Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Σας προσκαλούμε στην διοργάνωση

του Αριστοτελείου Μαραθωνίου Φίλιπποι - Δράμα 2009

και του Λαϊκού δρόμου Δοξάτο - Δράμα 2009

Αφετηρία του Μαραθωνίου: Το αρχαίο θέατρο Φιλίππων, ώρα 9 π.μ. Έναρξη με αφή μαραθώνιας πυρράς και ύμνο προς τον Ηρακλέα και την Νίκη.

Αφετηρία Λαϊκού δρόμου: Κεντρική πλατεία Δοξάτου, ώρα 10 π.μ. Έναρξη με αφή προγονικής πυρράς και ύμνο προς τον Ηρακλέα και την Νίκη.

 Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και εθελοντές, ανεξαρτήτου φύλλου, εθνικότητας και ηλικίας.

Οι βραβεύσεις θα δοθούν ανά κατηγορία φύλλου και ηλικίας

Οι νικητές από κάθε κατηγορία θα βραβευτούν με κύπελλο (οι πρώτοι) και μετάλλια (χρυσό, αργυρό και χάλκινο).

Όλοι οι δρομείς (εθελοντές και αθλητές) που θα μετάσχουν στους αγώνες:

α) θα τιμηθούν με μετάλλιο που φέρει την προτομή της Ολυμπιάδας, β) θα παραλάβουν μοναδικό δίπλωμα,  πλαστικοποιημένο, με την φωτογραφία τους καθώς και μπλουζάκι που θα φέρει το έμβλημα του Μαραθωνίου, γ) θα μετάσχουν δωρεάν α) στο γεύμα υποδοχής της παραμονής καθώς και β) στο αποχαιρετιστήριο  συμπόσιο στο εστιατόριο «Μέλαθρον»μετά τις απονομές. Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι η έγκυρη δήλωση συμμετοχής. Δηλ. η συμμετοχή τους πρέπει να έχει δηλωθεί μέχρι τις 2 Μαρτίου 2009, ειδάλλως οι συμμετοχές τους θα είναι εκτός συναγωνισμού.

 Είσαστε καλεσμένοι όλοι από τις 10 το πρωί στο κεντρικό πάρκο της Δράμας για να υποδεχθούμε τους δρομείς στεφανώνοντάς τους με αγριελιά, δάφνη και κυπάρισσο!

Κατά την έναρξη των απονομών (ώρα 2 μ.μ.), θα προηγηθεί σπονδή προς το αθλητικό προγονικό πνεύμα και κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της Ελευθερίας προς τιμήν του Φιλίππου, του Αριστοτέλους και  εις μνήμη του Ολοκαυτώματος των Παλαιστινίων.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την προκήρυξη της αθλητικής διοργάνωσης.

Όσοι θέλετε να λάβετε μέρος στον Μαραθώνιο (42,195 χλμ.) ή στον Λαϊκό δρόμο (10χλμ.) κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε αίτηση συμμετοχής στους αγώνες.

Όσοι δεν συμμετάσχετε στους αγώνες είσαστε καλεσμένοι όλοι από τις 10 το πρωί της 15ης Μαρτίου στο κεντρικό πάρκο της Δράμας για μια γιορτή αφιερωμένη στον ελληνικό αθλητισμό και στην ελληνική κοσμοαντίληψη!

Διοργάνωση: Σύλλογος Μαραθωνίων Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αθλητικών Συλλόγων Υπέρ αποστάσεων. Κοινό των Θεσσαλονικέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: