Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Σωματίδιο "Θεός" - ΌΧΙ "Το Σωματίδιο του Θεού"! Ελληνικής έμπνευσης θρησκευτική ΑΠΑΤΗ!

Νέα παγκόσμια Ελληνική Απάτη:

Το θεοκρατικά διεφθαρμένο ελληνικό σύστημα, αλλοίωσε το "The God Particle" 'ωστε από Σωματίδιο "Θεός" να το μεταφράζει:  "Το Σωματίδιο του Θεού". Η Ελλάδα της ΑΠΑΤΗΣ μεγαλουργεί παντού. Η Αγιατολάχ που κυριεύουν στην Ελλάδα, την  εμφανίζουν παγκόσμια ταυτισμένη με την ΑΠΑΤΗ, σε κάθε επίπεδο. 

Δεν αντέχει το σκοταδιστικό  Ιερατείο την επιβεβαίωση του ΓΙΑΧΒΕϊκου μύθου της δημιουργίας σε... 6 μέρες! 

Άθλιο ρόλο παίζουν οι δημοσιογράφοι που δεν τους ενδιαφέρει να εμφανίζονται και αγράμματοι αρκεί να επιβεβαιώνουν  τη δουλοπρέπεια   στο τρομοκρατικό μουτζαχεντίν ιερατείο!

autenergos

Το παρακάτω από το:  lifo.gr

2 σχόλια:

Ζωχιός Γιάννης είπε...

στις 05/07/2012 09:42 μμ, O/H Spiros Zochios έγραψε:

> Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην επιστήμη και τη θρησκεία. Μία διαφορά που από ένα σημείο και πέρα γίνεται αντίθεση, εναντίωση, ρήξη, πάλη της φωτιάς με το νερό.Η διαφορά ανάμεσα στούς δύο είναι πως η επιστήμη οικοδόμησε ένα κόσμο που στηρίζεται στην παρατήρηση και στη νόηση, ενώ η θρησκεία οικοδόμησαε ένα κόσμο που στηρίζεται στην υπόθεση και στη φαντασία. Η παρατήρηση της επιστήμης είναι τέτοιας ποιότητας ώστε πάντα να βεβαιώνεται πρακτικά από τα συμβαίνοντα στη φύση, και πάντα να αποδεικνύεται χειροπιαστά από το πείραμα στο λαμπορατόριο. Αντίθετα η υπόθεση της θρησκείας μένει αναπόδειχτη διότι το όργανο της μελέτης της είναι η φαντασία και το συναίσθημα.
> Οποιοδήποτε δεδομένο της ποτέ δεν θα βρεί την εφαρμογή του μέσα στην κλίμακα της φύσης. Ω ς πρός το ελληνική απάτη καλύτερα να μιλάμαι για ασχετοσύνη. Δεν αποκλείεται όμως να είναι απλά μία λεπτομέρεια και να ακουστούν διάφορες απόψεις αν πρόκειται για θεικό,θεός, του θεού σωματίδιο,

Ζωχιός Γιάννης είπε...

στις 06/07/2012 12:12 μμ, O/H Βασίλης Μεταλληνός έγραψε:

> Η επιστήμη δε χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις. Δεν υπάρχουν ούτε σωματίδια του Θεού, ούτε του Διαβόλου ούτε του Δία ούτε του Βραχμαπούτρα. Γιατί κανείς από αυτούς δε μας χρειάστηκε ποτέ για να ερμηνεύσουμε ένα φαινόμενο.
> Το "God particle" ήταν ένα ονομα που έδωσε ένας εκδότης βιβλίου στο σωματίδιο αυτό επειδή θεώρησε οτι το "goddammit particle" ήταν ακατάλληλος όρος για βιβλίο.