Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Σαμαράς-Μέρκελ..συνεργάζονται;

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ+ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ

(ΔΕΞΙΑ= Θρησκεία+άδικο Κράτος+εκμεταλλευτικό Κεφάλαιο)

Κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ!

Μετά το πρώτο επίσημο τηλεφώνημα Σαμαρά

η Μέρκελ σκλήρυνε περισσότερο!

Απαιτούν:

- Να σταματήσει η έρευνα για Ζήμενς

- Να μην προχωρήσει η έρευνα για τα οικονομικά εγκλήματα Καραμανλή.

- Να κουκουλωθούν τα… Βατοπέδια

- Κυρίως, πάνω από όλα, εκβιάζουν να παρθούν σκληρά οικονομικά μέτρα ΜΟΝΟ κατά του λαού ώστε να «δικαιωθεί» η ΔΕΞΙΑ και ο Καραμανλής.

Ο πυρήνας όσων γράφτηκαν στο εξωτερικό (και στη Γερμανία) για το ελληνικό διεφθαρμένο ΔΕΞΙΟ θρησκευτικοπολιτικοοικονομικό σύστημα είναι απόλυτα αληθή.

Η ΑΠΑΤΗ-ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ, ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗN ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Γι αυτό,

Κάθε μέτρο ανατροπής πρέπει να στηριχτεί!

Κάθε πολιτική στήριξης πρέπει να ανατραπεί!

Όμως, η Μέρκελ και ο Δεξιός συνασπισμός της Γερμανίας ενδιαφέρονται αλήθεια για αλλαγή στην Ελλάδα ή εμβάθυνση της διαφθοράς ώστε να μας εκμεταλλεύονται οι διάφορες… Ζήμενς τους;

Αλήθεια, Μέρκελ και Δεξιός συνασπισμός της Γερμανίας, δεν έχουν σε προτεραιότητα τη στήριξη, παντοιοτρόπως, της ευρωπαϊκής ΔΕΞΙΑΣ, άρα επιδιώκει με κάθε μέσο να δικαιώσει τον Καραμανλή και την ελληνική ΔΕΞΙΑ, «υποχρεώνοντας» τον Παπανδρέου να παίρνει ΜΟΝΟ δεξιά μέτρα κατά του λαού.

Εκείνο όμως που αποτελεί θλίψη είναι η αθώωση από την κομμουνιστική ΑΡΙΣΤΕΡΑ της διαφθοράς (ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ) που παράγει το ΔΕΞΙΟ σύστημα και εκφράζεται από ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΕΞΙΟστροφο ΠΑΣΟΚ.

24/3/2510 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία) autenergos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: