Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Σχεδιάζουν το ΝΕΟ ΘΕΟ! ΑΣΤΑΝΑ: Πρωτεύουσα της Παγκόσμιας Θεοκρατικής Κυβέρνησης;

......Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα; Πολύ απλά, φαίνεται να είναι μια από τις πόλεις που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). Τα «ενδιαφέροντα» με αυτή την πόλη ξεκινούν καταρχήν με το ίδιο της το όνομα. Διότι «Αστάνα» σημαίνει «μεταίχμιο, κατώφλι»: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής. Δεύτερον στην πόλη αυτή έχουν ανεγερθεί μια σειρά από υπερπολυτελή αλλά και γεμάτα μυστικιστικά σύμβολα κτίρια, όπως η περίφημη πυραμίδα της εικόνας, η οποία αποκαλείται «Πυραμίδα της Ειρήνης» και «Παλάτι της ειρήνης και συμφιλίωσης». Η πυραμίδα αυτή φιλοξενεί στο υπόγειό της μια όπερα, στους επάνω ορόφους το συμβούλιο όλων των θρησκειών του πλανήτη. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν απεικονίσεις γιγάντιων Ηλίων: στο ταβάνι της όπερας, στο πάτωμα μεταξύ του κυκλικού τραπεζιού του συμβουλίου των θρησκειών και στο θόλο της ξεχωριστής μικρότερης πυραμίδας της κορυφής, τα τζάμια της οποίας είναι διακοσμημένα με περιστέρια, ενώ η απεικόνιση του Ήλιου στο θόλο της τελικής πυραμίδας είναι πραγματικά μαγευτική.
Ολόκληρη η ανάβαση προς το θόλο συνιστά μια μεταφορική αναπαράσταση της Ηλιακής Μύησης: από το υπόγειο όπου......
 
 

- Ἀστανᾶ, ἡ πρωτεύουσα τῆς παγκοσμίου κυβερνήσεως. » Φιλονόη ... 

-Images for ΑΣΤΑΝΑ

 

 Το ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ αναρτά τα παραπάνω, που  πολύ πρόσφατα "γνώρισε", με κάθε επιφύλαξη.

Δεν έχει όμως καμιά επιφύλαξη για τους σχεδιασμούς του ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ και της παγκόσμιας επιβολής του για να συνεχίζεται ο έλεγχος, η επιβολή, η κυριαρχία και η εκμετάλλευση των ΛΑΩΝ. 

Όπως διαχρονικά επιβάλλονται οι Θεοί, τα Τέκνα τους, οι Προφήτες τους!

Εκείνο που οι λαοί πρέπει να κινητοποιηθούν  και πετύχουν είναι να ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ώστε, αντί να καταριούνται τις μεθοδεύσεις της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, να έχουν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο των εξελίξεων: Να "γκρεμίζουν" αντί να   στυλοβατούν τα θεϊκά ανθρώπινα δημιουργήματα!

 
Να είναι: Αυτενεργοί κάτοικοι, αυτενεργοί κοινότητες, αυτενεργός παγκοσμοκοινωνία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: