Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΟΝΕΙΡΟ

Το 2009 ο ΑΥΤΕΝΕΡΓΟΣ τοποθετήθηκε σαφώς θετικά στην εκλογή Ομπάμα!
Σήμερα, μένοντας στα όσα τότε παρουσιάσαμε, ευχόμαστε πράγματι την νέα  εκλογή του!
Το παρακάτω ΤΟΤΕ, κείμενο, θεωρούμε ότι είναι το ίδιο επίκαιρο!
Τι γράψαμε το 2009:


ΟΜΠΑΜΑ!




ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΟΜΠΑΜΑ, ΟΠΩΣ «ΕΛΠΙΔΑ»

ένα βήμα προς το
Ανθρώπινο  Όνειρο:
ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Οι μαύροι λαοί ανατάσσονται!
Η ΜΑΥΡΗ, ο ΜΑΥΡΟΣ «παύουν» ως παρίες!
Οι λευκοί τους οφείλουν, τουλάχιστον, συγνώμη!

Η αριστερά που αρνείται ή προσποιείται ότι δεν παρακολουθεί και εμβαθύνει στα αμερικάνικα γεγονότα (επειδή συμβαίνουν στην Αμερική), δεν μπορεί να είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Πολλές επαναστάσεις απέτυχαν, λοξοδρόμησαν, έσβησαν, πρόδωσαν. Πολλοί λαοί προδόθηκαν!
Μύριοι επαναστάτες απογοητεύτηκαν, πικράθηκαν, δολοφονήθηκαν από τους διαχειριστές  της επαναστατικής εξουσίες.
Πολλές επαναστατικές εξουσίες εκμεταλλεύτηκαν σκληρά και  έγιναν θύτες των λαών. 
Πλείστες όσες επαναστάσεις έγιναν δυνάστες και ταυτίστηκαν με τους άρπαγες του πλούτου των λαών τους.
Σχεδόν όλες έγιναν όργανο της θρησκείας και χρησιμοποιήθηκαν να ισχυροποιήσουν τη δουλεία και τη  σκληρή εκμετάλλευση των λαών.

Ο Ομπάμα δεν είναι επαναστάτης,ούτε αριστερός, μήτε αναρχικός.
 Είναι ένας μαύρος με καταγωγή από δούλους αλλά αμερικάνος πολίτης.  Πέτυχε να σπουδάσει, κινητοποίησε τις ΟΠΟΙΕΣ εσωτερικές δυνάμεις και οράματα, έθεσε στόχους, πάλεψε και πέτυχε να εκλεγεί πρόεδρος της χώρας που έχει χαρακτηριστεί ως η πλανητική δύναμη και ο ηγέτης της πλανητάρχης.
Η Αμερική εκμεταλλεύεται, δολοφονεί, επεμβαίνει σ’  άλλες χώρες, επιβάλει και στηρίζει τα πλέον αδίστακτα καθεστώτα. Ο ρατσισμός έχει βαθιές ρίζες και  μέχρι πρόσφατα οι μαύροι δεν είχαν δικαιώματα. Ταυτόχρονα οι ηγέτες των άλλων χωρών, παγκόσμια, γίνονται τα υποστυλώματά της χωρίς τα οποία θα κατέρρεε.   
Κυρίως την 8ετία ΜΠΟΥΣ δέχτηκε την παγκόσμια κατακραυγή και απαξίωση.  Όλοι οι λαοί εκφράζουν την περιφρόνηση, την αγανάκτηση, την αποδοκιμασία και εύχονται την κατάρρευσή της.
Ο αμερικάνικος λαός, αισθανόμενος την παγκόσμια αποστροφή και οργή, κατέφυγε   σ’ έναν Μαύρο να τους βγάλει απ’ την παγκόσμια περιφρόνηση και απομόνωση και να τους λύσει τεράστια εσωτερικά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
Ο Μαύρος αυτός όμως έδωσε στίγμα, εξέφρασε οραματισμούς,  υποσχέθηκε διαφορετική πορεία.
Δεν εξήγγειλε κατάργηση του καπιταλιστικού συστήματος ούτε ότι θα καταστρέψει τους γνωστούς μηχανισμούς των ΗΠΑ. Θα είναι αμερικανός Πρόεδρος!
Για τα όσα κάνει και δεν πράξει θα (κατα)κρίνεται καθημερινά!
Όμως, το επαναστατικό γεγονός με παγκόσμιες βαθιές διαστάσεις συντελέσθηκε.
Οι λευκοί διαπιστώνουν ότι ο «ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ» είναι ΜΑΥΡΟΣ!

Οι ΜΑΥΡΟΙ, όπου γης, οι παρίες των λευκών, οι δούλοι και περιφρονημένοι ξαφνικά αισθάνονται μια ανατροπή: Το χρώμα τους δεν μπορεί πλέον να είναι αιτία της δυστυχίας τους. Αυτή η ανατροπή, ακόμη κι αν οι ρατσιστές λευκοί δολοφονήσουν σύντομα τονΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΜΠΑΜΑ, δεν πρόκειται σβήσει ως κατάκτηση την οποία θα υπερασπίζονται!
Οι μαύροι λαοί, είτε ως γηγενείς αμερικάνοι   είτε ως μετανάστες, πετούν από μέσα τους τα όποια «σκλαβικά  βάρη», αισθάνονται ίσοι, απαιτούν να τους αναγνωριστούν τα απαράβατα δικαιώματά τους κι αρνούνται επιστροφή στο παρελθόν.

Αυτό σημαίνει την απαίτηση: Κατάργηση κάθε μορφής  σκλαβιάς, ελευθερίων, επιστροφής κλεμμένου και αναδιανομής του πλούτου.
Σημαίνει άρνηση  προστατών, πλανηταρχών και υποστυλωμάτων, εθνικών ηγετών εκμεταλλευτών.
Σημαίνει ισχυρότερη  συνάντηση με  τους λευκούς  που ταυτίζονται μαζί τους και από κοινού συμπόρευση για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιστορική ημέρα για τους αφροαμερικάνους
όπου θα αγωνίζεται αδιάκοπα για πριόνισμα και κατακρήμνιση κάθε Τοπικής, Περιφερειακής και «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ», κάθε Πλανητάρχη.
Γιατί αυτό προέχει για κάθε αριστερό, σοσιαλιστή-κομμουνιστή-αναρχικό: Η κατάρρευση της παγκόσμιας εξουσίας και των εθνικών υποστυλωμάτων της     και όχι εναλλαγή των, κάθε χρώματος, Εξουσιαστών  και Πλανηταρχών. 
Γιάννης Ζωχιός
20/01/2509 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: