Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Την... πάτησαν "ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ" και Corfupress. ΔΕΝΔΙΑκή μπλόφα οι 3 Δήμοι-έδρες!!!

Λόγω... επαρχίας, την πάτησαν  
"ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ"- Corfupress!
Μπλόφα ΔΕΝΔΙΑ:3 δήμοι-έδρες.

Χάριν  αθηνοκεντρικότητας, το  autenergos.blogspot.gr δημοσιοποιεί τις πραγματικές πληροφορίες σχετικά με τη διάλυση του επάρατου Καλλικρατικού ενιαίου Δήμου Κέρκυρας.

Την πάτησαν τα 2 επαρχιώτικα (μπρρρρ) μμε "ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ"- www.Corfupress.com και δημοσίευσαν  αναλυτικούς χάρτες και έδρες με τους νέους δήμους.
Αντίθετα, στα πλησίον του αθηνοκεντρικού (!!!!),  είναι φυσικό,  οι αποκλειστικότητες, να εδράζονται επί  της πραγματικότητος.

Μπλόφαρε λοιπόν ο κ. Δένδιας που πετάχτηκε με το αεροπλάνο του στην επαρχιακή  Νήσο, πέταξε  5 κουβέντες για 3 δήμους, ως... κυβερνητικό σχέδιο,  και αμέσως επέστρεψε στο Κέντρο, αφήνοντας τα... επαρχιώτικα  στα κρύα της φαντασίας του λουτρού .

Στο Αθηναϊκό Βενιζέλος όμως είχε κλείσει μυστική  συνέντευξη όπου επιβεβαίωσε το σχέδιό του.
Απεκάλυψε δηλαδή ότι μίλησε  στο επαρχιακό (μπρρρρ)  Καποδίστριας   για κυβερνητικό σχέδιο ώστε να προκαλέσει αντιδράσεις στους επαρχιώτες Κορφιάτες  και μετά να εμφανιστεί η  σωτήρια παρέμβασή του.

Σύμφωνα με  την  αποκλειστικότητα,  θα μείνει μεν  ο ενιαίος: "ΚΕΡΚΥΡΑΣ" αλλά ακρωτηριασμένος  με τη δημιουργία 4 άλλων δήμων.
Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα το ιδιαίτερο προσωπικό του ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος στον Ποντικονησίων αφού εξασφάλισε την έλλειψη ενδιαφέροντος από τη ΝέααυτοδιαχειριζόμενηΚέρκυρα ΝαΚ (http://autenergos.blogspot.gr/2013/06/2014-1-08062013-2014-httpautenergos.html) για αυτό νέο δήμο.

Το ευφυές  αυτό ΔΕΝΔΙΑκό σχέδιο, με τους 4 επιπλέον νέους δήμους,  είχε παρουσιαστεί αποκλειστικά, πριν αρκετούς μήνες από το εντός του Κέντρου Αθήνας,  εδώ: http://autenergos.blogspot.gr/2012/11/4.html.
Παρακολουθείστε το!!!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: