Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

15/3/2517μ.Δ.: 8ηΑΜΕΦ. Καλπάζοντας, "Η ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ ΜπαλουρδΕλληνοΦρενία!".15 και 30 κάθε μήνα, 12 μεσημέρι. Και επέτειος:Απρίλη 1η. !


Η ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ
 

ΜπαλουρδΕλληνοΦρενία


Καλπάζοντας, και η 7η πράξη.

[ 2017: Η πρώτη επέτειος της πρότασης του ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ: Απρίλη 1η: Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης της Εκμετάλλευσης Ανθρώπου και Φύσης από Άνθρωπο!              A petition by Autenergos: April 1st: International Day for the abolishment of exploitation of both Man and Nature by Man ]





8η ΑΜΕΦ


Μέρος Δεύτερο

Πράξη 8η


Α1. Διαφωτιστής




Α1:
- Ουουουφφφ! Επιτέλους, και λίγο... μόνος!
- Τιιιι μαρτύριο αυτοί οι.... εκτελεστές! Η διαφώτιση υποφέρει..! Αλλά τι να κάνουμε: Ζωή χωρίς εκτελεστές, μαχαίρι δίχως κόψη.
- Ευτυχώς, δεν είναι στα πόδια μου σήμερα ο Α2! Ο...εκτελεστάκος που... βιάζεται να... διαφωτίζει.
- Εκτελεί ποινή! Μας εκθέτει συνεχώς με τη Δεξιά! Γιαυτό, άλλες δέκα χιλιάδες! Ναι, δέκα χιλιάδες: Δε θα πω ξανά Δεξιά! Μερόνυχτα θα γράφει! Χιχιχι! Χα! Χα! Χοχοχο! Χεεεχε!

- Θ' απολαύσω μόνος την επιτυχία των επιτυχιών!
- Τέτοιες συνεντεύξεις, θα τις ζήλευε κι ο... καλύτερος!
- Τάπωσαν και τα πλέον... διεθνή!

- Στα τάρταρα ο... εξαπατητής!
- Ουρανομήκης ο... Εκλεκτός!
- Κανείς δεν κατάλαβε το κόλπο γκρόσο.
- Τ' Αφεντικά, ξαναναστήθηκαν!
- Από τον εγκλεισμό τους για τις ΤιΒάδειες, είχαν μελαγχολήσει!
- Ούτε και η πλειοψηφία του Επικρατικού δεν ταχε χαροποιήσει τόσο!
- Επιτέλους, βλέπεις ξανά διαυγές, απαστράπτον, διεισδυτικόν το Αφεντίσιο βλέμμα κι ευφραίνεσαι..!

- Λοιπόν, δε θα σας κουράσω άλλο. Θα μπω κατευθείαν στις συνεντεύξεις όπως τις εκφωνούσαν οι αξιότατοι... ενδεδειγμένοι: Αξιοπρεπείς δημοσιογράφοι που τ' ΤιΒΑφεντικά δεν έχουν τίποτε να τους προσάψουν! Αντίθετα, αγάλλονται για τηυ υπαλληλική δημοσιογραφική ταπεινότητα!

Ερωτώμενοι:
Α. Ο Ψευταριστερός.
Δ. Ο Αληθής, Δεξιός.

Να λοιπόν η πλέον ιστορική εκ των ιστορικών συνεντεύξεων:

[ Αξιότιμε Κύριε Δεξιέ, και συ αριστερέ, τους κανόνες τους ξέρετε: Δε μας διακόπτετε και, όπου κρίνουμε οι ερωτώντες, θα συμπεραίνουμε την απάντησή σας για να μην χάνομε χρόνο, περιμένοντας. Ξεκινάμε:

- Ερωτάται ο Α: Είσαι εξαπατητής; Να το ομολογεί ότι εξαπατά!
- Ερωτάται ο Κύριος Δ: Κύριε, λέτε πάντα την αλήθεια..; Αλήθεια και μόνο αυτήν. Είμαι Ρεαληστής!
- Ν' απαντήσει ο Α: Έχεις υπογράψει συμφωνία ψεύδους ενάντια στο λαό; Βεβαίως, συμφωνία μόνο με ψέματα!
- Η σειρά στον Άξιο Δ: Υπογράψατε συμφωνία αλήθειας με το λαό..; Αληθινά, ο λαός πάντα συμφωνεί με τις αλήθειες μας!
- Ξανά ο Α: Αναγνωρίζεις ότι είσαι μια ψευταριστερά; Και αυτό το παραδέχεται!
- Κύριε Δ, είναι αλήθεια ότι είστε η άγια εικόνα της ιερής Δεξιάς..; Καταφατική πάντα η απάντησή μου!

- Ερωτώ τον Α: Συμφωνείς ότι έχεις έτοιμα δέκα μνημόνια να υπογράψεις; Να, να το βροντοφωνάζει! 10 νέα μνημόνια!
- Αξιότιμε Δ: Θα υπογράφετε ποτέ μνημόνια..; Η Δεξιά μνημόνια; Ποτέ! Τα μνημόνια είναι μόνο της αριστεράς.
- Πάλι τον Α ρωτώ, αφού συγχαρώ πολλάκις τον Κύριο Δ για τις μεγάλες αλήθειες: Ρε, θα κόψεις μισθούς, συντάξεις, επιδόματα; Ορίστε το παραδέχεται!
- Ο της Αλήθειας, Δ: Δεν είναι πραγματικότητα ότι ουδέποτε σκεφτήκατε να καταργήσετε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ή να πουλήσετε δημόσια περιουσία..; Πραγματικά, περιγράφετε την πραγματικότητα!

Μια παρένθεση για κάτι... προσωπικό σας:
- Μαλάκ... Α: Μαλακίζεσ..; Ε, ρε, μαλακιζετ..! Αιώνια αριστερό το... προνόμιο!
- Σεβαστέ, Δ: Σκεφτήκατε ποτέ το... μαλακίζειν..; Ποτέ μαλακίες! Είναι έξω από τη φιλοσοφία της Δεξιάς! Και φυσικά, της Θρησκείας.
- Ερωτώ ξανά τον Α: Αριστεραεξαπατητή, όπως και πριν απίεστα το παραδέχτηκες: Μοναδική σας πολιτική δεν είναι να ελέγξετε όλα τα ΜΜΕ και να τ' αρπάξετε από τους πολύπαθους ιδιοκτήτες; Κι αυτό το ομολογεί, το παραδέχεται!
-Προς τον Δ, τον υπερασπιστή κάθε δικαιώματος των κατατρεγμένων: Είναι μοναδική σας πολιτική η πλήρης κατοχύρωση της ελευθερίας των ΜΜΕ να σας υποστηρίζουν..; Ποτέ δε θα προσβάλαμε αυτό το δικαίωμα.
- Εεε, εσύ, ρε Α: Μοναδικό σου όραμα και σκοπός δεν είναι η εξουσία και μόνο αυτή; Να, το επιβεβαιώνει! Εξουσιομανής ο... αριστερότυπος!
-Εντιμότατε Δ: Απεχθάνεστε την εξουσία, σωστά..; Πάντα! Ο Θεός, η μόνη Εξουσία και Εγώ, αυτονόητα, ο εκπρόσωπος να την ασκώ επί γης!

- Δε μου λες εσύ Α: Ως ψευταριστερός, τόλμησες να πας να εξαπατήσεις και τον Κάστρο; Να να, ούτε αυτό διαψεύδει.
-Εκλαμπρότατε Δ: Πάντα δεν τιμούσατε τον Κάστρο..; Ο Φιντέλ είναι πάντα στην καρδιά της Δεξιάς!
- Μακάβριε Α: Δεν είναι αλήθεια ότι κτυπάτε την ιδιωτική οικονομία για να προκαλέσετε δυστυχία στους, εκ Θεού, άξιους κατόχους του πλούτου ώστε να μην μπορούν να ελεούν τους πεινώντες και διψώντες επί γης; Αίσχος, αίσχος και με αυτό συμφωνεί!
- Μακάριε Δ: Σκεφτήκατε ποτέ να προσβάλλετε την ιδιοκτησία του πλούτου..; Η φαντασία μου, ποτέ δε θα αγγιζόταν από ασθένειες που προκαλούν τέτοιες τραγωδίες!

Εδώ, πρέπει να σκληρύνουμε τις ερωτήσεις, σε ιστορική διάσταση:

- Αριστερέ εξαπατητή: Δεν είναι αλήθεια ότι σκοπός σου είναι να υπονομεύσεις τη μακρά και ανεξερεύνητη πορεία προς την Επανάσταση προπαγανδίζοντας ότι, και επί καπιταλισμού, μπορούν να κυβερνούν με αριστερές πολιτικές; Να, το ομολογεί, αυτός είναι ο σκοπός του!
- Ω Δεξιέ: Θα διακηρύσσατε ποτέ ότι επί δικαίου Καπιταλισμού, μπορούν να εφαρμοστούν υπονομευτικές κομουνιστικές ιδέες..; Ποτέ μου δε θα προσέβαλα τη... συνέπεια ότι είναι ανεξερεύνητος και κακοτράχαλος ο δρόμος προς την επανάσταση. Άλλωστε, η Δεξιά είναι η μόνη Ιδέα! Πέραν Αυτής, μόνο... αηδία!

- Δε μου λες αηδιαστικέ Α: Παραδέχεσαι ότι μεθοδεύεις το γκρέμισμα της δικαιοσύνης ώστε το Επικρατικό Συμβούλιο να μην υπερασπίζεται τη συνταγματικότητα και της TιBιδιοκτησίας; Ντροπή σου, δεν το αρνείσαι!
- Σεβαστέ Δ: Πάντοτε δεν αγωνίζεστε ώστε η δικαιοσύνη να στέκεται στο ύψος των περιστάσεών σας..; Η ζωή μου είναι ταυτισμένη με τη δικαιοσύνη μας και το δίκαιό μας!

- Ποντικομούρη αριστερέ: Θα δεχόσουν να θυσιαστής για τη χώρα σου; Ποτέ ε; Ποτέ!
- Ω λαμπρέ Πατριώτη: Αναμφισβήτητα, ζείτε για τη θυσία της πατρίδας, σωστά δε μαντεύω..; Οι μαντικές σας ικανότητες, θειόσταλτες, αναμφισβήτητες!
- Α, δολοφόνε της ιερής οικογένειας: Από κοινού ή χωριστά με την... Εύα, οδηγηθήκατε από τον Όφι σε ανευλόγητη καταραμένη γαμική πορεία στη ζωή; Από κοινού..! Δύστυχη οικογένεια!
- Φιλόπατρη και φιλόθρησκε: Θα επιτρέπατε ποτέ ανευλόγητη, γαμικά, την οικογένεια..;
Πατρίς-Θρησκεία-και, γαμίκος για μεγάλη και ευλογημένη, Οικογένεια!

- Κολασμένε Α: Αφού δεν είσαι με το θεό, άρα πορεύεσαι με το Διάολο. Φτου σου! Είσαι διαολεμένος, συμφωνείς ότι είσαι ο Όφις, ο Αντίχριστος.
- Άγιε, Δ: Πάντοτε δεν είστε ο εκλεκτός του Θεού..; Εκλεκτός, αλλά ταπεινός ειμί!
- Καταραμένε Α: Μήπως είσαι ο Ψευτομεσίας, ο ίδιος ο Σατανάς, το 666; Ούτε αυτά διαψεύδεις! Είσαι ο Εξαποδός!
- Ευλογημένε της Δεξιάς: Ο Διάολος, είναι ο εχθρός σας, σωστά..; Οι Πυθικές σου... απαντήσεις, έχουν ουράνια-θεϊκή έμπνευση!

Και τώρα, μπαίνουμε στα βαθύτερα όπου η τολμηρή δημοσιογραφία ξεριζώνει και τα πλέον ενδότερα. Βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις υπέρ του αριστερού. Αφού δεν... προκάνει να... απαντά, όπως ο ευφραδής Κύριος Δεξιός, υφιστάμεθα τη βάσανο να... συμπεραίνουμε τις απαντήσεις του! Η αριστερά, δεν ξέρει ούτε να... ψελλίζει!

Λοιπόν, επειδή τον αδικήσαμε, θα ξεκινήσουμε από τον Κύριο Δ:

- Εκλαμπρότατε: Προείπατε ότι, επειδή είστε ο εντεταλμένος της μόνης Εξουσίας, της Θεϊκής, γι αυτό και μόνο εξουσιάζετε..! Ποτέ μου, μα ποτέ δε θα ήθελα να ασκώ άλλη εξουσία, αν δεν είχα τη Θεϊκή απόλυτη εξουσιαστική εξουσιοδότηση!
- Μικρομούρη αριστερέ: Η τρομοκρατία, δεν είναι στο DNA σου; Και αυτό επιβεβαιώνεις! Τέτοιο θράσος!
- Φιλήσυχε Δ: Ποια η θέσης σας για το νόμο, την τάξη..; Είμαι ο Νόμος και η Τάξη!
- Άκουσες Α, φιλοτρομοκράτη; Προστάτη της βίας κατά των φιλήσυχων και νοικοκυραίων; Μπράβο, το άκουσες, αλλά πάλι δεν... προκάνεις!
- Ω φιλαλήθη Δ: θα επιτρέπατε ποτέ να τρομοκρατούνται τα Αφεντικά, οι φορείς του πλούτου, η ελπίς των δυστυχισμένων..; Ποτέ! Η οργάνωση του κράτους πάντοτε σιδηρά ώστε να τρομοκρατούνται οι τρομοκράτες!
- Ξανά, ένα μεγάλο μπράβο στον Κύριο Δ. Ηρέμησε η πάσα ψυχή μετά τον τρόμο που εκτόξευσες Α, κατά των προστατών του λαϊκού πλούτου! Παρά τον τρόμο μου όμως, θα τολμήσω να σε ρωτήσω: Κατοικείς σε ταπεινή γειτονιά για να υπονομεύσεις το κύρος του αντιπάλου σου τον οποίο ο Θεός ευνόησε να ξεκουράζεται και να ασκεί την Εξουσία του από περιοχές και κτίρια ευλογημένα; Πω, πω! Τι κάθαρμα! Και αυτό το επιβεβαιώνει!
- Θεόσταλτε Δ: Η όλη σας υπόσταση δεν επιβεβαιώνει τη Θεϊκή εύνοια..; Εύνοια Θεϊκή και με... θεία στη... Γερμανία!

Και τώρα, νέες αστρικές αποκαλύψεις:

- Εσύ, μνημονιακέ: Είναι αλήθεια ότι με τα μνημόνια μεθοδεύεις ν' αρπάξεις τα πλούτη, τις ιδιοκτησίες, τα ΜΜΕ, τα μέσα παραγωγής, τη γη και τον αέρα και να μετατρέψεις σε δούλους το 0,1% στο οποίο ανήκουν; Όουουου! Δημοσιογραφικός θρίαμβος! Πλήρης η επιβεβαίωση!
- Κύριε Αντιμνημονιακέ: Σκεφτήκατε ποτέ να πληγώσετε και να στραγγαλίσετε τα δικαιώματα του μειοψηφικού ο,1%..; Η Δεξιά θυσιάζεται και δοξάζει τις μειοψηφίες! Σύνθημά μας: Είμαστε όλοι 0,1%!

- Άλφα, άτιμε αριστερέ: Απάντησε με ένα ναι ή ένα όχι: Είσαι η προσωποποίηση του κακού, της καταστροφής, του δολοφόνου, της αρπαγής, του ψεύδους, του διώκτη, του εξαπατητή, του μοχθηρού, του εκδικητή, του συκοφάντη, του εγκληματία, του ψευταριστερού..; Αυτηηηή είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα! Τίποτε δεν αρνείται! Αίσχος!
-Κύριε Δέλτα, της Δεξιάς ο τιμητής: Δεν είστε το αντίθετο απ' όσα παραδέχτηκε πριν ο ξεδιάντροπος Α..; Δε θα μπορούσα να διαψεύσω ποτέ τις θεάρεστες προφητείες σας!

Προσοχή, είναι κρίσιμες οι απαντήσεις σας σ' αυτές τις λεπτές ερωτήσεις:

- Εξουσιομανή Ψευταριστερά, όπως πριν επιβεβαίωσες: Δεν είναι αλήθεια ότι υποχρεώθηκαν σε φυγή άξιοι σύντροφοί σου επειδή, μόλις έγιναν εξουσία, όχι η...εκ Θεού βέβαια, διαπίστωσαν το πασιφανές, ότι αριστερά δε γίνεται χωρίς τη Δεξιά; Πω πω! Είσαι η ντροπή της ντροπής! Αποδέχεσαι αδιάντροπα ότι αδιαφορείς για τους σεπτούς πρώην σου που βρέθηκαν σε... άδειους δρόμους, στα... κάγκελα και περιφέρονται εδώ και κει, διακονεύοντας! Τους εκδικείσαι που, ελευθερωμένοι από τα δεσμά σου, συνομιλούν πλέον ελεύθερα με τη Δεξιά!
- Μεγαλοελεήμων Προστάτη: Των περιφρονημένων και κατατρεγμένων, των της αριστεράς συνετών και συνεπών, των της αναμονής και αναβλητικότητας: Πως αισθάνεστε βλέποντας διωγμένους, περιφερόμενους και ενδεείς τους άξιους Αριστερούς διαπιστωτές ότι η αριστερά δε θα είναι τίποτα χωρίς μπροστάρη τη Δεξιά..; Απαντώ ειλικρινώς και, φυσικά, αληθώς: Τιμούμε τους Αριστερούς εξ ασωτίας. Τους μετανιωμένους που παραπλανήθηκαν πως η αριστερά θέλει και μπορεί. Αυτούς που διαπίστωσαν την απάτη ότι η αριστερά μάχεται με όλες τις συνθήκες και μπορεί να νικήσει τη Δεξιά. Τους... έμπειρους, και από το 1989, που τίμησαν τη Δεξιά έναντι του ψευτοσοσιαλισμού. Μετανιωμένος λοιπόν αριστερός και... άστεγος, ποτέ!
-Ποτέ, ε..! Φυσικά! Γι αυτό, όχι κάνουμε τα πάντα να μη... φαίνονται άστεγοι, αλλά σφάζουμε και μόσχους. Το κυριότερο, τους χρίζουμε με το της Αριστεράς το δακτυλίδι. Και δε θέλουμε να... γραφτούν δεξιοί, τώρα. Έχουμε ήδη... πολλούς στα... σπλάχνα μας. Απλά, να φαίνονται μετανιωμένοι αριστεροί. Να παραπέμπουν τα πάντα στο άγνωστο μέλλον! Το σημαντικότερο: Να διατρανώνουν ότι μαζί τα φάγαμε, μαζί και θα τα τρώμε!
- Όλα..; Έκαστος, εφ' ω ετάχθη, στην... ποσότητα και... ποιότητα! Αληθώς λέγω: Ένας μετανιωμένος αμφισβητίας αριστερός, αξιότερος χιλιάδων πιστών δεξιών!
- Συγνώμη Φιλεύσπλαχνε Δ: Μήπως μπορώ να σας διακόψω πάλι και να ρωτήσω αν υπάρχουν παραδείγματα τέτοιων... αξιών; Βεβαίως! Εκ των τελευταίων, ο ογκόλιθος Θεόδωρος ο οποίος χρειάζεται, μόνος όχι... μαζί, πολλούς... σιτευτούς! Εθεραπεύθη πλήρως από την αριστερή έξαψη της νεότητας! Αφού πέρασε πολλά στάδια σοσιαλιστικής μετάνοιας, όπου μαζί φάγαμε πολλά, κορυφώθηκε η επώδυνος μεταμέλεια, τέλειωσε η περίοδος... προσαρμογής και έτσι, επίσημα πλέον, μαζί θα τα τρώμε, όλα!
- Ο Ευ Άγγελος..; Πράγματι, θα προέκρινα αυτόν τον... σιτευτό, τον... θεραπευμένο και δια της συνταγματικότητος! Αλλά, δεν κατέγραψε νεανικήν... έξαψη! Απλώς, εξετράπη ολίγον σοσιαλίζοντας αλλά, επιστρέφει μανιακά!


Και η τελευταία ερώτηση! Είστε έτοιμοι..; Λοιπόν, απαντάτε με ένα ναι ή όχι:

- Ετοιμόρροπε αριστερέ, Α: Είσαι η Απάτη, δεεεν το διαψεύδεις! 'Οχι, δεν το διαψεύδει!
- Αναστυλωμένε, Μεγαλειότατε Δ: Είστε, δεν είστε η REAL Συμφωνία..; Μάρτυς μου ο Θεός! Αληθώς ο Κύριος, όστις επιβλέπει την άμπελον την οποία φύτευσε η Δεξιά του!

Εδώ κλείνει η μεγάλη αποκαλυπτική αλλά, πρωτίστως, εκπαιδευτική συνέντευξη!

Δεν μπορούμε, ως οι αρνητές της αλήτικης και ρουφιάνικης δημοσιογραφίας, παρά να αποστρέψουμε το πρόσωπό μας από την ψευταριστερά. Αυτό το όνειδος, τον Α! Και φυσικά να το απαιτήσουμε, ανεπιφύλακτα, από κάθε θεατή και ακροατή. Από άπαντες! Καταραμένος λοιπόν ο εκδιωκόμενος..!

Όμως, θα ήταν δεοντολογική παράλειψη και κυρίως μεροληψία να μην κλίνουμε γόνυ, μέση και κεφαλή προς τον ευλογημένο Κύριο Δ! Όχι μόνο απάντησε με απόλυτη σαφήνεια και αλήθεια στις σκληρές πολύλεξες ερωτήσεις μας, αλλά και απέδειξε πως είναι ο Σωτήρας, ο Αναμενόμενος! Αυτός που ο λαός εναποθέτει όχι απλώς τις ελπίδες αλλά και τη σωτηρία σώματος και ψυχής. Ευλογημένος λοιπόν ο Ερχόμενος και Εντεταλμένος να εξουσιάζει την Άμπελο, ἣν εφύτευσεν και κατάρτισαι η Δεξιά Του! ]




[Καλπάζοντας, και   η 7η Πράξη:




Συνεχίζουμε! Αρχικά: 15 και 30 κάθε μήνα, 12 μεσημέρι]

 

                                               Η επόμενη, 9η Πράξη (λόγω “Απρίλη 1η” και Πάσχα),                                                       στις  30 Απρίλη 2517 μ.Δ.(μετάΔημοκρατία), 12 μεσημέρι.

 

[ 2017: Η πρώτη επέτειος της πρότασης του ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΥ:    

"Απρίλη 1η:

          Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης της Εκμετάλλευσης Ανθρώπου και Φύσης από Άνθρωπο!                                                                                                                    A petition by Autenergos: April 1st:                                                        International Day for the abolishment of exploitation of both Man and Nature by Man ]


Δεν υπάρχουν σχόλια: