συμπατριώτες, Σας στέλνω κείμενα από Ημερίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος για αναπλάσεις στο Κέντρο της Αθήνας με ειδικές αναφορές στην Περιοχή Πλατεία Βάθης-Κάτω Πατήσια κλπ.

Είναι γνωστό ότι στην Πλατεία Βάθης- Αγ. Παύλο βρίσκεται το 3ώροφο Κτίριο ΟΚΕΣΑ-Συλλόγων . Εκτός λοιπόν από τα "25 εκ. δρχ." που έχουμε στο ΕΤΕΡΠΣ, τα 500τμ συντελεστή δόμησης για μεταφορά, εμφανίζεται και το σημαντικότατο πρόγραμμα του Υπουργείου το οποίο θα χρηματοδοτήσει προσπάθειες σαν την αναπαλαίωση του Κτιρίου μας. Επίσης, ο Δήμος Αθηναίων σχεδιάζει σημαντικές παρεμβάσεις για το Κέντρο της Αθήνας.

Να λοιπόν τι... γνωρίζουν οι... ειδικοί που προσπαθούν να μας "αρπάξουν" το Κτίριο κοψοχρονιάς χρησιμοποιώντας... Δούρειους Ίππους.

Δεν πρέπει λοιπόν να χαθεί ούτε στιγμή: -Προωθούμε τις διαδικασίες στο ΕΤΕΡΠΣ για τα 25 εκ. δρχ. που μένουν ανείσπρακτα από το 1999. -Αξιοποιούμε τα 500 τμ του συντελεστή δόμησης. -Υποβάλλουμε νέα αιτήματα πρόσθετης χρηματοδότησης! Οι Απόδημοι Κερκυραίοι απαιτούν το δικό τους ΣΠΙΤΙ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Πλήρωσαν-προσπάθησαν και τους το οφείλουμε!

Ζωχιός Γιάννης Επίτιμος Πρόεδρος ΟΚΕΣΑ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ”

και το: "Πρόγραμμα Στρατηγικών Αναπλάσεων σε πυκνοδομημένες

περιοχές Kατοικίας / Mικτών χρήσεων"

Η περίπτωση της περιοχής από την πλατεία Βάθης

έως τα Άνω και Κάτω Πατήσια:

Μία «κατά προτεραιότητα περιοχή ανάπλασης / αναβάθμισης»

στο: www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=aFu6bGZEnqk%3D&tabid

Δεν υπάρχουν σχόλια: