Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Παγκάλου, "Μαζί τα φάγαμε": Μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για να κουκουλωθεί η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ!

Παγκάλου, 
"Μαζί τα φάγαμε": 

Μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 
για να κουκουλωθεί 
η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ!


Ο Πάγκαλος:
- ως πρώην αριστερός, γνώριζε την της Δεξιάς μεθοδολογία για τη ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ!

- ως νυν δεξιός, γνωρίζει την αξία της αλλά και την προστασία της με τη χρήση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: "Μαζί τα φάγαμε" !

Όταν ο Πάγκαλος εκσφενδόνισε το Μαζί τα φάγαμε  έγινε ξεσηκωμός! 

Άπαντες που τσίνησαν (δεξιοί-αριστεροί) είναι βαθιά και πολύμορφα  ομοτράπεζοι στο  "Μαζί τα φάγαμε"

Όσοι δεν "αντέδρασαν"  απλώς το γνωρίζουν μεν αλλά  δε συμμετέχουν στο τραπέζι. Ή αδιαφόρησαν.

Υπήρξαν και κείνες οι, λίγες,  περιπτώσεις που βροντοφώναξαν: Σωστά τα λεει ο Πάγκαλος! Αυτό είναι το Δεξιό Εκμεταλλευτικό Σύστημα!

και κυρίως οι θρησκευτικοί, οι της καλής κοινωνίας

Η αέναη εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο είναι ο πυρήνας της Δεξιάς φιλοσοφίας, πολιτικής και πρακτικής.

Όμως,  δε θα μπορούσε να συντελείται αν η εκμετάλλευση δεν ήταν πυραμιδική και καθολική!

Αν, στη διαδικασία της εκμετάλλευσης δε συμμετείχαν άπαντες    και   από το προϊόν της δεν λάμβαναν άπαντες.
Αν σπάσει ένας κρίκος στην πυραμίδα της εκμετάλλευσης η κατάρρευση του Δεξιού Συστήματος θα είναι σίγουρη και σύντομη.
Γι αυτό και η Δεξιά φροντίζει, παγκόσμια,  να ενισχύει αυτήν την πυραμιδική εκμετάλλευση και, κυρίως, να την συντηρεί αδιάκοπα ως καθολική.
Να διαχέεται σε  κάθετα και οριζόντια: Σε θεσμούς κλαδικούς, τοπικούς έως παγκόσμιους, σε  κράτη, σε ομάδες, σε άτομα!
Απλόχερο το Δεξιό Σύστημα είναι σε ηγετικές ελίτ που έχουν  ρόλους  να γκρεμίσουν την εκμετάλλευση. Αριστερές,  συνδικαλιστικές, κοινωνικές ελίτ βρίσκονται στο στόχαστρο  αφού μπορούν  και να ιδεολογικοποιούν την εκμετάλλευση
Δεν έχει σημασία τι παίρνει ο καθένας από το προϊόν της εκμετάλλευσης, η αξία είναι ότι συμμετέχει σ' αυτήν τη διαδικασία και την αποδέχεται ή ανέχεται ως ένοχος ή συνένοχος.
Η ενοχή ή συνενοχή είναι ο στόχος του συστήματος για να επιτυγχάνει τη σιωπή, την ανοχή, την  επιδοκιμασία, την προβολή τη στήριξη της εκμετάλλευσης.
Και η ενοχή ή συνενοχή επιτυγχάνεται εφόσον ισχύει  αδιάκοπα το του Παγκάλου:  "Μαζί τα φάγαμε" και, κυρίως,  μαζί τα τρώμε.

Ο Πάγκαλος λέει ότι ήταν αριστερός επειδή συμμετείχε στο τότε ΚΚΕ. Είναι φυσικό λοιπόν να ανέλυαν την έννοια, τη μεθοδολογία και την αξία της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Πετώντας λοιπόν, ως δεξιός πλέον, το  "μαζί τα φάγαμε", γνώριζε άριστα  ότι αναδείκνυε την ενοχή και συνενοχή, δηλαδή τη διαφθορά,  των συντράπεζων,  επιδιώκοντας τη σιωπή τους σε μια περίοδο που η εκμετάλλευση  βρισκόταν σε ιδιαίτερη έξαρση και μεγάλωνε ο  κίνδυνος ξεσηκωμών  εναντίον της.
Έπρεπε λοιπόν να σβήσει τη φλόγα που φούντωνε και, ως άριστος γνώστης της Δεξιάς μεθοδολογίας, εκτίναξε την ενοχή και συνενοχή στην εκμετάλλευση ώστε  να δράση ως πυροσβέστης  αφού,  με το   "μαζί τα φάγαμε", ισχυροποιούσε τη Δεξιά εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Και πράγματι το πέτυχε.
Η Δεξιά νίκη ήταν τεράστια και πολλαπλή.
Όλοι προσπάθησαν να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε αυτό το πάρτι.
Διαλάλησαν με πάθος ότι όχι μόνο δεν έχουν συμμετοχή αλλά και ούτε συμβαίνει.
Βέβαια είχε προηγηθεί ο ανάλογος τεράστιος ξεσηκωμός στη μεγάλη παπανδρεϊκή αλήθεια: "Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα...", άλλο που δεν έκανε τίποτα να τσακίσει τη διαφθορά.
Και στις δύο περιπτώσεις ο ξεσηκωμός προήλθε από τα σπλάχνα του Δεξιού συστήματος αφού η εκμετάλλευση πραγματοποιείται με απάτη, με διαφθορά.
Πρώτη η Χριστιανική θρησκεία αντέδρασε αφού η Χώρα θεωρείται απόλυτη  ιδιοκτησία της και άρα θα έπρεπε να αρνηθεί την ύπαρξη εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο αφού θα αναδεικνυόταν ο   ρόλος στο σχεδιασμό και υλοποίησή της μέσα από τη  μεθοδολογία μαζί τα φάγαμε/τα τρώμε. 
Το Δεξιό Σύστημα δημιούργησε τη (με διάφορες εκφάνσεις) θρησκεία για να μπορεί να οικοδομήσει, στερεώσει και συντηρεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Έτσι, η  Θρησκεία αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα του.
Με τη  θρησκευτική απάτη μπολιάζει τον άνθρωπο από τη μήτρα έως το χώμα.
Η επιβολή και αθώωση της θρησκευτικής απάτης γίνεται μέσα από την επιβολή της πίστης ότι η Απάτη είναι η Αλήθεια.
Επομένως, κάθε ανθρώπινη απάτη, βρίσκει καταφύγιο και προστασία στη Θρησκεία εκπληρώνοντας έτσι τον προορισμό της.
Βέβαια ο Πάγκαλος, εξακοντίζοντας το "μαζί τα φάγαμε", προσπαθούσε να αθωώσει το Δεξιό Σύστημα και να ενοχοποιήσει καθέναν χωριστά και όλους μαζί.
Φυσικά,  η Θρησκεία, ως φορέας  κάθε απάτης, διαφθοράς,  εκμετάλλευσης, προσφέρει  στέγη σε καθέναν που θέλει  να μην φαίνεται ότι έχει συμμετοχή στην εκμετάλλευση και άρα στο παγκάλειο τραπέζι για το κοινό γεύμα.

Το παγκόσμιο Δεξιό Σύστημα θα είχε


























Δεν υπάρχουν σχόλια: