Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Η Χορωδία της ΟΚΕΣΑ στην Ελευσίνα: Ενθουσιώδης υποδοχή και... πολλά υποσχόμενη!

Με επιτυχία οι Κερκυραϊκές εκδηλώσεις   στην Ελευσίνα! 
Ενθουσιώδης υποδοχή   στην πολλά υποσχόμενη  Χορωδία της ΟΚΕΣΑ !

(Τραυματισμός  του μπουφέ από... επίθεση γυρολόγων!)

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή η Χορωδία της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής, το Μουσικό Συγκρότημα και  και η Υψίφωνος κα Κυριακή Τσαγκαράτου  στην εκδήλωση των Βαΐων που οργανώνει για δεκαετίες η Κερκυραϊκή Ένωση Ελευσίνας.
Μετά τη λιτανεία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο  παρουσία του Δημάρχου και άλλων Φορέων του Δήμου.

Την ΟΚΕΣΑ  εκπροσώπησε  η Αναπληρωτής Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εκδηλώσεων κα Ελευθερία Αργυροκαστρίτη.

Η Χορωδία, με το Συγκρότημα,  την Υψίφωνο και  το Δάσκαλο  Γιάγκο Χαρτοφύλακα  ,  έδωσε τον καλύτερο εαυτό της αφού, όπως και Σύλλογοι,  έχει αναπτερωθεί από τη νέα δημιουργική πορεία της ΟΚΕΣΑ και τις εξελίξεις για το Κτίριο. 
Τα μηνύματα που φτάνουν στο autenergos.blogspot είναι ότι μπαίνει και η Χορωδία της ΟΚΕΣΑ σε μια νέα δημιουργική πορεία.

Η Ελευσίνα, όπως περιγράφεται,  ξανά έζησε σε Κερκυραϊκό περιβάλλον χάρη στη δραστηριότητα της Ένωσης και του Συμβουλίου της με το αγκάλιασμα από το Δήμο συνολικά.
Το Χορευτικό της ΚΕΕ και οι Κερκυραιοπούλες ενίσχυσαν αυτήν την Κερκυραϊκή εικόνα  η οποία διατηρήθηκε παρά την κάποια μικροαναστάτωση από το πρόωρο και... επιθετικό  μούτρισμα  στο μπουφέ   γυρολόγων που καλύπτουν τη μόνιμη  ανυπαρξία τους γυροφέρνοντας δημιουργίες άλλων  (εκβιάζοντας να προσκληθούν) μήπως ο φακός, από... λάθος ή...στημένος,   τους συμπεριλάβει χωμένους μεταξύ των δημιουργών. 
Οι μουσικοί ήχοι ανακατεύτηκαν   με τα κροταλίσματα ακούραστων μασέλων.
Την προσβλητική αυτή, για την Ένωση-την  Κέρκυρα-τους Κερκυραίους, συμπεριφορά σχολίασαν παρευρισκόμενοι (διασκεδάζοντας και με την άκαιρη... ταλαιπωρία του μπουφέ): Οι ανύπαρκτοι είναι πάντα ανύπαρκτοι! Και, βέβαια, μόνο άρπαγες! "Υπάρχουν" χάρη στην... αρπαγή!

Σίγουρα η Κερκυραϊκή Ένωση Ελευσίνας θα συνεχίσει τη δράση της και προβάλλοντας την παράδοση αλλά και με νέες προσφορές σε άλλους τομείς. 
Η ΟΚΕΣΑ, όπως  βεβαιώνει,    όχι μόνο θα συνεργάζεται με δημιουργούς αλλά και θα τους στηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: