Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Συντριβή Δ.ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ από Δ.ΔΕΞΙΑ!

Ταπείνωση Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

από (διεθνή-ευρωπαϊκή-ελληνική)ΔΕΞΙΑ!

Υποχρέωσε (ή και… διευκόλυνε;) τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς να… διακηρύξει ότι: Ουκ έσονται πολιτικές έτερες πλην της ΔΕΞΙΑΣ!

Η Κομμουνιστική αριστερά τρανταχτά απούσα!

Ο Κάρολος Παπούλιας οφείλει

παραίτηση ως συμβολισμός

της βαθιάς πολιτικής ευθύνης!

Άμεση φυλάκιση Καραμανλή και..!

Η παγκόσμια ΔΕΞΙΑ (θρησκεία+άδικo κράτος+εκμεταλλευτικό κεφάλαιο) χρησιμοποιώντας το ελληνικό (απόλυτα διεφθαρμένο)θεοκρατικό υποκατάστημά της (Ορθοδοξία+ΝΔ+ΛΑΟΣ+δεξιόστροφοΠΑΣΟΚ) και αξιοποιώντας την παραπαίουσα-ανεκτική ηγετική ελίτ της κομουνιστικής αριστεράς (ΚΚΕ+ΣΥΝ)οδήγησε την Ελλάδα στην πλήρη χρεωκοπία κατακλέβοντας (αναλογικά) τον λαϊκό πλούτο.

Επειδή όμως η παραγωγή λαϊκού πλούτου είναι ατελείωτη, στήνει το σκηνικό της… σωτηρίας (υπό τη σκέπη του Θεοσωτήρα Ιησού) μέσω του ΔΝΤ ώστε ξανά να κατασπαράξει (αναλογικά) όσα ο λαός θα αγωνιστεί να δημιουργήσει, ενισχύοντας παραπέρα και το διεφθαρμένο ελληνικό ΔΕΞΙΟ υποστύλωμα.

Αν ο Γ. Παπανδρέου δεν θέλει να καταγραφεί ως ο πολιτικός που μεθόδευσε τη μέγιστη ΔΕΞΙΑ απάτη, ας πει καθαρά ότι αναγκάστηκε να επιβάλλει την υπαγορευμένη ΔΕΞΙΑ πολιτική αλλά ας αρνηθεί να συνεχίσει τη νομιμοποίησητου πλέον διεφθαρμένου συστήματος παγκοσμίως με δομές και θεσμούς ΑΠΑΤΗΣ με κορυφαία έκφραση το δυσχιλιετές απατηλό χριστιανικό οικοδόμημα!

Το ΠΑΣΟΚ είναι βαθιά διεφθαρμένο.

Υπηρέτησε συνειδητά το Δεξιό σύστημα.

Και μόνο οι τωρινές υποχωρήσεις στις απαιτήσεις του σάπιου ιερατικού συστήματος, του κεφαλαίου και των μηχανισμών της διαφθοράς, δείχνει ότι δεν μπορεί ούτε θέλει.

Η κυβέρνηση μόνο κατά του λαού νομοθετεί άμεσα. Για τις διεφθαρμένες δομές του συστήματος ή δεν πράττει τίποτα ή παίρνει αμέσως πίσω ψήγματα νομοθετικών φαμφαρονισμών (εκκλησία, μετανάστες, 8% κλπ).

Ο Γ. Παπανδρέου μέχρι τώρα προσφέρει τη

Σοσιαλιστική Διεθνή στην υπηρεσία της Διεθνούς Δεξιάς.

Έχει όμως τεράστια περιθώρια για αντιδεξιάαντεπίθεση.

Θα είναι προσωπικά υπεύθυνος για οτιδήποτε διαφορετικό.

Η άμεση (ως αρχή) φυλάκιση Καραμανλή, η διαγραφή Σημίτη-Βενιζέλου, η διακήρυξη αλλαγής των θεοκρατικών συνταγματικών διατάξεων, η μείωση των βουλευτών σε 150, η απόλυση ως δημοσίων υπαλλήλων των καλογεροδεσποτάδων, το απόλυτο πόθεν έσχες σε άπαντες από το 1980 και μετά, η άμεση δημοσιοποίηση κάθε μορφής φοροφυγά κλπ και η έκτακτη φορολόγηση εκκλησίας, τραπεζών, βιομηχάνων κλπ στο ύψος του χρέους του 2010 θα πρέπει να είναι κινήσεις της εβδομάδας και να ακολουθήσουν βαθύτερες νομοθετικές ανατροπές σε κάθε τομέα.

Αν έχει στίγμα σοσιαλιστικής συνείδησης μπορεί να την εφαρμόσει και κάτω από τις συνθήκες της ΔΕΞΙΑΣ παντοδυναμίας.

Η κομμουνιστική αριστερά οφείλει σε αυτή την κρίση και μέσα σε αυτές τις συνθήκες να αναδείξει το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ με σαφείς πολιτικές θέσεις και προγράμματα. Δεν μας εκφράζουν, ιδιαίτερα την ανένταχτη αριστερά, οι ευκαιριακές ψηφοθηρικές κούφιες κραυγές της συνένοχης ηγετικής ελίτ.

1/5/2510 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)autenergos.blogspot.com/

1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΣ είπε...

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ
www.infonewhumanism.blogspot.com
prodial21@gmail.com


Αθήνα 01.06.2009


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Σωστά ξαναθέσατε το Δίλημμα: «ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;»
Απόδειξη της ορθότητας είναι από μόνο του το γεγονός της λυσσαλέας αντίδρασης του κόμματος της καπιταλιστικής παρακμής, του κόμματος της αμόρφωτης και αντιδραστικής Δεξιάς, πέρα από το γεγονός της απόλυτης και καθολικής αποτυχίας και παρακμής του ίδιου του Καπιταλισμού, η οποία παρακμή οδηγεί αναγκαστικά την Ανθρωπότητα στην αναζήτηση αντικαπιταλιστικής εναλλακτικής Πρότασης και Προοπτικής.

Το ερώτημά μας είναι:

Σοσιαλισμός Ναι, αλλά Ποιος Σοσιαλισμός;
Και πιο συγκεκριμένα, εσείς ποιόν Σοσιαλισμό προτείνετε;

Α. Το "Σοσιαλισμό της Αγοράς", της Οικονομικής Ολιγαρχίας και της μίζερης αντιπροσωπευτικής αστικής Δημοκρατίας, ένα «σοιαλκαπιταλισμό» δηλαδή, τύπου Σοσιαλδημοκρατίας, που αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απάτη;

Β. Το Σοσιαλισμό της κρατικοποίησης των μέσων παραγωγής, και της «Δικτατορίας του Προλεταριάτου», τύπου «πρώην υπαρκτού Σοσιαλισμού»; (ΕΣΣΔ, Αλβανία, Κίνα, Κούβα κλπ), τον οποίο απέσυρε η ίδια η ιστορία;

Γ. Το Σοσιαλισμό της κοινωνικοποίησης των Μέσων παραγωγής και κάθε μορφής Εθνικού Πλούτου, της Οικονομικής Αυτοδιαχείρισης της Εργασίας και της Άμεσης Δημοκρατίας, που καταργεί με τη διαδικασία του «Σοσιαλιστικού Μετασχηματισμού» ολοκληρωτικά και τελεσίδικα τον Καπιταλισμό, ως κοινωνικοοικονομικό σύστημα και οδηγεί στην Αταξική Κοινωνία των Δυνάμεων της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού και στον Οικουμενικό Ουμανιστικό Πολιτισμό;

Για να αποκτήσει ξανά νόημα το Δίλημμα, "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ", πρέπει να υπάρξει διευκρίνιση, διαφορετικά ο καθένας θα καταλαβαίνει ότι θέλει κάτω από την έννοια Σοσιαλισμός, ο Λαός θα αποστασιοποιείται από παρόμοιες ασαφείς προτάσεις και ο Καπιταλισμός θα συνεχίσει κάνει τη δουλειά του, να καταστρέφει, δηλαδή, το περιβάλλον, να απαξιώνει την Ανθρωπότητα, να αποδεκατίζει Λαούς, να ισοπεδώνει Πολιτισμούς, να απειλεί την ίδια τη ζωή και να ολοκληρώνει, ως νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και ως παγκοσμιοποιημένος Φασισμός τη Βαρβαρότητά του.

Ποια είναι η δική σας πρόταση. Ποιόν Σοσιαλισμό προτείνετε στον Ελληνικό Λαό και στον υπόλοιπο κόσμο, ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αντίστοιχα;
Ποια είναι η δική σας αλήθεια;
Ποιος είναι τελικά ο δικός σας Σοσιαλισμός;

Κάθε παράταση αυτής της ασάφειας και κάθε γενικόλογη τοποθέτηση "περί δημοκρατίας και σοσιαλισμού" εξυπηρετεί αντικειμενικά τις δυνάμεις του ιμπεριαλιστικού Κεφαλαίου και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και αποπροσανατολίζει τους Λαούς.

Είμαστε βέβαιοι πως κατανοείτε την κρισιμότητα να υπάρξει επιτέλους πολιτικά σαφής και επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα, γι' αυτό και περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή σας.

Για την Πρωτοβουλία Διαλόγου για ένα Νέο Ουμανισμό
Κώστας Λάμπος