Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΤΡΟΠΉΤΏΡΑ

ΤΗΣ ΣΥΝΈΝΟΧΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΉΣ

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΕΛΊΤ

Η συνδικαλιστική γραφειοκρατική ελίτ με αιχμή τις:Τραπεζική , ΔΕΗκή, Δημοσιογραφική, Εφοριακή, Τελωνειακή, ΕΡΤική, ΙατροΔικηγορικοΜηχανική, ΚαθηγητικοΔικαστική συναποτελούν την ΑΙΧΜΉ των προδοτικών γραφειοκρατιών ΓΣΕΕ-ΑΔΕΥ που, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, υποστυλώνει το διεφθαρμένο-εκμεταλλευτικό ΔΕΞΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ।.

Η λύση θα ήταν η άμεση συγκρότηση ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ-ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, η κατάληψη όλων των συνδικαλιστικών κτιρίων, η “φυλάκιση” των γραφειοκρατικών ελίτ (έως ΓΣΕΕ-ΑΔΕΥκαι όχι μόνο των σημερινών), ο βαθύς οικονομικός έλεγχος (όχι πλέον από τον Ρακιτζή που τα... εγκατέλειψε τρομοκρατημένος) συνδικάτων-συνδικαλιστών και ιδιωτών-επιχειρήσεων που διαπλέκονται με αυτά.

Μόνο με ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΕΛΙΤ μπορεί να κτυπηθεί ΥΠΟΣΤΎΛΩΜΑ και ΣΥΣΤΗΜΑ που υποστυλώνεται.

Το μέγιστο πρόβλημα όμως είναι η (μεθοδευμένη) ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΉ συνενοχή, διάβρωση, διαφθορά, αποταξικοποίηση, ευκαιριασμός, απάθεια... της “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΉΣ ΤΆΞΗΣ” που βάζει σε προτεραιότητα τη σωτηρία της και τη σωτηρία των συμφερόντων της। Αυτά τα τελευταία εξυπηρετούνται και ταυτίζονται με εκείνα της ΔΕΞΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Εξουσίας. Γι αυτό και θα “συμπορευτούν” στην προστασία τους! ΓΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΊΖΟΥΝ (και με κρατική βία) ΚΆΘΕ ΑΝΤΊΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗ!

autenergos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: