Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Τι θα απαντήσει ο Πρωθυπουργός και

Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς;

Η Ευρωπαϊκή και ΔιεθνήςΔΕΞΙΑ

απαιτεί συνέχεια τηςΔΕΞΙΑΣΕλλάδας!

Από την ομιλία του Πρωθυπουργού Το ΠΑΣΟΚ, είτε γιατί μπορεί να θέλει, είτε για να κερδίσει τις εκλογές, υποσχέθηκε και επιμένει ότι θα υλοποιήσει πολιτικές που δε συνάδουν πολύ με τις ΔΕΞΙΟστροφες πολιτικές του παρελθόντος του.

Όμως, η ΔΕΞΙΑ (Θρησκεία+Κράτος+Κεφάλαιο) της Ευρώπης και Διεθνώς όχι μόνο δε θέλει να προδώσει τη ΝΔ της αφήνοντάς την ακάλυπτη αλλά και απαιτεί πλήρη υποταγή του ΠΑΣΟΚ.

Θέλει έτσι να είναι διαρκές, και προς κατεύθυνση, το μήνυμά της ότι πολιτικές που, έστω και για εξαπάτηση, μπορεί αναφέρονται σε κοινωνική δικαιοσύνη, πρέπει τσακίζονται αμέσως.

Λένε λοιπόν στον Παπανδρέου ότι οι Σοσιαλιστικές σου Διεθνείς αλλού.

Ή ΔΕΞΙΑ καθαρή ή σας τσακίζουμε! Τέρμα διακηρύξεις για δικαιοσύνη, διαφάνεια, φτωχούς, αλληλεγγύη, φορολόγηση θρησκευτικής περιουσίας, πόθεν των έσχες, ενιαίες φορολογικές κλίμακες, αξιοκρατίες, μη διαφθορά, μη νταβατζισμό, μη μαφιοζισμό.

Το ερώτημα είναι αν ο κ. Παπανδρέου, και ως Πρόεδρος Γιώργος Α. Παπανδρέουτης Σοσιαλιστικής, θα στείλει μήνυμα ότι ναι μεν δεν κάνει σοσιαλισμό αλλά είναι δυνατόν, στα πλαίσια του καπιταλισμού, να εφαρμόζει πολιτικές μη δεξιές.

Αν ο Πρόεδρος της Διεθνούς ως πρωθυπουργός της χώρας του υποκύψει και δε δώσει αντιδεξιό μήνυμα τι θα κάμουν οι άλλοι της Σοσιαλιστικής; 8/12/2509 μ.Δ.(μετάΔημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: