Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΕΚΤΕΛΕΣΗ:Αποφεύχθηκε!

Δεν πάει ΔΕΘ!

Αναπληρώνεται από κ.Λυμπερόπουλο!

Ο Θεός, τρις, σώζει ους ἐφύτευσεν Δεξιά Του:

Μετά Κωνσταντίνου και Κώστα Καραμανλή,

η Ελλάς ξαναλυτρώνεται και με διάσωση Αντώνιου!

ΠΡΟΣΤΆΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΆΠΠΕΙΟ!

Αποκλειστικότητα του:autenergos!

Στοιχεία για:Εκτελεστές-διασώστες!

Ο “κίτρινος”ρόλος και θυσία!

Ραγδαίες,και παγκόσμιες,οι εξελίξεις!

Εκδηλώσεις θείας ευχαριστίας από:Αριστερά- Πνευματικούς-Εργατικούς, υπό ΔΕΗικό Σκοταδισμό!

Η "νέα αποκλειστικότητα" του autenergos.blogspot.com/φέρνει στο φως ένα, παραλίγο, τραγικότατο γεγονός με διεθνής διαστάσεις αλλά και κατάρρευση της Ελλάδος.

Διεθνείς, με ντόπιους, κύκλοι σχεδίασαν και οργάνωσαν την εκτέλεση του 3ου ογκόλιθου της Ελλάδας, μετά το 1974! Όμως, κατά θαυμαστό τρόπο, όλοι διεσώθησαν και έτσι η Ελλάς δεν στερείται τα άξια τέκνα της που την οδηγούν από πρόοδο σε πρόοδο. Όπως την απολαμβάνουμε!

Βέβαια, αυτό που η ιστορία θα αναζητήσει, είναι γιατί τις εκτελέσεις διέταζε η (και) διεθνής ΔΕΞΙΑ! Το σημαντικότερο; Η διάσωση οφείλεται στην Αριστερή πάντα.

Συγκεκριμένα:

  1. Η χουντική Δεξιά, το 1974, οργάνωσε την εκτέλεση Κωνσταντίνου, ευρέως Ηγέτη της

    ΔΕΞΙΑΣ. Η πατροκτονία απέτυχε επειδή ο Θείος κρύφτηκε στα καράβια που πισώφερναν τους αριστερούς που κατευόδωνε, από υπάρξεώς του, για αναψυχή σε: Μακρόνησο, Γυάρο, Αϊ Στράτη, Λέρο και σε πολλά άλλα θέρετρα.

Έτσι, αναδείχτηκε σε Εθνάρχη αφού τα Νησιά αυτά έμειναν στην ιστορία και του οφείλουν ότι αναδει-κνύονται σε σημαντικούς τουριστικούς θαλάσσιους Ογκόλιθους. Βεβαίως, τιμήθηκε και για την πλουσίως οικοδομημένη απέραντη Αθήνα.

  1. Όμως, η Ρωσία, με τις βαθιές Σταλίνιες (οραματικές) ρίζες, έσωσε τον Κώστα, τον ασυμβίβαστο εχθρό των νταβατζήδων. Εκτελεστής; Η Δεξιά Μπους-ΑμερικήΔεν άντεχαν τον κίνδυνο για το διεθνή νταβατζισμό από τις ιστορικές Μπαϊρακτάριες διακηρύξεις του Μεγάλου Ανιψιού! Παντού τον έψαχναν, και με υποκλοπές! Δεν είναι τυχαίο που κλεινόταν στη Ραφήνα και όταν πήγαινε στην Ευρώπη (πχ για την Κύπρο) έμενε επτασφράγιστος σε ξενοδοχείο. Έτσι, με τη σωτηρία του, η Ελλάς πέτυχε την ιστορική πρόοδο που παρέδωσε το 1999. Και σήμερα την αγαλλόμαστε (καθώς το ΠΑΣΟΚ του απονέμει τιμές).

    Το κυριότερο, συντηρείται ως ο Μεγάλος εθνικός Ογκόλιθος του μέλλοντος. (Εε!Ερχεται!). Βέβαια από μετριοφροσύνη, κράτησαν μυστικά τα σχέδια εκτέλεσης και τη σωτηρία του. Όμως, η πρόσφατη, ΟΛΩΣ τυχαία, αποκάλυψη, συνέβαλε ώστε η κοινοβουλευτική ΠΑΣΟΚ (αυτός ο όγκος της Ηθικής) να μη διαπράξει το έγκλημα και τον παραπέμψει ως εγκληματία.

    Έτσι,σύσσωμη η Αριστερά (σοσιαλίζουσα-κομμουνίζουσα) γίνονται αδιάκοποι σωτήρες της Δεξιάς! Τρόμαξαν από:ΣΑΜΑΡΑ-ΖΑΠΠΕΙΟ!

  2. Όμως, η ιστορία της Ελλάδας δε θα στερηθεί το νέον Ύψιστον Ηγέτη, Αντώνιον Σαμαράν, χάρη στο σωτήριο δαιμόνιο του ηγετικού δίδυμου των ΚΚΕ-ΣΥΝ που βλέπει στο πρόσωπό του τον Στρατηλάτη που, ως νέος Άλεξ, θα εκστρατεύει κατά του Μνημονίου. Μάλιστα, σκέπτονται να συνδράμουν.

Εκτελεστής και εδώ; Η ΔΕΞΙΑ: Ευρώπης-Διεθνής.

Δεν άντεχαν τους κινδύνους για το προσωπικό τους κύρος έκαστος των ηγετών. Αλλά και το κύρος της ίδιας της Διεθνούς Δεξιάς Τάξης. Τους ζητάει-λένε-να πιέζουν το ΠΑΣΟΚ να εφαρμόζει σκληρά Μνημόνια αλλά μετά τα καταριέται.

Τους τρομοκράτησε και το Ζάππειο 2, κυρίως το 1.

Ο Ζάππεικος κίνδυνος για τη βέβαιη ανατροπή του Μνημονίου, θα σήμαινε την ανάδειξη Αντώνιου (παρά τη στέρηση της Κλεοπάτρας

) σε παγκόσμιο Ηγέτη με Όραμα τη διεθνή αντιμνημονιακή σωτηρία.

Έτσι, λοιπόν, οργάνωσαν τη φυσική του εξαφάνιση και τη Ζάππεικη καταστροφή (είχουν πληροφορίες ότι τα Ζάππεια 1,2 είναι επτασφράγιστα εντός του και δεν κυκλοφορεί αντίγραφο για το φόβο του αντιγραφέα της Δεξιάς, ΠΑΣΟΚ!).

Μεθόδευσαν, λοιπόν, πρώτα την καταστροφή του Ζαππείου ως Συμβόλου ανατροπής αλλά και ως (θεματο)φύλακα της ιερής μπροσούρας των σωτήριων Ζάππεικων Οραμάτων. Έτσι, με την εκτέλεση Σαμαρά, αφού θα είχαν εξαφανιστεί και τα ανατρεπτικά Οράματα, θα έμενε στο σκοτάδι ο 4ος, νέος Ηγέτης από τα βαθιά σπλάχνα της ΝΔ.

Το ΕΥΘΥΜΙΑΚΟ Σχέδιο και η διάσωση:

Όμως, έκαναν λογαριασμό χωρίς τον κιτρινόμαυρο, νέο, κρυφό και σεμνό ανερχόμενο Ηγέτη.

Έφθασαν λοιπόν στα αυτιά του Μεγάλου Λυμπερόπουλου ότι οι εκτελεστές θα έμπαιναν στην Αθήνα μέσω κρουαζιερόπλοιων. Δεν ήταν σίγουρο όμως αν μόνο από Πειραιά.

Έτσι, οργάνωσε το κλείσιμο λιμανιών-δρόμων-διοδίων για τη σωτηρία της Ελλάδος και του διασώστη της Πατρίδος, Ζάππεικου Ηγεμόνα.

Όμως, στους κινδύνους και θυσίες διακρίνονται οι μεγάλοι Ηγέτες: Έτσι, ενώ όλοι κατηγορούσαν τον Ευθύμιο ότι χρησιμοποιεί, ως θύματα, τις χιλιάδες ταξιτζήδες με μόνο σκοπό να προστατέψει “μαντράδες” και “αμέτρητα κυκλώματα”, αυτός υπέμενε συντετριμμένος από τις συκοφαντίες!

Μαζί του σώπαινε βαθιά και ο άλλος πολιτικός όγκος, ο κ.Ρέππας , που τον κατηγορούσαν ότι το ΤΑΧΙκό Π. Διάταγμα, άκουσον-άκουσον, ήταν μια από τις συνήθεις μεγάλες ΠΑΣΟΚικές διαπλοκές!

Ο Ευθύμιος όμως καρτερικά ηγείτο της Προεδρικής και Ζάππεικης σωτηρίας: Έτσι, αφού ο κίτρινος στόλος λάδωσε τον Πειραιά, κατέλαβε τη Συγγρού, έχωσαν, αόρατα, τον Αντώνιο σε ταξί (με οπλισμένους φρουρούς του όλους τους ΤΑΞΙκούς παραταξιακούς ηγέτες), περικύκλωσε το Ζάππειο και απομόνωσε τη Βουλή.

Πληροφορίες, έλεγαν, ότι οι εκτελεστές θα κρύβονταν στη Βουλή και εκεί θα υλοποιούνταν το σχέδιο.

Άλλωστε, ακούγεται, η Βουλή των Ελλήνων ύψιστο έργο της έχει την προστασία των εγκληματιών και βέβαια των απατεώνων! Όταν, αυτοί ΜΟΝΟ, δε νομοθετούν!

Επί τη διασώση, διάγγελμα ετοιμάζει ο κ. Τσίπρας. Η κ. Παπαρήγα εξουσιοδότησε την παντιέρισσα Γαρυφαλλιά.

Όμως, ιδιαίτερες εκδηλώσεις προετοιμάζουν οι Πνευματικοί της Ελλάδος, κάτω από την πεφωτισμένη ηγεσία (τραμπούκικη κατά τους αισχρούς συκοφάντες):Άνθιμου-Ανδρέα-Αμβρόσιου-Παύλου υπό τα τύμπανα του άπλετα διαχεόμενου ΓΕΝΟΠικού σκοτεινού φωτός. Το τελευταίο, αποτελεί το διαχρονικό ιδεολογικοταξικό ανώτατο επίπεδο, πυραμιδικά της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ εμπεδωμένο στις αφεντικοκομματικές αγκάλες.

Α! Το ΠΑΣΟΚ, τιμητικά, ασχολείται με την εφαρμογή της Δεξιάς.

Συνεχίζεται॥!

Σύντομα στο autenergos.blogspot.com/: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ, Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΥΠΑΛ,ο Ουίνστον, ο Ο' Μπράιεν...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: