Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΚΚΕ Κέρκυρας: Η νεώτατη Μ. Χαραλάμπους, νέα γραμματέας!

article1360Μυρσίνη Χαραλάμπους: Ένα πολύ νέο κορίτσι η  νέα Γ. Γραμματέας ΚΚΕ Κέρκυρας!
Το autenergos.blogspot της εύχεται καλή επιτυχία στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο της!
Τα Αριστερά Οράματα, ο Κομουνισμός είναι τα διαρκώς ζητούμενα από τους λαούς!
Ιδιαίτερα οι νέοι αναλαμβάνουν μεγάλα βάρη όταν βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις ευθύνης που πρέπει να προβάλλουν οράματα αλλά και να διορθώσουν τακτικές και πρακτικές που αποδυναμώνουν τα οράματα.


Το παρακάτω από το:  corfupress
Την Κυριακή 8 Μάρτη πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνδιάσκεψη της Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ. - Νέα γραμματέας η Μυρσίνη Χαραλάμπους.


Όπως αναφέρει το κείμενο του ΚΚΕ:
Στη συνδιάσκεψη υπήρξε προβληματισμός, μεταφέρθηκε εμπειρία από τη δράση στο εργατικό κίνημα, την προσπάθειά μας αυτό να ανασυνταχθεί, δηλαδή στο πώς πρέπει περισσότερο να δώσουμε βάρος στη μαζικοποίηση των σωματείων, στη σταθερή δράση τους για όλες τις πλευρές της ζωής των εργαζομένων, στο πώς θα κατακτιέται όλο και περισσότερο ο προσανατολισμός της δράσης απέναντι σε αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα δηλαδή το μεγάλο κεφάλαιο, την Ε.Ε. και τους πολιτικούς εκφραστές τους. Αλλά και σε όλους αυτούς που στο όνομα της κοινωνικής συναίνεσης, της ταξικής συνεργασίας προσπαθούν να το οδηγήσουν στην ενσωμάτωση.
Τη συνδιάσκεψη επίσης απασχόλησε το πώς θα προχωρήσει στη Κέρκυρα η λαϊκή συμμαχία ανάμεσα στην εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς ΕΒΕ, τους μικρούς αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες που πλήττονται από την ίδια πολιτική.
Βασικό καθήκον στο οποίο κατέληξε η Τομεακή Συνδιάσκεψη είναι η ολόπλευρη ισχυροποίηση του κόμματος ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της ταξικής πάλης, να είναι κόμμα παντός καιρού. Στην ένταση της ιδεολογικής αντιπαράθεσης με την προβολή του μοναδικού πραγματικά εφικτού και ρεαλιστικού δρόμου που συμφέρει τους εργαζόμενους, δηλαδή τη σύγκρουση με την Ε.Ε. , τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την αλλαγή τάξης στην εξουσία.
Η Συνδιάσκεψη εξέλεξε νέα Τομεακή Επιτροπή, που στην πρώτη της συνεδρίαση εξέλεξε νέα γραμματέα τη συντρόφισσα Μυρσίνη Χαραλάμπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: