Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ


Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής
www.sekonline.gr

Καταγγέλλουμε τον τραυματισμό του σ. Πέτρου Κωνσταντίνου, μέλους της ΚΕ του ΣΕΚ, από αστυνομικούς στο χώρο των Δικαστηρίων της Ευελπίδων.

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» και βρισκόταν στα δικαστήρια για να συμπαρασταθεί στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Παύλο Αντωνόπουλο που είχε συλληφθεί στα Προπύλαια καταγγέλλοντας την αστυνομική απαγόρευση των διαδηλώσεων κατά της Προεδρίας της ΕΕ.

Πρόκειται για κλιμάκωση της καταστολής ενάντια στο εργατικό κίνημα που αντιστέκεται στις μνημονιακές επιθέσεις της κυβέρνησης και της ΕΕ και ενάντια στην Αριστερά που το στηρίζει.

Σημειώνουμε ότι ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι και συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και γι’ αυτό στοχοποιήθηκε από τους φίλους της Χρυσής Αυγής που δρουν στις γραμμές της Αστυνομίας.

Οι επιθέσεις της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου που πνέει τα λοίσθια δεν θα περάσουν. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: