Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Τα όργανα της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Aθήνα 01 Δεκεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, η θητεία του οποίου, ύστερα από απόφαση της Γ.Σ. των μελών της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, θα έχει διάρκεια ενός έτους , όπου και θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ με την ανάδειξη του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της εταιρίας, η θητεία του τακτικού Δ.Σ. έχει τριετή διάρκεια.
Το Δ.Σ. απαρτίζεται από δεκατέσσερα (14) μέλη, εκ των οποίων τα επτά (7) εξ αυτών, είναι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών του Ιονίου Πελάγους.
Ευχόμαστε στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ , να ανταπεξέλθει με ήθος και ζήλο, στην τεράστια προσπάθεια της σύσφιξης των σχέσεων και της ενότητας των Επτανησίων σε όλο τον κόσμο, για το κοινό μας όραμα.
Το σκοπό της προώθησης, διάσωσης και διάδοσης της Ιστορίας, του Πολιτισμού, της Τέχνης, της Μουσικής, του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της κουλτούρας του Επτανησιακού γίγνεσθαι.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελένη Κονοφάου ΚΕΡΚΥΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπύρος Κούρτης ΛΕΥΚΑΔΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαρουσώ Γραμματικού ΠΑΞΟΙ
ΤΑΜΙΑΣ : Γιώργος Κασιμάτης – Δρυμωνιάτης ΚΥΘΗΡΑ
ΣΥΜΟΥΛΟΙ: Βικέντιος Σουέρεφ ΚΕΡΚΥΡΑ
Στεφανία Απέργη ΠΑΞΟΙ
Ευάγγελος Γιαννουλάτος ΛΕΥΚΑΔΑ
Κατερίνα Δραγώνα ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Μερόπη Αννίνου ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Γεράσιμος Ροσόλυμος ΙΘΑΚΗ
Χρυσόστομος Μανιάς ΙΘΑΚΗ
Κοκκάκης Ανέστης ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Άγγελος Γραμμένος ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Μεγαλοκονόμος Κοσμάς ΚΥΘΗΡΑ
Για το Εποπτικό Συμβούλιο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Γιάννης Ζωχιός ΚΕΡΚΥΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνης Σταυρούλιας ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σπύρος Κάγκας ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Καλούμε όλους τους Επτανήσιους από κάθε σημείο του πλανήτη , αλλά και τους φίλους που αγαπούν την Επτανησιακή κουλτούρα και επιθυμούν να συντελέσουν στην επίτευξη του σκοπού μας, να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ. της αστικής εταιρίας ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου enosi7nisionelladas@gmail.com και να ενημερωθούν για τις δράσεις μέσω της ομάδας του facebook ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και του blog : enosiee.blogspot.com.
Η πόεδρος
Ελένη Κονοφάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: