Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑτιικήςΣωματεία: Λευκιμμιωτών-Παξινών-Ελευσίνας: Έκοψαν την Πίτα τους σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις!

Αττικής Σωματεία: Λευκιμμιωτών-Παξινών-Ελευσίνας: Έκοψαν την Πίτα τους σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις!

Σε τρεις ιδιαίτερες εκδηλώσεις την 1η Φλεβάρη ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΙΜΜΙΩΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, η Ένωση Απανταχού Παξίων και η Κερκυραϊκή Ένωση Ελευσίνας έκοψαν την Πίττατους την Κυριακή 1 Φλεβάρη.

Η Ένωση Παξίων , σε ένα επτανησιακό περιβάλλον και με παρουσία εκπροσώπου του Δήμου Παξίων  και της βουλευτού κας Καββαδία συνδύασε  την απολογιστική Συνέλευση με την εκδήλωση κοπής πίτας.
Μετά  έναν ενδιαφέρον απολογισμό για το έργο της Διοίκησης, μια αναλυτική ενημέρωση από το Δήμο και  τους χαιρετισμούς των προσκεκλημένων, έφθασε η ώρα της Χορωδίας της που έδωσε μια ιδιαίτερη νότα με την ποικιλία και έκφραση.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής (ΟΚΕΣΑ)  παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ ο οποίος αναφέρθηκε και  στις διαχρονικές 30ετής σχέσεις μεταξύ των δύο Φορέων αλλά και στα πλαίσια της Επταννησιακής συνεργασίας στις κοινές εκδηλώσεις και ευχήθηκε σύντομα να μπορεί και η Ένωση να πραγματοποιεί εκδηλώσεις στο Κτίριο και Κήπο  της ΟΚΕΣΑ.

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΙΜΜΙΩΤΩΝ, μέσα σε μικρό διάστημα έκανε τη δεύτερη πετυχημένη εκδήλωση με την κοπή πίτας. Το δραστήριο ΔΣ με την πολύ άξια Πρόεδρό του Ευ. Μακαντάνη  μπόρεσαν να δώσουν νέα ανάσα στο Σύλλογο και τα μέλη να ανταποκρίνονται με ενδιαφέρον στις προσκλήσεις τους στο ιδιόκτητο γραφείο τους με φιλοδοξίες να το "αναδείξουν" ακόμη περισσότερο. Και οι Λευκιμμιώτες, πετυχαίνουν τους στόχους τους. Ακολουθεί
 η Χοροεσπερίδα της παραπάνω πρόσκλησης.
Κερκυραϊκή ΈνωσηΗ Κερκυραϊκή Ένωση Ελευσίνας έκανε μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση συνδυάζοντας την πίτα με  χοροεσπερίδα.  Με μέλη και  προσκεκλημένους γέμισαν την αίθουσα με πλούσιο πρόγραμμα φαγητού τραγουδιού και χορού. Ετοιμάζονται δε πυρετωδώς για τη διαχρονική εκδήλωση των Βαϊων.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις από την ΟΚΕΣΑ παραβρέθηκαν η Ταμίας Α. Σαμοϊλη, η Αν.Γραμματέας και Πρόεδρος Επ. Εκδηλώσεων Ε. Αργυροκασστρίτη, η Γ.Γραμματέας Ευδ. Μακαντάνη και ο Πρόεδρος Γ. Ζωχιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: