Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Τυπος

1oseljpgΟ Χριστοφοράκος κατονόμασε τους τότε ταμίες, Ι. Βαρθολομαίο και Κ. Γείτονα

Αναψε φωτιές σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Υπό την ομηρία τού υπό έκδοση στην Ελλάδα Μιχ. Χριστοφοράκου βρίσκονται τα δύο μεγάλα κόμματα με την κατάθεσή του, ότι έδωσε χρήματα από τα μαύρα ταμεία στον αποβιώσαντα πρώην ταμία της Ν.Δ. Γ. Βαρθολομαίο και τον πρώην ταμία του ΠΑΣΟΚ Κ. Γείτονα. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ διέψευσαν τα περί εισροής χρημάτων στα ταμεία τους.

Πλήρες θέμα...

Αλ. Τσίπρας: «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν στήσει κοινοπραξία με χορηγό την Siemens» Σκληρή επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Siemens.

Δεν αποκλείει εμπλοκή προσώπων από τη Ν.Δ. τώρα ο Ζαγορίτης Σε συντονισμένη προσπάθεια να υποστηρίξουν τη δήλωση Καραμανλή ότι «η υπόθεση Siemens δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ.» και ότι το σκάνδαλο έχει αποκλειστικά πράσινο χρώμα επιδίδονται τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, μετά τις «αποκαλύψεις» Χριστοφοράκου που εμπλέκουν πρώην ταμία του κόμματος, τον Γ. Βαρθολομαίο, που ωστόσο έχει αποβιώσει και δεν μπορεί πλέον να μιλήσει.

 Καρφώνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ποσά και ονόματα

Απόφαση-βόμβα για Χριστοφοράκο στη Γερμανία

Καρφώνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ποσά και ονόματα

Φωτιές σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ανάβει η καταδικαστική απόφαση των γερμανικών αρχών για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ζίμενς Ελλάδας ομολογεί ότι διακινήθηκε μαύρο χρήμα στα δύο μεγάλα κόμματα μετά το 2004 με στόχο να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της εταιρείας σχετικά με το πρόγραμμα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4Ι). Περισσότερα

Διαβάστε με το ποντίκι ακριβώς όπως τυπώνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: