Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κέρκυρα χάρτηςΤσι Κερκυρασ τσι ρουγεσ!

*! Έεεε! Όχι και... ανίερες συμμαχίες μεταξύ Σπύρου-Καλούδη; Ντροπή! Είναι δυνατόν να ανέθρεψε το ΠΑΣΟΚ... ανίερους; Πάντως ο... Στέφανος που το 2002 έχασε την προεδρία της ΤΕΔΚ, μιλούσε για εξαγορά συνειδήσεων!

*! Και γιατί... ανίερη η συμμαχία; Ο Πίπις δεξιός(ΝΔ), ο Γιώργης εκπρόσωπος του ακροδεξιόστροφου Μπένι(ΠΑΣΟΚ) στην Κέρκυρα, μια... χαρά ιερή!

*.! Κλεφτεδάκια, εκτός Ναού, έκλεψαν το ιερό παγκάρι του... Άγιου! Απαράδεχτο! Αυτό είναι διαχρονικό προνόμιο των... εντός. Και με του Σπυρίδωνα τις ευλογίες. Γι αυτό έκανε το... θαύμα, παρακολούθησε μεταμορφωμένος τα... λιγδιασμένα, ειδοποίησε τα... Σώματα και συνελήφθησαν αυτοστιγμεί! Ενώ οι... γραβατωμένοι, ευλογούνται όταν τακτοποιούν τα παγκάρια!

*! Ελπίζω ο Δημοσθένης να μετάνοιωσε που πολυέψαχνε και έβγαλε τον Καμμένο. Κάηκε!

*! Το Κορφού Τσάνελ... αναγεννάται επτανησιακά; Πολύ... Καλούδη-Φόρτε μωρέ παιδί μου!

*! Α! Ξέχασα! Υπάρχει ο... σύνδεσμος: Η... κοινή αγάπη τους προς τους Απόδημους-Μετανάστες! Καλή.. όρεξη!

*! Ακόμη, καμιά απόφαση για Λαϊκές Συνελεύσεις από το Δήμο Κέρκυρας. Ούτε... αναφορά!

*! Αντί την 1η Γενάρη να συγκροτηθούν τα Όργανα και να εκλεγούν Πρόεδροι-Επιτροπές- Αντιδήμαρχοι- Αντιπεριφερειάρχες σε Δήμο Κέρκυρας και ΠΙΝ, σπαταλιέται πολύτιμος χρόνος. Σκέψου στη... συνέχεια! Μετά θα καταριούνται τον... Καλλικράτη που δεν τους είχε ξεσκονίσει τα παπούτσια ώστε να μην... ταλαιπωρούνται!

*! Αλήθεια, γιατί το Περιφερειακό της ΠΙΝ δεν αξιοποιεί το χρόνο παρουσίας όλων των Συμβούλων στην Κέρκυρα ώστε να ολοκληρωθούν οι εκλογές και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις; Διαμαρτύρονται γιατί ταλαιπωρούνται οι Σύμβουλοι των άλλων νησιών, αλλά μπορούσαν να γίνουν οι συνεδριάσεις ορκωμοσίες, εκλογών και προγραμματισμού σε μία! Οι εκ Κερκύρας να σταματήσουν να... υπονομεύουν την ΠΙΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: