Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Για την κρίση στην ΟΚΕΣΑ

ΚΑΙ ΝΕΑ, ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΚΑΙΩΣΗ

του Γιάννη ΖΩΧΙΟΥ!

Ζωχιός ΓιάννηςΜετά το περίεργο δικαστικό «διάλλειμα» της Κέρκυρας, μια νέα δικαστική απόφαση, αλλά του Εφετείου Αθηνών πλέον, δικαιώνει τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΟΚΕΣΑ (Ομοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής) για αγωγές από το Δ. Καπάδοχο, ύψους 1.350.000,00 ευρώ. Με την 3868/30-06-2009 απόφασή του το Εφετείο Αθηνών δέχεται την 817/2006 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και αθωώνει το Γιάννη Ζωχιό για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και μένει μόνο σε αυτό της απλής εξύβρισης.

Μετά λοιπόν το Πρωτοδικείο, τώρα και το Εφετείο Αθηνών δικαιώνει το Γ. Ζωχιό σχετικά με όσα το 2002 δημοσιοποίησε με 4 επιστολές του για τα συμβαίνοντα στην Ομοσπονδία Κερκυραίων στην Αθήνα.

Κυρίως, για τη μεθόδευση πώλησης του 3ώροφου Κτιρίου, το ότι χάθηκαν τα 27 εκατ. δρχ. από το ΥΠΕΧΩΔΕ, δεν υπάρχουν τα 20 εκατ. δρχ. για την αναπαλαίωση του (κοινής ιδιοκτησίας με τους Συλλόγους) ‘ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΠΙΤΟΥ’, αν ο μηνυτής του ήταν καθηγητής Νομικής-Παντείου ή συγγραφέας συγκεκριμένων βιβλίων κλπ.

Σύντομα θα δημοσιοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

(Διευκρινίζεται ότι το ποινικό της Κέρκυρας εκδίκασε

τις ίδιες 4 επιστολές οι οποίες κρίθηκαν στο Εφετείο Αθηνών).

Σημειώνεται ότι η δικαίωση του Επίτιμου Προέδρου έγινε και με αλλεπάλληλες Συνεδριακές αποφάσεις της ΟΚΕΣΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 17 Σεπτέμβρη 2009, θα εκδικαστεί η μία από τις Αγωγές του Γ. Ζωχιού κατά αυτών που θεωρεί ότι είχαν την ευθύνη της κρίσης στην ΟΚΕΣΑ, έβρισαν, συκοφάντησαν…

13/8/2509 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: