Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Θεός:Ορθόδοξος ή Καθολικός; Απαντά με θαύμα του σε 30 μέρες, βρομίζοντας νερό!!!


225j9j875Ο Θεός απαντά με Πανσυμπαντικό θαύμα: Είμαι Ορθόδοξος ή Καθολικός;

Σε 30 μέρες ξεκαθαρίζει
βρομίζοντας νερό σε μπουκάλι!


Το Σύμπαν θα σειστεί με κέντρο τον Πειραιά!
Ο ίδιος ο Θεός, με διακοπή της ξεκούρασης απ' τη δημιουργία, θα κάνει το μέγιστο θαύμα του.
Σε 30 μέρες θα βρομίσει το ένα από τα δύο μπουκάλια με νερό που στοιχηματίζει ο Άγιος Δεσπότης Πειραιώς κ. Σεραφίμ προκαλώντας τον Αρχιεπίσκοπο των Καθολικών Ελλάδας κ. Φώσκολο.
Αν βρομίσει του Ορθόδοξου, ο Θεός είναι Καθολικός.
Αν όμως βρομίσει του Καθολικού, σημαίνει ότι ο Θεός είναι Ορθόδοξος. Αυτό είναι βέβαιο, αφού ο ΑΓΙΟΣ Σεραφείμ είχε απευθείας θεϊκή διαβεβαίωση.
Ο σίγουρος ηττημένοςΕκτός, εκτός και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος ρίξει αλάτι στο μπουκάλι του. Ο Πειραιώς όμως τον προειδοποιεί ότι, αν εξαπατήσει και ρίξει αλάτι στο μπουκάλι, ο Θεός θα το διαπιστώσει στις 30 μέρες που θα δουλεύει για να προκάμει το θαύμα της βρόμισης.

Το Σύμπαν άπαν, η ανθρωπότητα άπασα, αγωνιά και τρέμει από την ξαφνική αυτή θεϊκή παρέμβαση, διακόπτοντας την ξεκούραση της 7όμης μετά τη δημιουργία!
Ερμηνεύουν δε τη θεϊκή αυτή παρουσία ως αποτυχία της αποστολής του Υιού Ιησού να αποκαλυφθεί η θεϊκή αλήθεια αλλά και να μειώσει, έστω κατά ψήγμα, το μίσος μεταξύ των οπαδών του.

Πηγές του Αυτενεργού αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξει θεϊκή καθυστέρηση λόγω της θεϊκής οργής γιατί κάποιοι άπιστοι θέτουν το ερώτημα: Ο Άγιος Πειραιώς ποιον θεωρεί ηλίθιο: Τον εαυτό του, το λαό ή το θεό του; Γίνονται και συνδυασμοί!
Επίσης, άλλες Αυτενεργές πηγές, αναφέρουν ότι αν αρνηθεί ο Καθολικός, ο Ορθόδοξος θα τον καπακώσει με την εξής απόδειξη: Γιατί ο Θεός έκανε εμένα και όχι εσένα, δημόσιο υπάλληλο του ελληνικού κράτους ώστε, αμειβόμενος, να τον υμνώ και να προσεύχομαι απερίσπαστα από τις ανάγκες των επίγειων και να διαλαλώ τούτον το θαυμαστό λόγο του; Γιατί επέβαλε στο Κράτος να είμαι εγώ ΔΥ, και  υψηλόμισθος, ώστε  έχω χρόνο και χρήμα να επικοινωνώ μαζί του, να γράφω και να κηρύττω όσα η ΔΕΞΙΑ του εμφύτευσεν, να οργανώνω και να απαιτώ να είναι ο λαός άσκεφτος πιστός δούλος θεού, υπηρέτης και υποτελής στους απεσταλμένους του, δηλαδή στο Ορθόδοξο Ιερατείο;
Ο Άγιος Καθολικός εύχεται να αποφύγει το μαρτύριο της απάντησης: γιατί ο Θεός δεν κάνει και αυτόν δημόσιο υπάλληλο.
Είμαστε σε αναμονή ραγδαίων συμπαντικών εξελίξεων!!!

Λεπτομέρειες για τη μονομαχία Σεραφείμ-Φώσκολου στο: http://greeksceptic.com/2013/09/23/%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: