Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Σούκης Δ.: Ξανά για την Περιφείρεια Αττικής! Σταθερά στους αγώνες με Όνειρα και Πράξεις!

  Ο Φίλος Δημήτρης
 Σούκης αδιάκοπα παρών: Συνδικαλιστικά-

Πολιτικά- Αυτοδιοικητικά!

Η Περιφέρεια Αττικής τον περιμένει να κάνει τα

 όνειρα πράξη!

Στο ψηφοδέλτιο "ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ" - ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ επιλέγουμε για να έχουμε ισχυρή παρουσία:


Παρακάτω, ο Δημήτρης Σούκης
 απευθύνεται σε όλες και όλουςμας:


"Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στις προηγούμενες εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής με τον Αλέξη Μητρόπουλο, αποφάσισα και αυτή τη φορά να συνταχθώ με το ψηφοδέλτιο «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί μεγάλη τιμή και πρόκληση ταυτόχρονα για μένα να είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, για να δώσουμε και αυτή τη σημαντική μάχη για:


- Την απαλλαγή μας από τα μνημόνια 

- Την προσωπική και εθνική μας αξιοπρέπεια

- Το κοινωνικό κράτος, τους μισθούς, τις συντάξεις, την εργασία των νέων

- Τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους μικρομεσαίους

- Για μια Περιφέρεια στην υπηρεσία του πολίτη


Σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» για την Περιφέρεια Αττικής με επικεφαλής την Ρένα Δούρου και εμένα προσωπικά με την ψήφο σας, ως Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτικής Αθήνας.

Δημήτριος Σούκης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Δυτικού Τομέα Αθηνών


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ




  • Ο Δημήτρης Σούκης γεννήθηκε στα Ιωάννινα και τα τελευταία 30 χρόνια κατοικεί μόνιμα με την οικογένεια του στο Χαϊδάρι.
  • Σπούδασε Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master in Education) από το πανεπιστήμιο Πάτρας.
  • Εργάστηκε στη ΔΕΗ κατέχοντας διευθυντικές θέσεις σε διάφορες υπηρεσίες έως το 2010. Σήμερα είναι Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της KC HELLAS, φορέα ελέγχων και πιστοποίησης.
  • Πολιτικά ενεργοποιήθηκε από το 1979 στο ΠΑΣΟΚ έως το 1995 που αποχωρώντας εντάχθηκε στο ΔΗΚΚΙ μέχρι τη διάλυση του τον Οκτώβριος 2004. Εκεί λειτούργησε ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, της Πολιτικής Γραμματείας και για δύο φορές ως υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ιωαννίνων.
  • Σήμερα είναι μέλος της Εκτελεστικής γραμματείας της Σοσιαλιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος στην τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Χαϊδαρίου.
  • Δραστηριοποιήθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Χαϊδαρίου όπου και υπήρξε πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χαϊδαρίου
  • Έχει έντονη δράση στο Πολιτιστικό κίνημα και στο κίνημα Απόδημων, ως πρώην πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Άνω Δάσους και Αντιπρόσωπος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας λόγω καταγωγής. Σήμερα είναι Πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου ."




Δεν υπάρχουν σχόλια: