Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Νερό με αρσενικό έπιναν, επί τουλάχιστον πέντε μήνες, οι κάτοικοιστο Φλάμπουρο Σερρών. Στη Δικαιοσύνη είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν κάτοικοι και φορείς των Ψαχνών, ζητώντας καθαρό νερό, χωρίς εξασθενές χρώμιο.

Διαβάστε αναλυτικά για την είδηση

Πυρά Παπανδρέου για την πορεία της οικονομίας

Οι χειρότεροι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης του προϋπολογισμού και τόνισε ότι η ΝΔ "οδηγεί την οικονομία και τη χώρα σε όλο και βαθύτερη κρίση".

Διαβάστε αναλυτικά για την είδηση

Τραγικό εργατικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καυτό μετάλλευμα με θερμοκρασία άνω των 3.000 βαθμών, ξέφυγε από τη σιδηροτροχιά στην οποία μεταφερόταν. Απανθρακώθηκε ένας 36χρονος εργάτης, ενώ τρία ακόμα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Διαβάστε αναλυτικά για την είδηση

"Αφού πιάσαμε πάτο, οδεύουμε στην ανάκαμψη"

Την άποψη ότι η αμερικανική οικονομία βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάκαμψη, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδιακής τράπεζας (FED), Άλαν Γκρίνσπαν. Ο υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ τόνισε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι η αμερικανική οικονομία έχει αρχίσει να βελτιώνεται, αλλά χρειάζονται επιπλέον μέτρα.

Διαβάστε αναλυτικά για την είδηση

Πετρελαϊκή βόμβα στις ακτές της Νορβηγίας

Στις ακτές της Νορβηγίας έφτασε η μεγάλη πετρελαιοκηλίδα που σχηματίστηκε από την προσάραξη του φορτηγού πλοίου Full City. Η πετρελαιοκηλίδα απειλεί οικοσυστήματα σπάνιου κάλλους, αλλά και την τοπική οικονομία, που βασίζεται στον τουρισμό.

Διαβάστε αναλυτικά για την είδηση

Φωτιές σε Αρκαδία - Καβάλα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε την Κυριακή το απόγευμα η πυρκαγιά στην Καβάλα, στην περιοχή Κάργιαννη στο δήμο Ορφανίου, σε δασική έκταση. Σε ύφεση η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μαίναλον Όρος, στο νομό Αρκαδίας, σε δύσβατη περιοχή.

Διαβάστε αναλυτικά για την είδηση

Χρυσό ο Τάνκοκ, έβδομος ο Γρηγοριάδης

Την έβδομη θέση κατέλαβε ο Άρης Γρηγοριάδης στα 50μ. ύπτιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης. Σημείωσε χρόνο 24.87, έναντι 24.77 που είχε πετύχει στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Διαβάστε αναλυτικά για την είδηση

Παράξενα κι όμως αληθινά

Μία άσωτη σκυλίτσα επιστρέφει σπίτι μετά από εννέα χρόνια. Μία φάλαινα σώζει τη ζωή μίας νεαρής κοπέλας. Ο πάπας Βενέδικτος ετοιμάζει CD, στα χνάρια των Guns n' Roses. Με το ρολόι στο χέρι θα επισκέπτονται την τουαλέτα υπάλληλοι της Σκότλαντ Γιάρντ. Ένα άρωμα βάζε σε μπελάδες ένα ολόκληρο κτήριο.

Διαβάστε αναλυτικά για την είδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: