Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Στην Πάτρα πριν λίγο

ο Ιερώνυμος

επιβεβαίωσε το καμουφλαρισμένο, σκοταδιστικό, επικίνδυνο, εγκληματικό  πρόσωπο ενός Αρχιεπισκόπου.

Πρώτα μας κούφανε ότι την… κρίση (Βατοπέδιο)  προκάλεσε ο Χριστός για να έλθει μετά να μας σώσει. Ωραίος… τύπος αυτός ο… Χριστός του! Του τον χαρίζουμε!  

Ύστερα, με απύθμενο θράσος, αθώωσε το Βατοπέδι (δεν είναι το μοναδικό σκάνδαλο!!!), προειδοποίησε τους πολιτικούς για τη διαπλοκή τους, απαίτησε  να σταματήσουν κάθε έρευνα και  ενοχοποίησε το λαό  προβάλλοντας  τη συλλογική λαϊκή ευθύνη για κάθε ξεχωριστό έγκλημα.

Τέλος… προφήτεψε  ότι,  ανεξάρτητα από ποινικές και πνευματικές κυρώσεις, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ τίποτα στον κόσμο.

Άρα: Δεν χρειάζεται-δεν πρέπει ν’ αγωνιζόμαστε ν’ αλλάξουμε το διεφθαρμένο σύστημα στο  οποίο ο  Χριστιανισμός έχει την απόλυτη εξουσία αφού πρώτα εδώ και 2000 χρόνια το διαμόρφωσε και το επέβαλε.   

Τουλάχιστον ο Χριστόδουλος δεν έκρυβε ότι ήταν… εχθρός του λαού και της Δημοκρατίας και διέταζε ευθέως την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία να… σκάει και να… σκάβει!

30/11/2508 μ.Δ. (μετάΔημοκρατίας)

1 σχόλιο:

Dolianitis Kostas είπε...

EXV DEI TOY ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΩΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΡΕΚΟΡ. ΜΥΑΛΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ... ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ?ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...