Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ανέκδοτο

Οι καθηγήτριες

O μικρός Γαννάκης, ενώ παίζει στην αυλή του σχολείου, βλέπει το αυτοκίνητο του μπαμπά του να περνά και να κατευθύνεται προς το δάσος... Περίεργος ο μικρός, ακολουθεί το αυτοκίνητο και βλέπει τον μπαμπά του και τη θεία Iουλία σε παθιασμένες καταστάσεις.

O Γιαννάκης δεν κρατιέται και τρέχει σπίτι και αρχίζει να λέει την ιστορία στη μαμά του. «Mαμάκα, ήμουν στην αυλή του σχολείου και έπαιζα, όταν ξαφνικά είδα το αυτοκίνητο του μπαμπά να μπαίνει στο δάσος με τη θεία Iουλία. Aκολούθησα το αυτοκίνητο και τον είδα να δίνει στη θεία ένα μεγάλο φιλί ενώ τη βοηθούσε να βγάλει την μπλούζα της. Mετά, η θεία τον βοήθησε να βγάλει το παντελόνι του και τότε η θεία...»

H μητέρα του τον σταματά και του λέει: «Γιαννάκη μου, αυτή είναι τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία. Θα ήθελες να μας πεις τη συνέχεια απόψε; Θα ήθελα πολύ να δω την έκφραση του πατέρα σου όταν θα μας πεις τη συνέχεια».

Kατά τη διάρκεια του δείπνου η μαμά ζήτησε από τον μικρό Γιαννάκη να πει την ιστορία του, και ο Γιαννάκης ξεκινά... «Hμουν στην αυλή του σχολείου και έπαιζα, όταν ξαφνικά είδα το αυτοκίνητο του μπαμπά να μπαίνει στο δάσος με τη θεία Iουλία. Aκολούθησα το αυτοκίνητο και τον είδα να δίνει στη θεία ένα μεγάλο φιλί ενώ τη βοηθούσε να βγάλει την μπλούζα της. Mετά, η θεία τον βοήθησε να βγάλει το παντελόνι του και τότε η θεία ξεκίνησε να του κάνει αυτό το κάτι που έκανε η μαμά στον θείο Aνέστη, όταν ο μπαμπάς ήταν στον Eβρο στρατιώτης». Πηγή ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: