Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΑΤΤΩ:Εκδήλωση για τη Δημοκρατία, τη Συνταγματική αναθεώρηση! Και ΔΤ «ΠΡΑΤΤΩ» και «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

Πρόσκληση σε εκδήλωση του Πράττω με θέμα την Δημοκρατία και την Συνταγματική αναθεώρησηΠρόσκληση σε εκδήλωση του Πράττω με θέμα την Δημοκρατία και την Συνταγματική αναθεώρηση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Ανοιχτή εκδήλωση για την Δημοκρατία και την Συνταγματική αναθεώρηση   Η Πολιτική Κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ», στην προσπάθειά της να συμβάλει στην αποσαφήνιση των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων της χώρας, διοργανώνει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στο POLIS CAFE (Πεσμαζόγλου 5 – Στοά Βιβλίου), ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Δημοκρατία Συνέχεια ανάγνωσης


ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΠΡΑΤΤΩ"-"ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" 
Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2014
Η επικοινωνιακή προσπάθεια της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν (Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.), να εμφανισθούν ως «όψιμες» αντιμνημονιακές δυνάμεις, που θα καταργήσουν το Μνημόνιο, μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει. Και αυτό, διότι το «σύστημα παρακμής», του οποίου αποτελούν συστατικά στοιχεία μαζί με την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία, τον προσεχή Νοέμβριο θα επιχειρήσει με έναν νόμο να νομοθετήσει και τις 1.300 υπόλοιπες μνημονιακές υποχρεώσεις, έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί η πλήρης «αποικιοποίηση» της χώρας και η «εξόντωση» των λαϊκών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.
Είναι προφανές ότι, εάν φέρουν σε πέρας αυτό το αντικοινωνικό «έργο» τους, δεν θα χρειάζεται ένα νέο ονομαστικό Μνημόνιο, αφού η χώρα μας θα έχει μετατραπεί πλήρως σε «αποικία χρέους», οι δε κ.κ. Ράιχενμπαχ και Φούχτελ, που «δρουν ανενόχλητοι» σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, θα συνεχίσουν την στενή επιτήρηση – έλεγχο της χώρας.
Γι’ αυτό, η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η πολιτική ανατροπή αυτού του «συστήματος παρακμής», από ένα μεγάλο αντιμνημονιακό, προοδευτικό, πατριωτικό, δημοκρατικό Μέτωπο Σωτηρίας και μία κυβέρνηση Σωτηρίας, που θα οδηγήσει την χώρα σε μια νέα δημοκρατική και προοδευτική Μεταπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: