Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Οι ειδήσεις από το Disabled.GR 

και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Και εκεί που είχαμε ξεχάσει το επίδομα θέρμανσης ξαφνικά η κυβέρνηση επανήλθε. Διαβάστε τα πολλά δημοσιεύματα που έχουν σχέση με το επίδομα θέρμανσης στο http://news.disabled.gr/

Ένα σχετικά αναλυτικό κείμενο για το επίδομα θέρμανσης θα βρείτε στην διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=21227

Στις 6 και στις 7 Φεβρουαρίου γίνεται το συνέδριο της ΕΣΑμεΑ και για πρώτη φορά μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο. Η ζωντανή μετάδοση γίνεται αυτομάτως από το http://esaea.gr/ της ΕΣΑμεΑ και αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε. 

Στο Εντωμεταξύ η υπουργός απασχόλησης προαναγγέλλει νέο πακέτο παροχών στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=21225 χωρίς ωστόσο να εξειδικεύεται καμία παροχή και επί του πρακτέου να μην υπάρχει κάτι σημαντικό που να ενδιαφέρει την κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες. Και ύστερα σου λένε γιατί υπάρχουν ανάπηροι μαϊμού... Ο λόγος είναι απλός: Με αυτές τις παροχές οι άνθρωποι με πραγματικές αναπηρίες πεθαίνουν και ευδοκιμούν μόνο οι μαϊμούδες...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση για τον αυτισμό βρίσκεται στην διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=21253 και αξίζει τον κόπο να τη διαβάσετε.

Μία νέα θεραπεία επιχειρείται για την αρθρίτιδα. Διαβάστε σχετικά στην διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=21247

Στο http://news.disabled.gr/ επίσης θα βρείτε πολλά κείμενα που αφορούν τις αιτήσεις των ΑμεΑ για τις εξετάσεις για το πανεπιστήμιο. Τα κείμενα είναι πολλά, γι' αυτό καλό είναι να ανατρέξετε με επιμέλεια στο http://news.disabled.gr/ όπου υπάρχουν όλα τα κείμενα.

Αλλαγή στο θεσμικό πλαίσιο που ρύθμιζει τα ζητήματα της έρευνας για τα βλαστοκύτταρα βρίσκεται στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=20961 και έχει δώσει ελπίδες στους παραπληγικούς και στους τετραπληγικούς από όλο τον κόσμο άγνωστο γιατί... Μπορείτε να φανταστείτε ύστερα από μια δεκαετία ζωής κάτω από συνθήκες παράλυσης με όλες τις γνωστές επιπλοκές και τη χειρότερη αυτών την οστεοπόρωση να επανέρχεται η σωματική ικανότητα; Μπορείτε να φανταστείτε τον χρόνιο πόνο που θα σημαίνει μια τέτοια αποκατάσταση της αίσθησης και της κίνησης; Προσωπικά δεν θα ήθελα ούτε να το σκεφτώ. Ο πόνος θα ήταν εφιαλτικός..

Δυναμικές μέθοδοι πάλης για την αναπηρία; Διαβάστε το http://news.disabled.gr/?p=20871 και απολαύσετε το ;-)

Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: