Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ

(προς απάντηση της αντίστοιχης ανωτέρω του (και δημοσιογράφου) κ.Ν.Βουτυρά, η οποία προέκυψε εξαιτίας της μέχρι στιγμής άρνησης παροχής δικαστικής προστασίας στον πολίτη, από, εκτός των άλλων και, της ποινικά κολάσιμης συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου)

Ο κ.Βουτυράς γράφει και αποστέλλει την επιστολή του για να προκαλέσει με δόλο βλάβη, καθώς ενώ γνωρίζει αποκρύπτει:

Α) Στο από 3-4-2007 άρθρο μου (μνεία του οποίου γίνεται στην επιστολή του κ.Βουτυρά), αναφέρω περί των διαγωνισμών: «…πλήρης οριστικοποίηση των όρων και ανάδειξη όλων των παραμέτρων θα υπάρξει…»… ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3η-4-2007, ΣΤΙΣ 27-5-2008!

Β) Υπήρξαν τα 4 άρθρα-κείμενα (στην εφημερίδα μάλιστα στην οποία αναφέρεται ο ίδιος και ως υπεύθυνος θεμάτων πολιτισμού, την ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ) στις 6-5-2008, 15-5-2008, 20-5-2008 & 21-5-2008! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ 4 ΑΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (βλέπε http://www.ddikeoma.eu/ddikeoma_deltia_typou2.htm) ΤΩΝ 22-11-2007, 14-2-2008…ΑΛΛΑ ΚΑΙ 17-3-2008!!!

Γ) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΙΣ 27-5-2008 ΓΡΑΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΥ.

Δ) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 27-5-2008, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΛΑΒΕ…

Τον «όποιο» κόπο του ο κ.Βουτυράς και ο κάθε κ.Βουτυράς, να τον «χρεώσει» στους πραγματικά υπεύθυνους της όλης κατάστασης, δηλαδή τους ανθρώπους του ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ και τους περί αυτού, όπως αποδείξαμε και με την μηνυτήρια αναφορά που άμεσα από την πρώτη στιγμή υποβλήθηκε. Τα έργα που προσκομίστηκαν για να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς (ιδίως και κατά προτεραιότητα αυτά της ζωγραφικής και της χαρακτικής), οσονούπω θα εξεταστούν υπευθύνως και αρμοδίως για να ταυτοποιηθούν και να γίνει γνωστή η πατρότητά τους. Τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης-πραγματογνωμοσύνης προφανώς, θα τεθούν εκτός των άλλων υπόψη της Επιτροπής, ενόψει της πραγματοποίησης της 1ης Εβδομάδας Κερκυραϊκού Περιβάλλοντος σε συνέχεια της αναβολής της. Οι συνθήκες για άρση της αναβολής της, όταν υπάρξουν θα γνωστοποιηθούν με δελτίο τύπου που θα εκδοθεί υπάρχοντος Δ.Σ. …και που δεν μπορεί προφανώς να εκδοθεί από την 27η-5-2008… Τέλος να δηλώσω, ότι πράγματι βαρύγδουπος ο τίτλος της προσπάθειας, κατά λέξη όπως τον ενέκρινε το Υπουργείο Απασχόλησης…«ακριβώς βαρύς όσο και η ουσία-σημασία του»…που κάποιοι κατά πως είθισται επιθυμούν διακαώς, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς δεν μπορούν πλέον και εν προκειμένω να εμποδίσουν…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: