Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ για... Blogers: “Μαλάκες!”

Μαλάκες (και όχι μόνο) απεκάλεσε χθες πρωί ο Χατζηνικολάου, στο ιδιόκτητο ραδιόφωνο Realfm, Blogers που δεν τον προσκυνούν ως ΜΕΓΑΛΟ δημοσιογράφο, όσους του ασκούν κριτική για τη φτηνιάρικη δημοσιογραφία, εκείνους που του αποδίδουν έως και ακροδεξιές αποκλίσεις (Χριστόδουλος, Καρατζαφέρης, Άνθιμος), καθέναν που του αποδίδει πρόθεση “άσκησης πίεσης” στην κυβέρνηση να “ρυθμίσει” τα χρέη του καναλιού που ως κεντρικός δημοσιογράφος θα έπρεπε να ερευνήσει και παρουσιάσει όσα σοβαρότατα καταγγέλλονται, όποιον σχολιάζει τη φωνή φοβισμένων; “συνεργατών' του, εκείνους που αμφισβητούν την αντικειμενικότητα στη δημοσιογραφική του πορεία, αυτούς που του αποδίδουν ότι, ως γνήσιος Δεξιός, δεν αποκαλύπτει μεγάλα σκάνδαλα, την απίθανη διαφθορά και ίσως καθοδηγείται να κάνει δημοσιογραφικές επιθέσεις εναντίον “αντιπάλων” της ΝΔ (πχ τα... ψάρια Πάγκαλου που παρέσυρε πολλούς να γράψουν κάτι ανύπαρκτο και... ρεζίλεψε ο Α' όσους το πρόβαλλαν).

Απεκάλυψε έτσι ότι πίσω από το καθώς πρέπει προσωπείο κρύβεται ένα χυδαίο πρόσωπο, άξιο όμως της Δεξιάς του εικόνας!

Δεν αντέχει ο δημοσιογράφος που ισχυροποιεί δεκαετίες το διεφθαρμένο ΔΕΞΙΟ σύστημα (το οποίο δημιούργησε και τα Μνημόνια) ότι blogers δεν “υποτάσσονται” στο ένοχο σινάφι των (ΑΡΔ) και στο θρησκευτικοοικονομικοπολιτικό κατεστημένο που τον υμνεί νυχθημερόν για τις τεράστιες δημοσιογραφικές υπηρεσίες του!

Φιμώνει, όπως και οι γνωστοί αντίστοιχοί του, κάθε ελεύθερη-αυτόνομη-κριτική, ατομική ή συλλογική, άποψη αφού δεν κατατάσσονται στους... αξιοπρεπείς που αρμόζουν στο προφίλ που οι εκμεταλλευτές του λαού του έχουν αναγνωρίσει (κάποιοι τον... βραβεύουν κιόλας).

Πάντως,, στο τέλος της εκπομπής, απείλησε ότι θα ... σταματήσει αν, όσοι του στέλνουν μηνύματα, δεν τον αναγνωρίζουν ως... ΜΕΓΑΛΟ!

Αυτοτοποθετείται λοιπόν σ' αυτούς που λατρεύουν την εκμετάλλευση της τεχνολογίας αλλά “μισούν” τους “ανέλεγκτους” χρήστες!

Ένας από τους... μαλάκες (κατά Χατζηνικολάου) φώναξε: Είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ, ......!