Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!Μητροπολίτης  Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Πνευματικός” καθοδηγητής Ελλήνων Μπρέιβικ;

ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΓΙΑ ΆΝΘΙΜΟ-ΕΡΤ!

Ψυχοπαθής ή “φωτισμένος”

από “εγκλήματα” ΓΙΑΧΒΕ;

Ενώ η Νορβηγία, αλλά και όλη η ανθρωπότητα, συνεχίζει συγκλονισμένη από τις εκτελέσεις 78 κυρίως παιδιών από τον εμπνευσμένο ακροδεξιό- φανατικό χριστιανό- 'Αντερς Μπρέιβικ, ενώ παρακολουθούμε αποσβολωμένοι την ευρωπαϊκή ακροδεξιά με επικεφαλής το ΛΕΠΕΝ να προσφέρουν κάλυψη στον εκτελεστή, την τελευταία Κυριακή στην Ελλάδα η κρατική ΕΡΤ3 προέβαλε τον γνωστό ακροδεξιό Δεσπότη Θεσσαλονίκης Άνθιμο να διαδίδει στεντορείως θέσεις ανάλογες των Μπρέιβικ, Λεπέν κλπ.

Αναζητώντας στο διαδίκτυο ενδεχόμενες καταδικαστικές ανακοινώσεις από Πάπα, Πατριάρχη, τα χριστιανικά δόγματα, την ελληνική ορθοδοξία, καθολικισμό κλπ, μένουμε συγκλονισμένοι από την παντελή απουσία τους και βέβαια από την πρόκληση Άνθιμου.

Αντί καταδίκης των φρικαλεοτήτων του 32χρονου νεοσταυροφόρου στη Νορβηγία, ο Δεσπότης Άνθιμος,που συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της ΕΡΤ3, παρουσίασε δημοσίευμα της εφ. ΕΣΤΙΑ με πληθυσμιακά στοιχεία μουσουλμάνων στη “Χριστιανική Ευρώπη”, εξέφρασε αγανάκτηση γιατί ανέρχονται σε εκατομμύρια και τόνισε με έμφαση τους “κινδύνους” από τους Ευρωπαίους πολίτες-κάτοικους που δεν είναι χριστιανικό εμπόρευμα αλλά τους εμπορεύονται μουσουλμανικά.

Επειδή δύσκολα θα πιστέψει κανείς ότι ο Άνθιμος διέπραξε σφάλμα, το φανατικό ακροδεξιό του πλαίσιο δεν επιτρέπει τέτοια συμπεράσματα, σημαίνει ότι ουσιαστικά υιοθετεί τις θέσεις Μπρέιβικ και κατ' επέκταση, τουλάχιστον, δεν αποδοκιμάζει τις πράξεις του.

Αυτό σημαίνει ότι συνειδητά ή ασυνείδητα προτρέπει ανάλογες εκτελέσεις και στην Ελλάδα με στόχους αριστερούς και μη, “χριστιανούς” και μη που υπερασπίζουν τα δικαιώματα των μεταναστών και αρνούνται να αποδεχθούν ότι η Ελλάδα ανήκει στους χριστιανούς- εμπόρους-δεσπότες και οι μετανάστες αποτελούν κίνδυνο.

Το ότι η ελληνική (ακρο)δεξιά εμφανίζεται σαν η αγαπημένη του Μπρέιβικ, σε συνδυασμό με το κήρυγμα μίσους 'Ανθιμου, δημιουργεί τεράστιους κίνδυνους να ζήσουμε και στην Ελλάδα Νορβηγικά φαινόμενα.

Η ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΆΝΘΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ (ΩΣ ΗΘΙΚΟΎ ΑΥΤΟΥΡΓΟΎ) ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΆΜΕΣΗ.

ΕΠΊΣΗΣ, Η ΕΡΤ ΝΑ ΔΙΑΚΌΨΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΎΣ ΜΟΝΟΛΌΓΟΥΣ-ΚΗΡΎΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΉΣΕΙ ΜΌΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΈΣ ΕΚΠΟΜΠΈΣ ΔΙΑΛΌΓΟΥ.

ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ” ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;”

Στο μεταξύ, στρατευμένοι (και πανεπιστημιακοί που τρέμεις μη διδάσκουν τα παιδιά σου) ψυχίατροι, δημοσιογράφοι, αναλυτές κλπ προσπαθούν να αποδώσουν τις φρικαλεότητες Μπρέιβικ σε ψυχοπάθεια του δολοφόνου, επιδιώκοντας να καλύψουν τα πραγματικά αίτια.

Είναι όμως ψυχοπαθής ή (όπως και ο ίδιος αυτοτιτλοφορείται) είναι φανατικός χριστιανός-ακροδεξιός-αντικομμουνιστής ιδεολόγος που εμπνέεται από το διαχρονικό μέγιστο εγκληματία ΓΙΑΧΒΈ (θεό χριστιανών-εβραίων-μουσουλμάνων), τα δίχως τελειωμό δισχιλιετή χριστιανικά εγκλήματα, το “Εν Τούτω Νίκα”, τον γκρεμιστή του Ελληνισμού Θεοδόσιο, τις Σταυροφορίες, τον Μεσαίωνα, τον Χίτλερ, τους Μπους॥;

Σύντομα στο autenergos.blogspot.com/: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ, Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.....!

Δεν υπάρχουν σχόλια: