Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Γαλιατσάτος-Νικολούζος:Περιφερειάρχης ΙΝ-Δήμαρχος Κέρκυρας: Δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στην "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"

galiatsatos-enimerosi-450

nikoluzos-enimerosi-450

 Περιφερειάρχης ΙΝ και Δήμαρχος Κέρκυρας, με  δύο συνεντεύξεις στον Γ. Κατσαϊτη της εφημερίδας  "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ", ξεδιπλώνουν πτυχές της πολιτικής τους.

Το autenergos.blogspot, μαζί με "προειδοποιήσεις" προς κερκυραιοφάγους-κερκυραιοπροστάτες, τις αναρτά κρίνοντας ότι βοηθούν τους αναγνώστες να σχηματίζουν γνώμη για όσα πρόκειται να συμβούν στα Ιόνια Νησιά, όπου ο λαός προσφέρει τη δυνατότητα στις δυνάμεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξουν και αποδείξουν.


Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει και να πετύχει όσα θα έκανε ως κυβέρνηση. 

Πέρα λοιπόν από τις συνεντεύξεις, ΠΙΝ και Δήμος οφείλουν να παρουσιάσουν επίσημα και οργανωμένα: ΟΡΑΜΑ -  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΠΡΑΞΗ.

Και μέσα σε αυτό το αρνητικό νομοθετικό πλαίσιο και σε αυτή τη βαθειά αντιλαϊκή (συνεπή ΔΕΞΙΑ) οικονομική κατάσταση, έχουν πολλά περιθώρια να "πετύχουν". Αρκεί η ΑΡΙΣΤΕΡΗ βούληση!

Πάντως, ο άθρησκος όρκος από ΠΙΝ και Δήμο είναι βαθειά πολιτιστική-αριστερή πρώτη πράξη!

  Κέρκυρα και Κεφαλλονίτης Περιφερειάρχης

Σε σχέση με τον Περιφερειάρχη, Κεφαλλονίτη  θ.Γαλιατσάτο,  το autenergos.blogspot  επισημαίνει τα εξής και απευθύνεται στην Κέρκυρα:

-θα κρίνεται αυστηρά από το έργο του.

-Όμως, κάθε προσπάθεια υπονόμευσης επειδή δεν είναι Κερκυραίος αλλά και κάποιοι χάνουν προνόμια επειδή η Κέρκυρα έχασε την.... ΕΞΟΥΣΙΑ (!!!!!) με Περιφερειάρχη Κεφαλονίτη, θα πρέπει  να κτυπηθεί σε κάθε της εκδήλωση. 

Ρατσιστές φωλιάζουν  και μέσα στο ΠΣ ΠΙΝ. Είναι γνωστοί. 

Η "Κέρκυρα" λοιπόν  πρέπει να κατανοήσει σαφώς ότι δεν... εξουσιάζει λόγω... αριθμών. 

Ας μη... τολμήσει λοιπόν!

Οι δύο συνεντεύξεις στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Η συνέντευξη του Θ. Γαλιατσάτου

galiatsatos-enimerosi-450

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα Ιόνια Νησιά προνομιακό πεδίο άσκησης πολιτικής, πρόβα τζενεράλε ή ναρκοπέδιο; Ο Κεφαλλονίτης μηχανικός, που σάρωσε στις εκλογές κόντρα στις προβλέψεις και τα σενάρια, επωμίζεται ρόλο που υπερβαίνει το περιφερειακό πλαίσιο. Πολλοί θα βλέπουν στις επιλογές της ΑΝΑΣΑ, την οιονεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Ολόκληρη η συνέντευξη Νικολούζου

nikoluzos-enimerosi-450ΚΕΡΚΥΡΑ. Αποφασισμένος «να τη σκίσει τη γάτα» ο Κ. Νικολούζος διατείνεται ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα μετά το πέρας αυτής της 5ετούς θητείας του, επικεφαλής στον Δήμο.
Υπογραμμίζει έτσι την αποφασιστικότητα του ιδίου και του συνδυασμού του να αποκαταστήσει λειτουργίες και υπηρεσίες, οι οποίες χρόνια τώρα και σήμερα λανθάνουν, και που εξ' αιτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: