Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Έκτακτο:Επιτέλους, παραιτήθηκε η (Αριστερή) Κυβέρνηση:Μετά την της Δεξιάς (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) σύσκεψη, ο Τσίπρας τράνταξε: Πέφτωωωωωω!

(Πέφτω)Έκτακτο: 
Επιτέλους, έπεσε
η (Αριστερή) Κυβέρνηση 
μετά την της   Δεξιάς   
(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και σία)  
καθοριστική σύσκεψη.

Δεν άντεξε λεπτό η Αριστερή (με ολίγον ΑνελΔεξιά) ΤσιπροΚυβέρνηση.

Μόλις Μητσοτάκης-Γεννηματά, σε ειδική σύσκεψη, αποφάσισαν ότι πρέπει να φύγει η Κυβέρνηση, αυτή κατέρρευσε και παραιτήθηκε:
 Στην Αρμονίας: 12:1' : 
Πέφτωωωωωω!


Μετά από αυτή την ιστορική  εξέλιξη , δε θα πραγματοποιηθεί η αυριανή κυριακάτικη ΔεξιοΠανΑρχιερατιτική δέηση (με ψάλτες/λαμπαδιστές/θυμιατιστές τους: Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου-Αλαβάνο κλπ)  για να ζητηθεί η θεϊκή συνδρομή.
Τώρα, δεν είναι πλέον αναγκαία!

Αυτενενεργές αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως η Δεξιά στρατηγική αποφασίστηκε στην προχθεσινή  Δεξιά Σύνοδο της Μάλτας με συμμετοχή της διεθνούς Δεξιάς (ΔΝΤ).

Ο μεγάλος ηγέτης Μητσοτάκης, ως εκπρόσωπος της ελληνικής Δεξιάς (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΚ και των αγανακτισμένων της: ΛαφαζανισμοΚωνσταντοπουλισμός και σία αλλά με απουσία,  ακόμη, των ΑΝΕΛ),    έπεισε την παγκόσμια Δεξιά ομήγυρη,  ότι όλα στην Ελλάδα είναι έτοιμα και ενωτικά για τη μεγάλη ανατροπή της Αριστεράς.

Μεταξύ των ισχυρών παραδειγμάτων ανέφερε τη συστράτευση Σημίτη,  Καραμανλή (μετά δε την αθώωση Βατοπεδίου βεβαιώθηκε και η Θεϊκή στήριξη αλλά και του Πούτιν που θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος) και φυσικά του Στουρνάρα που είναι έτοιμος να καταλάβει και κλειδώσει την Τράπεζα Ελλάδος.

Ο νέος μεγάλος  Έλλην Ηγέτης (από την Αγία Οικογένεια) απέδειξε ότι δεν πρέπει να παρασυρθούν σε κλείσιμο   συμφωνιών  με τον  Τσίπρα επειδή  είναι εμμονικός     αριστερός και έτσι κινδυνεύουν να μη γίνουν ποτέ ούτε:
- Οι νέες ιδιωτικοποιήσεις,πωλήσεις σε ΔΕΗ, ορυκτά, παραλίες,  Ακροπόλεις, δρόμους, οικόπεδα  κλπ.
- Οι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων (παρά τις   αγωνιώδεις κραυγές Στουρνάρα για... γενναιόδωρες συντάξεις που πρέπει να... αναπροσαρμοσθούν) .
- Η μεγαλύτερη απομάκρυνση του κράτους από υγεία, παιδεία, ασφάλιση  που,  με τη μεγαλύτερη δράση του, θέτει σε κίνδυνο  τις ιδιωτικές ασφαλιστικές και τα νοσοκομεία-σχολεία των ιδιωτών.
-Η νέα μείωση του Δημόσιου με νέες αναγκαίες απολύσεις 100χιλιάδων......
-Οι μεγάλες απολύσεις  και η κατάργηση  των Συλλογικών Συμβάσεων παρά την σύμπνοια και συναπόφαση των Εταίρων (ΓΣΕΕ-ΣΕΒ κλπ).

Όμως, και το σημαντικότερο: Στα πολλά άλλα παραδείγματα, πρόσθεσε και τους τεράστιους ιστορικούς κινδύνους:

α. Να ιδιωτικοποιήσει τη θρησκεία (παρότι... ξερογλείφονται)

β. Με τις πολλές εξεταστικές της Βουλής κλπ (και κυρίως αυτές-τις μεγαλύτερες-που υπονοούνται ότι έρχονται)  οι οποίες  συκοφαντούν όλο το προηγηθέν Σύστημα για... δήθεν  σκάνδαλα.
"Είναι μεγάλος ο κίνδυνος- πρόσθεσε Δεξιοκαταχειροκροτούμενος-  να  εμπεδώσει στο λαό   ο ΑριστεροΤσίπρας  ότι,  τα δισεκατομμύρια που η  συνολική μας Δεξιά Παράταξη διαχειρίζεται-συσσωρεύει-αποθηκεύει  για 100ετίες  σε  μεγάλους θεάρεστους σκοπούς, είναι  κατακλεμμένα  (και)  από τον ελληνικό  λαό.  Μας παγίδεψε-συμπλήρωσε δακρυσμένος- με τον Παπαντωνίου. Έτσι, τώρα, κάθε μέρα φέρνει και μια νέα εξεταστική,   αποκαλύψεις, έρευνες,  ηλεκτρονικά συστήματα! Πού θα φθάσουν, αν πράγματι τα... εννοούν και, απλώς,  δε μας... εκβιάζουν; βροντοφώναξε!  Να ακόμη και την Αδελφή μου, την αγαπητή σας Ντόρα, διασύρουν (δίχως καν τη... συναδελφική αλληλεγγύη)  που αγωνίστηκε για τη σωτηρία της  Καραβαϊκής. Είναι ικανοί, ολοκλήρωσε,  να φθάσουν έως και την... κινητή τηλεφωνία του 1990..!" . 

Ένα: Οοοοοοο αγανάκτησης τράνταξε το Δεξιοσυνέδριο και η ενιαία φωνή έσεισε τη Βαλέτα"Καμιά συμφωνία! Τώρα, γκρεμίζουμε τον Τσίπρα".

Έτσι, ο ήρωας Κυριάκος  ανεχώρησε αμέσως για Ελλάδα να μεταφέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της πρώιμης αναστάσεως.

Μόλις λοιπόν ο Τσίπρας άκουσε την καθοριστική απόφαση Μητσοτάκη-Γεννηματά, ανέβηκε Πρωτομηνιάτικα  στην ταράτσα της Αρμονίας και τράνταξε, στις 12 και 1',  φωνάζοντας: Πέφτωωωωωω!

'Έτσι, δε θα χρειαστεί να γιορτασθεί η Ανάσταση στις 16 Απρίλη!
Ήλθε νωρίτερα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: