Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Άστεγα προσφυγόπουλα στο Σύνταγμα Και αποφυλάκιση μέλους του ΚΕΘΕΑ


Άστεγα προσφυγόπουλα στο Σύνταγμα: άμεση λύση τώρα!Άστεγα προσφυγόπουλα στο Σύνταγμα: Aμεση λύση τώρα!
Γιατί είναι σημαντικό;
Ο τριάχρονος Αλί ξύπνησε σήμερα το πρωί στα κρύα μάρμαρα της πλατείας Συντάγματος. Κοιμάται εδώ απ΄την Τετάρτη με τη μητέρα του κι εκατοντάδες άλλους πρόσφυγες πολέμου της Συρίας – εξουθενωμένοι, άστεγοι και παγιδευμένοι στη γραφειοκρατία της ΕΕ. Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε τον Αλί και την μητέρα του να βρουν κατάλυμα πριν πέσει κι άλλο η θερμοκρασία.

Η νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έχει υπερασπιστεί επανειλημμένα τα δικαιώματα των προσφύγων. Τώρα που είναι σε θέση ισχύος είναι η στιγμή να δράσει. Αν δημιουργήσουμε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης για στους πρόσφυγες της Συρίας τώρα, μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή όλων στη Δούρου δίνοντάς της την ευκαιρία να τηρήσει τις υποσχέσεις της.

Υπόγραψε το ψήφισμα για να ζητήσεις απ΄τη Ρένα Δούρου να προστατεύσει τα προσφυγόπουλα απ΄το κρύο παρέχοντάς τους προσωρινό κατάλυμα και βοηθώντας στην εξεύρεση μιας πιο μόνιμης λύσης στο πρόβλημά τους. Όταν φτάσουμε τις 100.000 υπογραφές το Avaaz θα παραδώσει το ψήφισμα στην Περιφέρεια Αττικής και θα τραβήξει την προσοχή των ΜΜΕ.
Υπόγραψε τώρα και διάδωσέ του στους πάντες!
http://www.avaaz.org/el/petition/tin_perifereiarhi_Attikis_Rena_Doyroy_Syntagma_kataylismos_prosfygon_Ypografoyme_edo_gia_amesi_lysi_tora/?sDzJvabΥπουργείο Δικαιοσύνης: Ψήφισμα για την αποφυλάκιση μέλους του ΚΕΘΕΑΥπουργείο Δικαιοσύνης: Ψήφισμα για την αποφυλάκιση μέλους του ΚΕΘΕΑhttps://secure.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgeio_Dikaiosynis_Psifisma_gia_tin_apofylakisi_meloys_toy_KEThEA/?dDzJvab

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: