Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Η “αποκρουστική”, Πασχαλινή, Κέρκυρα! “Εξαπάτηση”, “Εκμετάλλευση” Βρωμιά..!


Η “αποκρουστική”, Πασχαλινή, Κέρκυρα!
Η στοιχειώδης υποχρέωση της Κέρκυρας απέναντι στους Κατοίκους, στους Επισκέπτες και στη διεθνή (τουριστική) εικόνα της, και το Πάσχα, δεν είναι το ζητούμενο αφού πρέπει να θεωρείται αυτονόητη.
Εδώ θα επισημάνουμε κάποια από αυτά που προκαλούν, απωθούν, διώχνουν και οι Απόδημοι Κερκυραίοι όχι μόνο τα βιώνουν αλλά, εξ αιτίας τους, γίνονται αποδέκτες σκληρής κριτικής από τους αγανακτισμένους επισκέπτες .
Σχετίζονται με την “εξαπάτηση”, την “εκμετάλλευση”, την αρνητική διαβίωση.
Ενδεικτικά:
  1. Πανάκριβη η μετάβαση με λεωφορεία-αεροπλάνα-καράβια,διόδια. Το “λαϊκό” λεωφορείο έγινε ... αεροπλάνο στο δικό του εισιτήριο και δε διαπραγματεύεται μείωση κόστους στο φέρι μποτ για τους επιβάτες λεωφορείων (ή καρπώνονται οι ιδιοκτήτες στα πλαίσια διαπλοκής με τους πλοιοκτήτες;). Πανάκριβη και κακής ποιότητας η διατροφή, σπάνιες οι αποδείξεις. Εκείνες οι... ποικιλίες, απόλαυση και... διαφήμιση!!!
  2. Φέρι μποτ Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα: Η αγανάκτηση επιβατών και οδηγών, για “εξαπάτηση”, ανείπωτη. Μέσω διαδικτύου καλούνται να γίνουν “φίλοι” - “μέλη” για να έχουν εκπτώσεις στα εισιτήρια , Όμως , ακούν έκπληκτοι (ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ) ότι τις μέρες Πάσχα δεν ισχύει και από 10 ευρώ το αυτοκίνητο γίνεται 40 ευρώ. Απαντούν, στο γιατί δεν το ανακοινώνουν, ότι αναφέρεται κάπου στα.... ψηλά γράμματα ότι Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι, εκλογές, δεν ισχύει η έκπτωση. Και τίθενται τα ερωτήματα:
    -Πότε άλλοτε ταξιδεύουμε;
    -Αν κερδίζουν με έκπτωση στα 10 ευρώ, πόσα είναι τα υπερκέρδη με τα 40 ευρώ για το αυτοκίνητο; Γιατί αυτή η εκμετάλλευση ενώ στους επιβάτες δε γίνεται ποτέ έκπτωση;
    Ας σταματήσει κάποτε αυτή η εκμετάλλευση και με τα φέρι μποτ!
  3. Βρωμιά: Εικόνες από φέρι μποτ – Λιστόν:
    α. Στον καναπέ και κοιτάς το πίσω του εμπρός σου σε “Άγιο” φέρι μποτ. Στα μεταλλικά η σκόνη... λάμπει. Η πετσέτα που τη σκουπίζεις μαυρίζει. Δείχνει να είναι παμπάλαιη! Εικόνες υποδοχής μετά την... εκμετάλλευση εισιτηρίου!
    β.Λιστόν προς Πεντοφάναρο: Το μεταλλικό της καρέκλας με σκόνη... παλιά! Φωνάζεις το γκαρσόνι και η... απάντηση: Δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος και...εξαφανίζεται.


Να τι κρύβεται πίσω από λιτανείες και φαντασμαγορικές εικόνες!!!
Και βεβαίως σε λίγο θα αρχίσει η...γκρίνια για μειωμένο τουρισμό.


Προσεχώς: Τι συμβαίνει σε... Φιλαρμονική;

Δεν υπάρχουν σχόλια: