Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ενώ ο λαός στενάζει από τη ΔΕΞΙΑ κυριαρχία

η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ

η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ!

Αφορολόγητη, δώρα δις ευρώ,

εξαίρεση στους διορισμούς,

αυξήσεις μητροπόλεων….

Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθουςΟι ευχάριστες (με εξαιρέσεις) φορολογικές εξαγγελίες (που πράγματι δίνουν σημαντικές προοπτικές αν δεν αλλοιωθούν ΔΕΞΙΟστροφα μέχρι να γίνουν νόμος, όπως το μεταναστευτικό) υπονομεύονται από τον εμφανή χαριστικό χαραχτήρα προς τον κλεπτοκρατικό εκμεταλλευτικό θεσμό, την Ορθόδοξη εκκλησία. Και μάλιστα με τη σιγή της αριστεράς παρότι η Θρησκεία αποτελεί τον βασικό πυλώνα του παγκόσμιου ΔΕΞΙΟΥ συστήματος που κατακρεουργεί τους λαούς.

Δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου ότι η εκκλησία θα φορολογηθεί ως ΝΠΔΔ και ότι βρίσκετε σε διάλογο με την ιεραρχία. Αντίθετα, σφάζουν εκατοντάδες χιλιάδες φτωχούς δίχως… διάλογο!

Υπενθυμίζεται ότι πριν μέρες η κ. Κατσέλη συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο για το… αναπτυξιακό πρόγραμμα της εκκλησίας, δηλ. πως θα πάρουν δισεκατομμύρια ευρώ χαριστικά σε βάρος του λαού.

Προηγουμένως ο Ιερώνυμος είχε συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό δίχως να ανακοινωθεί τι συζήτησαν.

Το προκλητικότερο, στις απαγορεύσεις για προσλήψεις δεν περιλαμβάνονται οι ιερείς. Έτσι διαπιστώνουμε να χειροτονούνται συνεχώς διάκοι, παπάδες, ιερομόναχοι, δεσποτάδες.

Ταυτόχρονα, την ώρα που καταργούνται δήμοι κλπ, προωθείται ο τεμαχισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών άρα νέοι δεσποτάδες, παπάδες , δηλαδή πρόσθετη φορολογία του λαού για μισθούς κλπ.

Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να εξευτελίζει το λαό επαναλαμβάνοντας τα… κομποσκοίνια της Λιάνη και τους… Εφραίμ του Καραμανλή.

Επιβάλλεται αμέσως να αποφασίσει:

-Να φορολογήσει την μυθική εκκλησιαστική περιουσία (αρπαγμένη από το λαό με τη συνδρομή των τούρκων κατακτητές σουλτάνους) ως ΝΠΙΔ.

-Κρατικοποίηση όλης της περιουσίας με χρυσόβουλα ή αμφισβητούμενων δωρεών.

-Μείωση των δεσποτικών μισθών στο 50%

-Αφαίρεση του μισθού στους μισθοδοτούμενους καλόγερους αρχιερείς-ιερείς (εν ενεργεία και συνταξιούχους) που ζουν στα μοναστήρια.

-Καμία χειροτονία μισθοδοτούμενου διάκου, ιερέα, δεσπότη κλπ. Να χειροτονούν εθελοντές (άμισθους) επαγγελματίες.

Η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει: Αν τα στελέχη της επιθυμούν να υποτάσσονται ως… δούλοι. Ο λαός όμως δε δέχεται τέτοιες ταπεινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: