Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται ή ωχαδερφίζει; Το μεγαλύτερο στήριγμα στη ΔΕΞΙΑ είναι μια "ανέτοιμη" ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

 Όταν η Αριστερά 
υποστυλώνει τη Δεξιά:
Το μεγαλύτερο στήριγμα στη ΔΕΞΙΑ 
είναι μια "ανέτοιμη" ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Η μεγαλύτερη αριστερή προδοσία είναι η "ανετοιμότητα διακυβέρνησης" και η παραπομπή στη... μετά θάνατον ζωή για την απόλαυση... πιλαφιού και... λιβανιού!
Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται ή ωχαδερφίζει;
Ετοιμάζει πρόγραμμα-νομοσχέδια-σαφείς πολιτικές;
(παν)Ετοιμάζεται ώστε σε 60 μέρες να ανατρέψει νομοθετικά   τα πάντα και  να συνεχίζει υλοποιώντας;
Πώς θα σταματήσει την αδικία, την εκμετάλλευση, την καταπίεση;
Μήπως θα κρύβεται πίσω από το προδοτικό:  "Δεν είναι έτοιμος ο λαός;"
Θα συγκρουστεί με τη ΔΕΞΙΑ: 
Θρησκεία+ άδικο κράτος+εκμεταλλευτικό κεφάλαιο; 

Δε θέλουμε άλλο: αναλύσεις  γραφειοκρατών, μπούρδες άκαπνων,  δεξιές   κορώνες βαπτισμένες... αριστερά, πονηράδες εξουσιαστικών ελίτ.
Ο Λαός απαιτεί: Θέσεις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ
 ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ Θέσεις!!!

Η ανένταχτη ΑΡΙΣΤΕΡΑ  
που εκτίναξε τον τεσσάριθμο ΣΥΡΙΖΑ
δε θα επιτρέψει νέα προδοσία, 
τύπου ΠΑΣΟΚ!

 Το παρακάτω από enet:
Οι 7 πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

4 σχόλια:

Λεωνίδας Ορφανουδάκης είπε...

Για το λαό φίλε Γιάννη δεν υπάρχει φως από πουθενά και το ξέρεις και εσύ όσο καλά το ξέρω και εγώ . Με είχαν κάνει να νομίζω πως έφταιγε ο βασιλιάς «πάρε τη μάνα σου και εμπρός» . Μετά με οδήγησαν να καταλάβω πως έφταιγε ο Καραμανλής και οι δεξιά και «την βάλαμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας» . Και μετά έφταιξαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και μετά ξανά η δεξιά . Στο τέλος η βόμβα έσκασε στα χέρια του Γιωργάκη που τον είπαν και τον λένε όλοι προδότη «γιατί διανοήθηκε να μιλήσει για δημοψήφισμα , ακούς να λέει για δημοψήφισμα ο προδότης ;» Να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός έλεγαν όλα τα ΜΜΕ αλλά το εννοούν μόνο όταν πρόκειται να πει αυτό που θέλουν τα αφεντικά . Τα πραγματικά , τα μεγάλα αφεντικά που ήταν και είναι πάντα εκτός Ελλάδας . Αυτούς που μας δείχνουν και τους νομίζουμε για αφεντικά είναι απλοί αναλώσιμοι τοποτηρητές τους .( Μέμνησο του Ανδρεάδη) .

Γιωργος Πυλαρινος είπε...

Το ότι "για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ" είναι γνωστό ανέκδοτο, το χει πει τόσες φορές ο Ντινόπουλος που έχει πια καταντήσει αηδία.
Εξάλλου, οι συνεργάτες του Σημίτη (όπως ο κ. Ζωχιός) κυβερνούν ακόμη.

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Φϊλε Λεωνίδα, θα σχολιάσω το από ... πουθενά φως: Πάντα υπάρχει φως! Η ιστορία κινείται. Ο ρόλος τώρα ανατέθηκε από το λαό κύρια στο ΣΥΡΙΖΑ όπως το 81 στο ΠΑΣΟΚ που πρόδωσε. Η κριτική και τώρα και ... μετά είναι αναγκαία. Άλλωστε, αριστερά δίχως κριτική (να δέχεται ή να κάνει) δεν είναι Αριστερά αλλά δεξιό παράρτημα.
Για τον.. προδότη Γιωργάκη: Έχω γράψει: Πρέπει να τον δοξάζουμε γιατί είπε λεφτά υπάρχουν και ότι το σύστημα στην Ελλάδα είναι διεφθαρμένο. Και για το Δημοψήφισμα. Και να τον κρεμάσουμε γιατί δε μάζεψε τα λεφτά, δε κτύπησε τη διαφθορά, δεν έκανε το δημοψήφισμα.

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Για το Γ. Πυλαρινό: Απ' ότι.... εξελίσσεται, δείχνει τύπο με πλήρη δεξιά νοοτροπία και πρακτική και με ικανότητα να τα εμφανίζει ως... αριστερά.
Αν η γνώση του είναι ότι ο Ζωχιός ήταν...συνεργάτης Σημίτη, είναι δικαιολογημένη η κριτική του. Επειδή όμως δεν μπορεί να λειτουργεί με... γνώση, τότε καλό είναι να επανεξετάσει τη... βιωματική του!
Σημείωση: Ο Ντινόπουλος, ίδιο ρόλο ακριβώς παίζει! Τραμπουκίζει και τρομοκρατεί το λαό.