Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Εντιμότατοι παιδόφιλοι...

Αρχιμανδρίτης, ο οποίος ιερουργεί σε ενορία της Λακωνίας

Εμπλέκονται μεταξύ άλλων ένας γιατρός, ένας στρατιωτικός, τρεις μηχανικοί. Συνολικά σχηματίστηκαν δικογραφίες για 24. Συνελήφθησαν 12. Εξετάστηκε και γυναίκα αστυνομικός. 

Αρχιμανδρίτης, ο οποίος ιερουργεί σε ενορία της Λακωνίας και κάνει διδακτορικό Θεολογίας, συνελήφθη στον Πειραιά για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδοφίλων, που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο Ιντερνετ, τόσο σκληρό που προκαλεί σοκ Μαζί με αυτόν συνελήφθησαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ή σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, ένας γιατρός, πατέρας δύο μικρών παιδιών, στη Γλυφάδα, ένας στρατιωτικός, τρεις μηχανικοί, τρεις επιχειρηματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και άλλοι «άνθρωποι της διπλανής πόρτας», υπεράνω υποψίας.

Εντιμότατοι παιδόφιλοι...

Ανάμεσα σε αυτούς που εξετάστηκαν είναι και μια γυναίκα αστυνομικός, στην οποία οδηγούσαν τα ηλεκτρονικά ίχνη που ερευνούσαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά δεν κατηγορείται, γιατί δεν βρέθηκαν αρχεία παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή της. Αυτό, κατά τους . ....πηγή:www.ethnos.gr

29/01/2509 μ.Δ. (μετάΔημοκρατία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: