Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Με Αφορμή τις λίστες των φοροφυγάδων

ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ:

- αλήτες δημοσιογράφοι

- επίορκοι εισαγγελείς

- βρώμικοι συνδικαλιστές!

Στηρίζουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς και την ανώτατη διαφθορά!

Κραυγάζουν σεβασμό της… προσωπικότητας των ληστών

και «αδιαφορούν» για την…προσωπικότητα των ληστευθέντων!

Με όλες τις επιφυλάξεις λόγω του ΠΑΣΟΚικού προδοτικού παρελθόντος και των σημερινών μέτρων κατά του λαού, πολλές πρωτοβουλίες του δημιουργούν μια αισιοδοξία!

Οι πράξεις κατά της διαφθοράς είναι λαϊκή απαίτηση για εφαρμογή και βαθύτερη διεύρυνση. Οι μεσαίοι κλέπτες αποτελούν σημαντικούς κρίκους του διεφθαρμένου ΔΕΞΙΟΥ συστήματος. Γίνονται ιμάντες της διαφθοράς προς τα κάτω και ασπίδα υπέρ της κεντρικής διαφθοράς.

Οι πολιτικοποιημένοι πολίτες, οι συνειδητοί (όχι στρατευμένοι) αριστεροί αντιλαμβάνονται πλήρως αυτή τη λειτουργία του διεφθαρμένου συστήματος της ΔΕΞΙΑΣ (θρησκεία+ άδικο κράτος+ εκμεταλλευτικό κεφάλαιο) το οποίο στηρίζεται και από αριστερές γραφειοκρατίες που… διαλαλούν σωτηρία στην… άλλη ζωή, απαιτώντας… υπομονή στην παρούσα.

Η δημοσιοποίηση ονομάτων απατεώνων φοροφυγάδων γιατρών και κάθε άλλου είναι πράξη (ως αρχή) δικαιοσύνης και διαπαιδαγώγησης. Και αυτό βέβαια αν προχωρήσει στην πηγή της συστημικής διαφθοράς.

Ο γιατρός κλέπτης μπορεί να διαπράξει πλήθος εγκλημάτων κατά των ασθενών. Ο δικηγόρος να πουλάει τους πελάτες τους. Ο μηχανικός το ίδιο. Επιπλέον, γίνονται τα καλύτερα υποστυλώματα, κουκουλωτές και αθωωτές της ανώτατης διαφθοράς.

Όταν ο γιατρός κλέβοντας συμβάλει στη λαϊκή δυστυχία, γιατί θα σεβαστεί τον πτωχό ασθενή;

Με τη δημοσιοποίηση της λίστας απάτης εμφανίστηκαν ξανά οι γνωστοί δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές και επιπλέον ο εισαγγελέας να… διαμαρτυρηθούν προβάλλοντας ότι θίγεται ο… νομικός μας πολιτισμός και ζήτησαν σεβασμό της… προσωπικότητας όσων κρίνονται απατεώνες.

Αλήθεια, τι προσπαθούν να προστατέψουν; Ενδιαφέρονται πράγματι για την… προσωπικότητα ή προστατεύουν κλέπτες, απατεώνες, επίορκους, διαφθορά; Μήπως φοβούνται και για τους… εαυτούς τους; Πιέζονται από τα αφεντικά της απάτης ή και πληρώνονται ώστε να εμφανίσουν κίνημα ενάντια στην κάθαρση;

Αλήθεια, που είναι οι εισαγγελείς όταν καταγγέλλονται φοροκλοπές-απάτες δεκάδων δις εξ αιτίας των οποίων κόβονται οι συντάξεις και μισθοί πείνας; Σεβασμός λοιπόν της προσωπικότητας των απατεώνων, των ληστών και αδιαφορία (αν όχι σύμπραξη) για την προσωπικότητα των απατημένων, των ληστευθέντων;

Αντί λοιπόν να πρωτοστατούν για απόλυτη διαφάνεια στα πάντα, δημοσιογράφοι, εισαγγελείς, συνδικαλιστές (αλήθεια που είναι οι πυραμιδικές ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ) εμφανίζονται ως ασπίδα προστασίας προς κάθε μορφής και επιπέδου απάτης κατά του λαού.

Ο λαός θα πολεμήσει τη νέα ΠΑΣΟκική υποταγή στη ΔΕΞΙΑ. Αλλά θα στηρίξει ουσιαστικές, βαθιές, ανατροπές κατά δομών του πυραμιδικού ΔΕΞΙΟΥ συστήματος. Φαίνονται αντιφατικά. Η ιστορία όμως διδάσκει ότι κινείται εμπρός και μέσα από τέτοιες αντιφάσεις.

16/5/2510 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)autenergos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: