Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝhttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5uQm65h9pQzrZ2PnVzS4ejHUkHB5s2jKo3wFx-f4I5JwjPylxGXLQukX6guxBuJqAvgZvgfpwYe6CyYTfQDhjPDnroIzCAZ9doDdO4Gogxa5l2a_ZV4Va4cByN5e-n69PGjUsBQ/s1600/venizelos.jpg

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ

για μισθούς ιερωμένων και εκκλησιαστική περιουσία, γίνεται επιτακτικότερη η πρόταση για: Λαϊκές Συνελεύσεις, αύριο 9 ΙΟΥΛΗ, Κοινοτήτων-Γειτονιάς όλων των Δήμων!

Θέματα: Εκκλησιαστική περιουσία- κεφάλαια στο εξωτερικό-φοροεισφοροδιαφυγή!

Ένοχοι και οι 300!

Η καθαίρεση (κυρίως) Ραγκούση και η επιβολή Βενιζέλου με απαίτηση Δεσποτάδων, ΝΔ, Αριστερής ελίτ (ΚΚΕ-ΣΥΝ), ΛΑΟΣ, ΣΕΒ, Συνδικαλιστικής ελίτ αποδίδει σημαντικούς καρπούς.

Το Δεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ, με προμετωπίδα τον Ακροδεξιόστροφο Μπίλ καταστρέφει τις όποιες αναλαμπές έστελνε (έστω για να περάσει τα Μνημόνια) για: Δικαιοσύνη, διαφθορά, σκάνδαλα, φοροδιαφυγή, διαφάνεια με έμφαση και στα κόμματα, εκκλησιαστική περιουσία, μισθοδοσία ιερωμένων, κάθαρση, αυτοδιοίκηση κλπ.

Ο Βενιζέλος, με αρχή Δεσπότες-κόμματα, έχει διαβεβαιώσει ότι ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΈΛΕΙΩΣΑΝ. Η . Η τοποθέτησή του σε θεϊκή θέση στην Ιεραρχία και τα χειροκροτήματα των αδίστακτων εκμεταλλευτών του λαού για τις μεγάλες προσφορές από την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνει ότι η ΔΕΞΙΑ, με τα Αριστερά υποστυλώματα, θριαμβεύει!

Γιαυτό προτείνουμε ξανά: .............. Όλες οι αναλύσεις και προτάσεις στο:http://autenergos.blogspot.com/2011/07/9_5370.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: