Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ αντιΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Με κινητοποίηση κατευθυνόμενων,πολιτικών,ΜΜΕ,δεσποτάδων,

αναλυτών, δημοσιογράφων, καθηγητάδων, «φαντασμάτων»

και «ανοχή» Αριστεράς και ΣΚ (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ…)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗηΔΕΞΙΑ,

Ευρωπαϊκή Διεθνής Ελληνική,

απαιτεί συνέχεια της σκληρής

δεξιάς(ΝΔ)και δεξιόστροφης(ΠΑΣΟΚ)πολιτικής!

Είναι απίστευτη η μεθόδευση κομμάτων, εκκλησιαστικής ηγεσίας, μιζάρικων ΜΜΕ (με συντονισμό ΜΕΓΚΑ), γνωστών προπαγανδιστών δημοσιογράφων-δήθεν ανεξάρτητων σχολιαστών και καθηγητάδων (πχ η άθλια φιγούρα ΧΙΟΝΗ στη ΝΕΤ), να απαιτούν την επιβολή μιας σκληρής δεξιάς πολιτικής, αν και την καταψήφισε ο λαός, και να υπονομεύουν αριστερή πολιτική που σαφώς απαίτησε ο λαός με την ψήφο του, και ψήγματα της οποίας εξαγγέλλει το ΠΑΣΟΚ.

Μας τρομοκρατούν με τις διεθνείς αγορές, τα χρηματιστήρια, τους διεθνείς οίκους, το τραπεζικό σύστημα. Αυτά όλα που μεθόδευσαν τη διεθνή κρίση εναντίον των λαών και τώρα απαιτούν, ΜΟΝΟ και ΞΑΝΑ , το στραγγαλισμό (ξανά) των πλέον αδύνατων λαϊκών τάξεων και κατακτημένων δικαιωμάτων.

Θέλουν να δικαιωθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ,

για όσα έκαμε και προγραμμάτιζε, και να

εμφανίσουν ότι δεν υπάρχει άλλη πολιτική.

Σ’ αυτό στρατεύεται και το ακροΔΕΞΙΟστροφο ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλος και σια) υπονομεύοντας κάθε στίγμα πολιτικής που έχει αριστερή απόκλιση.

Το ΜΕΓΚΑ (προστάτης το Καραμανλή, Βενιζέλου, Ντόρας), χθες επιστράτευσε και τον πολιτικό μπαμπούλα Μητσοτάκη για να δηλώσει ότι είναι έτοιμος να βάλει σε βάθρο τον Παπανδρέου αρκεί, ρε παιδί μου, να δοξάσει τη ΔΕΞΙΑ και να παραιτηθεί από τα… προεκλογικά του.

Κανένας αριστερός δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από τα δειλά που εξαγγέλλει το ΠΑΣΟΚ αφού απαιτεί σκληρή,γρήγορη,σαφή αντιΔΕΞΙΑ πολιτική σε όλα τα επίπεδα.

Όμως, δεν μπορεί να μην επισημανθεί ότι, κάποια που εξαγγέλλει (κυρίως στοιχεία του πολιτικού του λόγου), δε συμβαδίζουν με όσα απαιτεί η ΔΕΞΙΑ.

Δυστυχώς όμως, αυτή την ΠΑΣΟΚική «δείλια» ή δεξιόστροφη μεθόδευση διευκολύνουν η Αριστερά και το γενικό Συνδικαλιστικό Κίνημα (με επικεφαλή τις πλήρως υποταγμένες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) που όχι μόνο δεν κινητοποιούνται, δεν αποκαλύπτουν το ρόλο της διεθνούς και ντόπιας ΔΕΞΙΑΣ (=Θρησκεία+Κράτος+Κεφάλαιο) αλλά και δεν κάνουν συγκεκριμένες αριστερές και φιλεργατικές πολιτικές με τις οποίες, ως σημαία, θα κινητοποιείται (ευρωπαϊκά και διεθνώς) η Εργατική και Άνεργη Τάξη, οι Αγρότες, οι Μικρομεσαίοι, οι Συνταξιούχοι, οι Φτωχοί και απελπισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: