Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Φωτογραφίες από την Autonomia EXPO 2008

Φιλαράκια μου, εδώ και μερικές ημέρες ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την Autonomia EXPO 2008 στο http://www.autonomiaexpo.org/ και μπορείτε να τις δείτε.

Πολλές φωτογραφίες έχουν δημοσιευθεί και στο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 που μόλις πριν από λίγο έφτασε στο γραφείο της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμο για πακετάρισμα. Όσοι πιστοί προσέλθετε για πακετάρισμα ;-)

Στο http://www.autonomiaexpo.org/ υπάρχουν και μερικά ακόμα κείμενα που αναφέρονται στην Autonomia EXPO 2009 και τις αλλαγές που θα θέλαμε και θα έπρεπε να γίνουν εάν πραγματικά θέλουμε η Autonomia EXPO να είναι μια γνήσια έκφραση όταν αυτών που συμβαίνουν πέριξ και εντός της κοινότητας των ανθρώπων με αναπηρίες.

Αυτό το τεύχος του περιοδικού μπορείτε να το δείτε σε μορφή εικόνας στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/preview/062/index.html αλλά δεν είναι προσπελάσιμο για ανθρώπους που χρησιμοποιούν αναγνώστες φωνής.

Αύριο το πρωί ξεκινά το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ http://www.disabled.gr/lib/?p=16814 και τη Δευτέρα το πρωί το συνέδριο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αναπηρία http://www.disabled.gr/lib/?p=16815

Νίκος.

1 σχόλιο:

Spyros Vlahos είπε...

Επιτέλους, να πάει και κάποιος φυλακή!