Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Απίστευτο αλλά αληθινό!

Ποιος εκπαιδεύει τη

ΓΕΝΟΠτσιΔΕΗσ;

Λάβαμε αρκετές απαντήσεις στο κουίζ. Μία μόνο το… άγγιξε.

Άλλη απάντηση εστάλη ως ερώτηση: «Ποιος εκπαιδεύει τη ΔΕΗ;». Διασταυρώσαμε και δεν είναι από τη Διοίκηση.

Λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τέσσερις περιπτώσεις πράξεων της ΔΕΗ και αντίστοιχες της ΓΕΝΟΠ: Στο τέλος η κουίζικη απάντηση:

  1. -Στη ΔΕΗ: «…αποφάσισαν άρον - άρον να διώξουν τους δικούς μας φύλακες και να προσλάβουν bodyguard (φουσκωτούς) και security γιατί κινδυνεύει η ηρεμία τους και η δυνατότητά τους να παίρνουν απρόσκοπτα αποφάσεις που είναι εναντίον των εργαζομένων και της Επιχείρησης, καταστρατηγώντας μονομερώς ΕΣΣΕ και κανονισμούς» (σωστή ανακοίνωση ΓΕΝΟΠ 3/6/09).

-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ): Χρησιμοποιεί sindikboys(εργατοπατέρες) ως bodyguard προκειμένου να τρομοκρατούν και να διώχνουν από χώρους Συνελεύσεων τους «απείθαρχους» στις υποτακτικές, αντεργατικές και επιχειρηματικές δράσεις της. Τελευταίο παράδειγμα η προσπάθεια διάλυσης της Συνέλευσης του Συνεταιρισμού χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες μορφές ανώτατου bodyguardismoy (φουσκωτισμού) με ιδιαίτερα εκπαιδευμένο ΠΑΣΚΕίτικο χρώμα (ως εκσυγχρονισμένο σοσιαλιστικό όραμα).

  1. -Στη ΔΕΗ: (σύμφωνα με φιλεργατικές ανακοινώσεις ΓΕΝΟΠ). «….επί χρόνια τώρα υποχρεωνόμαστε να δουλεύουμε εξαντλητικές υπερωρίες… 12ωρα και 16ωρα! Και εκατοντάδες από εμάς χωρίς ΡΕΠΟ επί μήνες Ζητώντας 7.000 προσλήψεις δε ζητάμε να ξοδέψει παραπάνω η ΔΕΗ για μισθοδοσία του προσωπικού της. Αντί να δαπανά 60.000.000 Euro ετησίως για υπερωρίες ας τα δώσει σε 7.000 νέους ανθρώπους. Ας τα δώσει σε 7.000 ανέργους»

-ΓΕΝΟΠ λοιπόν: Σε Επιχειρήσεις, που ως εργοδότης διοικεί με τις Παρατάξεις της, δεν προσλαμβάνει ανέργους και ξοδεύει χιλιάδες για υπερωρίες καταπιέζοντας και εξαντλώντας, δίχως αμοιβή-άδειες-ρεπό, τους υπαλλήλους της. Μετά; Τους βρίζει-συκοφαντεί-απειλεί!

  1. -Στη ΔΕΗ: Προσλαμβάνονται Εταιρείες Σύμβουλοι οι οποίες (σύμφωνα με τις σωστές ερμηνείες της ΓΕΝΟΠ), έχοντας «ευέλικτες συνειδήσεις», θα προωθούν τη βούληση της Διοίκησης ενάντια στα συμφέροντα ΔΕΗ-Εργαζόμενων με παράνομες πράξεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από υπαλλήλους που αρνούνται να παρανομήσουν. Γι’ αυτό (πολύ σωστά) φωνάζει: «Σταματήστε να απαξιώνετε τους εργαζόμενους προσλαμβάνοντας συμβούλους επί συμβούλων, παρακάμπτοντας αξιόλογα υπηρεσιακά στελέχη και την εμπειρία τους».

-ΗΓΕΝΟΠ (όμως διαπαραταξιακά): Στις Επιχειρήσεις της, ως εργοδότης, προσλαμβάνει Εταιρείες Συμβούλους παρακάμπτοντας τα στελέχη…. Οι… λόγοι; Ίδιοι… με τη ΔΕΗ; Γιατί αρνούνται να παρανομούν οι υπάλληλοί τους;

  1. –Η ΔΕΗ καταγγέλλεται από τη ΓΕΝΟΠ (πολύ σωστά) ότι συνεργάζεται με βιομήχανους για παραγωγή ρεύματος σε βάρος του Δημόσιου χαρακτήρα Επιχείρησης.

-Η ΓΕΝΟΠ, αποδυναμώνοντας το Συνεταιρισμό (επιχείρηση όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ), ασκεί άμεσα και διαπαραταξιακά την επιχειρηματική δραστηριότητα της τηλεφωνίας (ΟΚΔΕ-ΓΕΝΟΠ) και όχι μόνο(;), συνεργαζόμενη με… ΙΔΙΩΤΕΣ! Αλήθεια, με… ποιους..; Με ποια διαφάνεια, συμβάσεις, προμήθειες; Τις (ανεκτέλεστες) αναβαθμίσεις, ποιος τις προσπορίζεται;

Ο κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΙΠΌΝ ΕΚΠΑΙΔΕΎΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΠ; η απάντηση στο κουίζ.

Αν… θίγεται κάποια πλευρά, ας απαντήσουν ποιος εκπαιδεύει ποιον κι αμέσως θα δημοσιευθεί!

(Ξεκαθαρίζουμε: Η ΓΕΝΟΠ διαχειρίζεται-συνδιοικεί: ιδιαίτερο εθνικό πλούτο κι εργατική δύναμη-ιστορία-περιουσία/ασφαλιστικό. Κάθε πράξη της λοιπόν βρίσκεται στο μικροσκόπιο. Οι αγωνιστικές εκλάμψεις του τελευταίου χρόνου, δε διαγράφουν το… παρελθόν μήτε εγγυούνται το μέλλον. Ούτε μας συγκινούν οι κοκορομαχίες με τον άλλο υποτακτικό της Εξουσίας, τον Αθανασόπουλο, ενώ αθωώνουν τη «Νέα Διακυβέρνηση», διαπαραταξιακά!).

21/6/2509 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: