Τρίτη 18 Μαΐου 2010

«ΝΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑ»

εάν…ένας Δήμος!

xartis2.gif

Από όσα έγκυρα φθάνουν στο autenergos.blogspot.com/, «ΝΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑ» αποκαλείται η Κίνηση που θα προτείνει στον Κερκυραϊκό Λαό να της δοθεί η εξουσιοδότηση να συντονίζει το νέο ενιαίο Δήμο Κερκυραίων, με την προϋπόθεση ότι θα είναι ένας Δήμος.

Κατά τη «ΝΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑ», Σύμφωνα με όσα γνωστοποιούνται, Ο Λαός επιζητά: βαθιά πολιτικοποιημένους-αυτόνομους Δήμους!

Απαιτεί ανατροπή και όχι… συνέχεια! Το μόνο που θα συνεχίσει να είναι το… Δήμος!

Η Κέρκυρα πρέπει και μπορεί να βγει από τον αναλφαβητισμό και θρησκευτικό σκοταδισμό, την υπανάπτυξη, τον υποπολιτισμό, τη διαφθορά, τον καπατσισμό, την πελατειαοκρατία, τον κομματισμό και παραγοντισμό, την αναξιοκρατία, το φόβο του διαφορετικού, την περιβαλλοντολογική καταστροφή, τον ευκαιριασμό.

Σύντομα περισσότερα στοιχεία για τη «ΝΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑ».

2 σχόλια:

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Γεια σου Γιάννη.

Ελπίζω μα μην έχετε μέσα κάποιο από τα σημερινά λαμογια δημάρχους. Οπότε θα είμαστε αντίπαλοι ρε Γιάννη; Εμείς ξεκινάμε το κίνημα με το όνομα ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Θα σου εξηγήσω κάποια άλλη στιγμή αλλά βασικά οι πολίτικοι άρχοντες μας δεν θα έχουν καμιά αρμοδιότητα στις αποφάσεις που αφορούν το νησί μας. Επαναφέρουμε την πραγματική δημοκρατία. Αν η ομάδα σας δεν αποτελείται από χαμόγια που δεν το πιστεύω για να είσαι και συ μέσα τότε μπορούμε να δούμε ακόμα και κάποιο τρόπο συνεργασίας.

Χάρης Τσουκαλάς

Ζωχιός Γιάννης είπε...

Αγαπητέ Χάρη,
Για… ανατροπή μιλάμε όχι για… υποτροπή!
Τα… υπόλοιπα μετά τις… διακηρύξεις και εφόσον… ένας!
Γ. Ζωχιός