Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΟΚΕΣΑ:Στη 10ετή «σύγκρουση»

με τη γνωστή ΔΕΞΙΟστροφη ΠΑΣΟΚική εξουσία

νέα δικαίωση Γιάννη ΖΩΧΙΟΥ:

Μετά τους Εφέτες Αθήνας και οι

θαρραλέοι Εφέτες Κέρκυρας(1/2/2010)

έγραψαν ιστορία στη δικαιοσύνη!

Η δικαιοσύνη, στη «σύγκρουση» στο εσωτερικό της ΟΚΕΣΑ μεταξύ αυτονομίας ή ποδηγέτησής της από την τότε ΔΡΥικη εξουσία, στάθηκε όρθια και ύστερα από 8χρονο δικαστικό αγώνα, ΜΕ ΔΥΟ ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, δικαίωσε πλήρως τον ιδρυτή, για πολλά χρόνια Πρόεδρο και Επίτιμο Πρόεδρο της ΟΚΕΣΑ αποφασίζοντας ότι, όσα σημαντικά δημοσιοποίησε το 2002, ήταν όλα αληθή γεγονότα και γι αυτό δεν διέπραξε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Ευχαριστίες:

Ο Γ. Ζωχιός ευχαριστεί απεριόριστα την οικογένειά του για την απέραντη πολύπλευρη στήριξη και την ανοχή στην τεράστια ψυχική και οικονομική επιβάρυνση που τους προκάλεσε.

Επίσης, τους θαρρετούς δικαστές και όσους συμπαραστέκονται, όπως ο Γ. Δελλής. Κυρίως όμως τον καθηγητή Πολυτεχνείου και πρώην αντ/δρο της ΟΚΕΣΑ Γιώργο Ζουπάνο ο οποίος, χωρίς αναστολές αλλά ασκώντας του και ιδιαίτερη κριτική, τίμησε την ιδιότητα του επιστήμονα, του φίλου, του συνεργάτη, του ελεύθερου ανθρώπου!

Και… προδοσίες:

Ο Γ. ΖΩΧΙΟΣ, Σ’ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ, ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ.

Συνεργάτες-«φίλοι»-συμπορευτές-ΜΜΕ-δημόσιοι άντρες και γυναίκες και… άλλοι, μεταξύ Αλήθειας και «γοητείας» της Εξουσίας, πορεύτηκαν με την δεύτερη στραπατσάροντας την πρώτη. Αντιμετώπισε, αρχικά, πρόβλημα και δικηγορικής κάλυψης.

Ειδικά τα ΜΜΕ Κέρκυρας (με εξαίρεση τα ράδια Αντένα και Επτάνησα και τελευταία του ΡάδιοΚέρκυρα και ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ) προτίμησαν την μη ανάδειξη της αλήθειας και υπό την σκιά του «Κερκυραιάρχη» έπνιξαν κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, διδάσκοντας την υποταγή και υπηρέτηση της εξουσίας.

Ευθύνη σε ΜΜΕ-Φορείς-Βουλευτές:

Καλούνται τώρα ειδικά Κορφού Τσάνελ (με τις «εφημερίδες» τους) και ΕΡΑ Κέρκυρας, Ενημέρωση, Κερκυραϊκό Βήμα, Κέρκυρα Σήμερα να απαντήσουν γιατί «φιμώνουν» (ακόμη και σήμερα) τον Γ. Ζωχιό και δεν ερευνούν τα γεγονότα, δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια. Κυρίως, γιατί δεν αναπαλαιώθηκε το Κτίριο παρά τα εκατομμύρια δρχ., που εισπράχθηκαν από το υστέρημα των Κερκυραίων.

Επίσης, καλούνται: Νομαρχία, ΤΕΔΚ, κόμματα και κυρίως οι Βουλευτές Γκερέκου-Δένδιας-Χαραλάμπους να σταματήσουν να σιωπούν και να απαιτήσουν να ερευνηθούν όλα τα της ΟΚΕΣΑ, για την μη διάθεση των 20 εκ. δρχ. για την αναπαλαίωση) και να στηρίξουν την αναπαλαίωση του Κτιρίου, ξεκινώντας άμεσα από την εκταμίευση των «25 εκατ. δρχ.» του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Σφιχταγκάλιασμα ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΝ:

Ειδικά, ΚΚΕ και ΣΥΝ να απαντήσουν γιατί χρόνια σφιχταγκαλιάζονται με την τότε δεξιόστροφη εξουσία ΠΑΣΟΚ εναντίον της ΟΚΕΣΑ και κυρίως κατά ανένταχτων Αριστερών.

Τώρα, η… σειρά των υβριστών:

Ο Γ. Ζωχιός σύρθηκε στα δικαστήρια, δικάστηκε και σε δύο Εφετεία, απέδειξε, δικαιώθηκε!

Αποδείχθηκε έτσι ότι, όταν κάποιος αγωνίζεται για το δίκαιο, για αρχές και με διαφάνεια απέναντι σε κάθε μορφής διεφθαρμένη εξουσία, έρχεται η ώρα της δικαίωσης, παρά τα προσωπικά πλήγματα που μπορεί να δεχθεί.

Τώρα (25/2/2010) θα πρέπει οι υβριστές, συκοφάντες και διώκτες του να αποδείξουν και τη δικιά τους αθωότητα.

Ένοχοι-Συνένοχοι…

συντετριμμένοι-αμετανόητοι

εμποδίζουν ΟΚΕΣΑ-Αναπαλαίωση:

Όμως, η ΟΚΕΣΑ πρέπει να προχωρήσει. Οι δημιουργοί της κρίσης κάνουν τα πάντα ώστε να μην λειτουργήσει ενωτικά και το σημερινό ΔΣ, να μην υλοποιηθούν οι εντολές του 16ου Συνέδριου, ούτε να λυθεί η κρίση αλλά και το Κτίριο να μην αναπαλαιωθεί. Θέλουν να ξεχαστεί η κατασπατάληση των «20 εκατ. δρχ.» (που ο Ζωχιός δικαιώθηκε με την δημοσιοποίησή του) και να χαθούν τελείως τα 25 εκ. δρχ. του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Υπάρχουν ένοχοι και συνένοχοι (μεταξύ τους κι όσοι «πρόδωσαν») που εύχονταν την καταδίκη. Τώρα, συντετριμμένοι αποκρύπτουν από τους Απόδημους την αθώωση Ζωχιού ή αλλοιώνουν τις δικαστικές αποφάσεις και συνπαπαγαλίζουν, ότι δήθεν δεν δίκασε το Εφετείο λόγω παραγραφής.

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ:

Η ΟΚΕΣΑ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ.

ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

Σύντομα στο http://autenergos.blogspot.com:

Το ιστορικό για τα αίτια και τα γεγονότα της κρίση στην ΟΚΕΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: