Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Άνθιμου οι κρετινισμοί με διάκους:Βάγκω-Αντώνη!



Μητροπολίτης Άνθιμος: Δεν θα τους δώσουμε το όνομα Μακεδονία Άνθιμου οι κρετινισμοί
με διάκους:Βάγκω-Αντώνη!

Πνευματικός Βαγγέλιου, Αντώνιου και πλήθους
είναι ο Μέγας Άνθιμος, βορειουελλάς το κλέος
που αν των βλάκων θα ζυγάς μα και δικούς του μύθους
η ζυγαριά ισόρροπη στων βλάκων και στο κλέος.

Να ήμουνα ο Άνθιμος και νάχα ΕΡΤ ιδίαν
μπουρδόλογους να ξαπολώ λόγους βλακών με τόνο
κι έμπορος θείων-εθνικών, προστάτου ευφυίαν
με βοηθό πρωθυπουργό που να ραντίζει πόνο.

Πόσο θα θαυμαζόμουνα αν όριζα επιστάτη
Αντώνη τον Πρωθυπουργό,στάθμης βλακός εσχάτης
και όμοιος του ο Βάγγελας, ντόκτορ εις την απάτη
κι δυο ικέτες θεϊκών: βοήθειας-εξαπάτης.

Αχ να γινόμουν δέσποτας, τεμπέλης ακαμάτης
να παίρνω πλούσιο μισθό, κρυφά: μύρια κονδύλια
και νάχω στέμμα την ψευτιά, θεό μου την απάτη
ως γλείφτες τους πρωθυπουργούς, βουλή για τα καντήλια!
21/7/2512 μΔ(23:14 )γζ

(ΡΩΜΗΟΣ ύστερος: Ποιητική στήλη του autenergos)

10 σχόλια:

Erythraios είπε...

Κοψτε τον αυνανισμον
στην τριτην ηλικιαν
αγαπητε Γιαννη Ζωγχιέ,
εφαγη σε η μαλακια!!!!!!

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Από: Ιωάννης Ζωχιός
Προς: agios therapon erythres



Αγαπητέ μου agios therapon erythres, Αν ο Θεός τα πάντα εποίησε, άρα και τον αυνανισμό, γιατί πρέπει να τον... κόψω; Δεν είναι αμαρτία ως άρνηση θεϊκής εντολής και πρακτικής.

Πάντως, χαίρομαι για την εμπειρία σας! Θα ήθελα να είχα το χάρισμα και το χρίσμα μιας τέτοιας αδιάκοπης δράσης!

Erythraios είπε...

Προφανώς το Δημόσιο έλλειμμα στις ΔΕΚΟ, οφείλεται σε κάτι ανθρωποειδή σαν εσάς, που έχετε καταντήσει το αυνανισμό από απλή παλμική κίνηση της δεξιάς ή της αριστερής χειρός, ανάλογα με τις κομματικές σας εποικηθείς, σε Πρωτάθλημα!!! Θα με τιμούσε ο "έπαινος" σας, εάν ήμασταν συνομήλικοι. Δυστυχώς όμως για εσάς, είστε κατά μερικές δεκάδες χρόνια μεγαλύτερος μου... Από την μια, με χαροποίει που ασχολείστε με το μόριο σας (προφανώς γιατί ίσως καμία κύρια, δεν του έδωσε σημασία για να το μοιραστείτε και να απολαύετε την πραγματική χαρά της ολοκλήρωσης...).
Σκεφτείτε σας παρακαλώ πολύ, πόσα "παιδάκια εμποτισμένα με χάπια για πίεση-σάκχαρο-χοληστερίνη κπλ φαρμακευτικές αγωγές που χρήζουν της ηλικίας σας, πετάτε στους υπονόμους)...
Σας θερμοπαρακαλώ στο όνομα της Ανθρωπότητας και της Επιστήμης...: Διαιωνίστε το είδος σας... Αλλιώς, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ!!!
Εσείς θέλατε να μοιραστείτε το θέμα σας στέλνοντας μου τις «ανησυχίες» σας….

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Συγνώμη! Παρεξήγησα! Δε φανταζόμουν: Τόσο Νέος και να έχετε φτάσει σε τέτοιο κατάντημα! Είναι... φυσικό! Σας συμπαραστέκομαι νοερά!

Erythraios είπε...

Πράγματι... έχετε απολυτο δικιο... "Η ανιχνευση των καθ ομολογια οπαδων του Αυναν οπως εσεις κυριε, θεωρειται ΚΑΤΑΝΤΙΑ στην εποχη μας"... Δεν σας εκατσε η Υποψηφιοτητα... πρεπει και εσεις να ξεσπατε καπου... Τουλαχιστον, εχετε αυτογνωσια... Καλα παιξιματα λοιπον!!...

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Σας είμαι ευγνώμων: Δεν ήξερα ότι ο Δημιουργός λέγεται και Αυναν! Ίσως λόγω ενασχόλησης κατά την... ξεκούραση;
Πάντως, εσείς μην κουράζεστε να αυτοεπιβεβαιώνεστε! Έχετε αποδείξει στο έπακρον το... πνεύμα που σας καθοδηγεί και εμπνέει!
Θα συνεχίσω να σας συμπαραστέκομαι!

Erythraios είπε...

Ο σοφος λαος μας λεει: Περαν των 2 ή 3 εκτινάξεων τους πεους μετα την διαρκια της ουρησης , θεωρειται μαλακια... ή (Το πολύ το τικι τακα , κανει το παιδι μαλακα) . Για περεταιρω διευκρινησεις κυριε Ζωχιέ, απευθυνθείτε στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ... Σαν Αθεοι και αυτοι, οπως και εσεις, πιστευω να σας βρουν κατι αλλο να ασχοληθειτε.... (Αν μπορω να βοηιησω σε κατι, να σας κερασω μια επισκεψη σε εναν "οικο ανοχης" (μπουρδελο), να ξεδωσετε, και σας χαριζω και την αποδειξη να την περιλαβετε στην φορολογικη σας δηλωση για το ετος 2012!
Θα ειναι μια προσφορα της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ σε ατομα με ειδικες αναγκες (ΑΜΕΑ)της παραταξης σας... Η φωτογραφια σας , το αποδυκνυει αλλωστε, οτι σας εχει φαει ο Αυνανισμος.... Γιαυτο, σας προτεινω... "Αφου δεν γαματε που δεν γαματε... Πηγαινετε για Ψαρεμα!! " Ολο και κατι θα βρειτε να σας ταιριαζει...

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Σοφά είχα ερμηνεύσει ότι, παρά την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σας, διατηρείτε υπολείμματα και φιλευσπλαχνίας. Οι λεπτομερείς γνώσεις σας όμως με αφήνουν άφωνο!Φαίνεται ότι η... συνεχής πρακτική, σας έχει ωριμάσει. Άλλωστε, το ότι είστε και εκφραστής της "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ", επιβεβαιώνει γιατί έχετε αναπτύξει, παρότι νέος, αυτόν τον εγκέφαλο! Φαίνεστε εικόνα και ομοίωμα του... φωτιστή σας.

Erythraios είπε...

Αν ενοχλείστε μόνο και μόνο με την οπτική θέα της "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ", φαντάζομαι τι θα πάθετε όταν έρθετε μπροστά στην Εικόνα του Αγίου Θεράποντα. Με πολυ χαρά λοιπόν,σας περιμένω στο παρεκκλήσι του Αγίου Θεράποντα..!!

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Δεν ενοχλούμαι από τίποτα! Τη θεωρώ... φυσιολογική!!!

Ελπίζω να μην... πάθω Ο,ΤΙ και εσείς!!!!!!!!!! Ή σε σας... απέτυχε;

Ωραία, να έρθω! ποιον θα αναζητήσω; Ο διάλογος θα διεξαχθεί σύμφωνα με το... φωτισμό που εκπέμπετε;