Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Βενιζέλος: Έριξε τον ΓΑΠ- γκρεμίζει τον Παπανδρεϊσμό! Θερμές ευχαριστίες προς Σαμαρά για Βορίδη και τη συμπόρευση γκρεμίσματος του Παπανδρεϊσμού!

Δώρο ΝΔ προς Βενιζέλο
συμφωνημένο με Σαμαρά
και εκτελεστή το Βορίδη.
Τηλεφωνικές θερμότατες ευχαριστίες έδωσε στο Σαμαρά, για τις δηλώσεις Βορίδη, ο συνηγέτης της Δεξιάς Βενιζέλος!
Βέβαια, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν συμφωνηθεί όλα. Ο Βορίδης συμφώνησε και σε κάποιες... ποινές για τα... μάτια!

Το ότι οι Παπανδρέου (διαχρονικά) φροντίζουν να κτίζουν επαρκώς την αρνητική υστεροφημία τους, θα καταγραφεί με βεβαιότητα από τον ιστορικό του μέλλοντος. Η Ιστορία οφείλει να τους “τιμωρήσει!”.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου (που ταπεινώθηκε καταντώντας και προσκυνητής των Μιμικών ματζουνιών) φέρει τεράστιες ευθύνες γιατί, αντί η ΔΕΞΙΑ να πάει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, το ΠΑΣΟΚ έγινε ο πλέον ισχυρός υποστυλωτής της ιστορίας της Δεξιάς. Και, τελικά, επίσημα Δεξιά!

Όμως, στην προδοτική (για το λαό και τα απόλυτα εφικτά αριστερά οράματα) πορεία του ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστούν πολιτικές αθλιότητες όπως ο Δεξιότατος Βενιζέλος.
Αδίστακτος και συνεπής αντιαριστερός, αφού έριξε τον ΓΑΠ, για την κυριαρχία του είναι αναγκαίο να γκρεμίσει τον (μοιραίο) Παπανδρεϊσμό, που είναι και διαχρονική επιδίωξη της ΔΕΞΙΑΣ.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι η ΔΕΞΙΑ, που είναι απόλυτα συνεπής, αλλά το σάπιο πτώμα ΠΑΣΟΚ και το ότι (εκτός το Δεξιό ηγετικό Βενιζελικό πυρήνα) υπάρχουν ακόμη πολίτες που εμφανίζονται ως... ΠΑΣΟΚοι.

Οι ανόητοι ΠΑΣΟΚοι, ξιφουλκούν εναντίον ΝΔ-Σαμαρά-Βορίδη που φυσιολογικά πολιτεύονται αλλά προσκυνούν ως Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ( αν και Δεξιό πλέον) το Βενιζέλο που πρωτοστατεί στο γκρέμισμα του Παπανδρεϊσμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: