Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝΩ.Σ.Ε.: Υπονομευτές ΚΑΙ των Συνταξιούχων Κόμματα-βουλευτές ( @PressParliament ) που ΔΕ θα πουν ΑΥΡΙΟ ισχυρό ΝΑΙ Απαιτούμε: Διατήρηση της 13ης και άμεσα: 14η και 15η!

ΕΝΩ.Σ.Ε.:

Υπονομευτές 

ΚΑΙ των Συνταξιούχων 

Κόμματα και βουλευτές

( @PressParliament )

που ΔΕ  θα πουν

ΑΥΡΙΟ

ισχυρό ΝΑΙ! 

Απαιτούμε:

Διατήρηση της επανακατακτημένης - νομοθετημένης 13ης (το 2019) και άμεσα να δοθούν:  14η +15η Συντάξεις-Δώρα!

 

ΟΧΙ στο νέο νόμο:

-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟκτόνο

-ΣΥΝΤΑΞΙΟκτόνο

-13ηςκτόνο!

 

 

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

 ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΝΩ.Σ.Ε.

 


για τους τεράστιους κινδύνους να καταργηθεί η 13η: 


- Κόμματα και βουλευτές που ΔΕ θα τραντάξουν σαφέστατο το ΝΑΙ στη διατήρηση της 13ης σύνταξης που επανακατακτήθηκε και νομοθετήθηκε το 2019,  
είναι τουλάχιστον   υπονομευτές ΚΑΙ των συνταξιούχων!(ειδικά από το ΚΚΕ, 
απαιτούμε 
σαφέστατη τη... θέση)

- Είναι άλλο η διατήρησή της 13ης, 
όπως νομοθετήθηκε τον Απρίλη 2019 και μετά αγώνες για... 
διορθώσεις, και αντίθετο η πλήρης (ξανά) 
κατάργησή της που μεθοδεύεται τώρα με το εχθρικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί αύριο και ύστερα νέοι αγώνες, από την αρχή, για να κατακτηθεί πάλι!- Απαιτούμε να ΜΗΝ καταργηθεί η 
επανακατακτημένη, το 2019, 13η σύνταξη!
 
- Όχι το... πονηρό: Ζητούμε 13η σύνταξη, που διευκολύνει τη
 Δεξιά να κόψει την επανακατακτημένη κατοχυρωμένη.- Οι εκπρόσωποι της Κοινωνίας προχθές στη Βουλή για Ασφαλιστικό επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για :
Αθλιότητες-έμπορους-ξεπουλητές-υποτακτικούς...
Προσκυνητές της εξουσίας!


Αναλυτικά οι διεκδικήσεις:τις προβάλλουμε αδιάκοπα
@PressParliament 

@neademokratia
 


@syriza_gr
 

@kinimallagis

#ΜέΡΑ25

@ellinikilisi

1 σχόλιο:

chryssoula είπε...

Όλα αυτά έχουν κύρια αφετηρία και αιτία την ληστεία που έκαναν στην κεφαλαιοποιημένη αποθεματοποίηση ..Αν τα κεφάλαια αυτά ήταν στην θέση τους μαζί με την έντοκη τους απόδοση 70 χρόνων τότε δεν θα υπήρχε καν πρόβλημα και ανάγκη ούτε για κρατική συμμετοχή ούτε για περικοπές, ούτε για νέα ασφαλιστικά κάθε χρόνο και παραμύθια με σκοπό να μειώνουν και να κόβουν τις συντάξεις κτλ.. Όλα όσα κάνουν ειναι να κουκουλώσουν την ληστεία που έκαναν ..Μας ρίχνουν ένα καρότο για ίχνη 13ης τάχα σύνταξης και το κυνηγάμε. Αφήνουμε το δένδρο και κοιτάμε το γρασίδι δηλ τα ψίχουλα της 13ης σύνταξης ,,Ρε εδώ μας έφαγαν δισεκατομμύρια ..Βγήκε κανένας σας να μιλήσει για αυτό ;; Τους ρώτησε κανένας τι έγιναν αυτά τα λεφτά.. Επέμενε κανένας να ζητήσει λογαριασμό τι έγιναν όλα αυτά τα δις που εξαφανιστηκαν από τα ταμεία ;; Τα πληρωμένα από όλους μας;; Εδώ ειναι το δικό μας όπλο, να τούς κολλήσουμε στον τοίχο ..και εμείς το παρατάμε.. Αφήνομε το κανόνι και πάμε στην σφεντόνα. ..